killswitch oldugunda ani bir fren durumunda motor ruhani boyuta geçip aracın icnden geciyor kaza önleniyor.
Videonun hepsini izlemedim, eldiven / killswitch muhabbeti yetti
killswitch oldugunda ani bir fren durumunda motor ruhani boyuta geçip aracın icnden geciyor kaza önleniyor.
Videonun hepsini izlemedim, eldiven / killswitch muhabbeti yetti
Yoruma koptum resmen
- kill switch in var mı?
-Dur cebimde olacaktı Bir tane 😁😁😁
Ulan kill switch olsa gidon da olurdu zaten
Bi halttan anlamayan moturcu arkadaş... Hmen sarılıp kaldırdı ya motoru... Ulan belki kız yaralandı foto çekilecek kaza yerinin... Ayaklık ve kill sw olayına hiç girmeyeceğim... Bir de demezmi acaip çok eski motor diye..
Ben olsam bütün suçu videoya çeken çok bilmişe yıkardım...
Bu arada taksici yüzde 1500 suçlu... Ulan sen taksicisin..Şerit değiştirmeden önce bırak sinyal vermeyi aynaya bakmaya tnezzül etmemiş... Bıraksın bu mesleği...İstanbul gibi bir yerde taksicilik yapıyorsun...
Fulfeys kaskın içinden manda gibi nefes alıp verdiği videoyu paylaşan insanlardan bir tek ben mi tiksiniyorum :/
Abla baya tecrübesiz belli.
Sağdan ticari araç cıkıyor, seni %90 umursamaz bu araclar. 2 metre bi gitse pestil olursun 2 araba arasında.
Taksici sinyal veriyor, belli ki dönecek, seni görmeme ihtimali %90 cünkü sağ taraftan arac geleceğini düşünmüyordur yolda gececek mesafe yok (motosiklet için)
MEdeni bir ülkede Kusurlu taksici olurdu ancak Türkiye şartlarını bilmeden motor kullanan abla suclu. Tecrübesiz isen sakin kullanacaksın
Motosiklet anatomisi gereği duran trafikte aralara girer. motor nekadar dikkatli ve sakin kullanırsa kullan , şehir trafiginde asabı bozulmuş sürücüler bazen tedbirsiz şekilde boşluklara kaçmaya çalışıyor bir araç öne geçmek için kazaları göze alıyorlar . taksiciler motosiklet gibi bir araçları olsaydı tüm kuralları çiğneme pahasına trafikte ilerlemeyi düşünmeden yaparlarıdı . Motorda belirginliği arttıran gece-gündüz çakar kullanılmalı bence . yasal değil. önce bu yasanın yanlışlığı aktarılmalı ve bence zorunlu kılınmalı . Mecliste bir kenan sofuoğlumuz var umarım lüks arabaıyla gidip haklarımızı savunur , trafikte sıkıştırılan sesimiz olur . saygılar .
Videoyu yorumlamadan önce taksicinin tipine bir bakın. Bu adamdan kurallara uyma, hatalı olduğunun farkında olma, hatalıysa karşı tarafla ilgilenme, özür dileme gibi davranışlar beklenebilir mi ? Bu tipler hangi kazaya karışırsa karışsın benim için 1-0 geriden başlarlar. Hani mahkemede kravat takmış, takım elbise giymiş ama takım elbisenin bile isyan edip üzerinde eğreti durduğu tiplere iyi hal indirimi yaparlar ya, ben de tipe bakıp tam tersini yapıyorum. Önce bir insan olsunlar. Forum izin verse “tipini” diye başlayan bir cümle kuracağım.
Kız tecrübesizlikten dolayı biraz hatalı bence. Gereksiz risk akmış.
Bu saçma sapan konuya da cevap yazdık ya...
Şu konuları hortlatmayın abi. bazen forumda o kadar boş konuşan adam var ki, böyle aynı masada otursak kalkıp gidicem yani.
bu kadar boş adamın forumda ne işi olur anlamam.
motor bu abi motor, arabanın arkasında durup bekleyecek mi ? tabi ki sağdan gidecek.
yahu motorcunun düşmanu arabalardan çok motorcular yahu..
Eski bir video, ilk izlediğimde de sinir olmuştum, ne bileyim " biri bana böyle yardıma gelse kovardım " heralde dediğim bir tip, forumdaysa da selam falan olmasın kendisine
Ama ben mi yanlış yorumluyorum şimdi ;
Yol 2 şeritli kız hep sağdan gidiyor ( taksi üstüne kırdı - taksi suçlu )
Yol zaten sonradan tek şeride iniyor kız yine sağdan gidiyor ( taksi üstüne kırdı - taksi suçlu )
Anlamadım bu işi orası 2 şeritli yol değil mi ? ..
" Sağdan sollanmaz " meselesi orada " sağa dönüş yoksa " işlememesi lazım .. gerçi bu da gereksiz bir olay o halde biri benim sağımdan geçerken direkt üstüne kırayım ? bedavadan arabanın sağını yaptırırım falan .. çıkamadım bu kusur işinin içinden ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Bence saçma. Kill switch'in var mı diyen elemanlar ne yapıyor? Onlar da sağdan gelmiyor mu? Bu forumdaki herkes boş bulduğu yoldan yavaş da olsa gitmiyor mu? Kimsenin beklemeye tahammülü yok, yavaş giderseniz, şeridinizden giderseniz arabalar sizi sıkıştırır daha uzun değil daha kısa yaşarsınız. Dikkatli bir şekilde aradan gitmek lazım, plakayı katlamak dışında kızın bir suçu yok. İnsan gibi şerit değiştirirse ve takip mesafesini bırakırsa herkes, kaza falan olmaz.
Valla kardeş neyi saçma buldun ? bana mı hak verdin ? anlamadım ama bence de kızın bir suçu yok .. Sen de sanırım aynı şeyleri söylemeye çalışmışsın. İki şeritli yolda sağdan gidilir de sağdan geçilir de .. Bu kıza neden yüklenmişler ? ben anlamadım açıkçası ya da bilmediğimiz kurallar var biri beni aydınlatsın.
Özete gelirsek, burada hasarı karşılanacak kişi motorcu olmalıdır, değilse de bilgilenmek isterim .. Videoda sağa dönüş var gibi dursa da 2 şeritli yolda yine en soldan sağa ( kontrolsüz ) dönülmez .. nereden baksan taksi suçlu benim gözümde ..
--------------------------------
Bir önceki mesajda şurayı yanlış yazmışım " Yol zaten sonradan tek şeride iniyor kız yine sağdan gidiyor ( taksi üstüne kırdı - taksi suçlu " ... " yol zaten sonradan sollanamaz duruma geliyor ama yine çift şerit " diyecektim ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)