güzel bir rotasyon olmuş teşekkürler
güzel bir rotasyon olmuş teşekkürler
Mersin/Mut yerköprü şelalesini kesinlikle görmeni isterim.
Allah razı olsun korona muhabbetine kimseye uğramadan geçeceğim hakkınızı helal edin. Mağlum yüzlerce insanla iç içe olmak gerekti turda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Sağolun zor bir tur oluyor. MT25 yeterli oldu ancak farklı bir motor dayanır mı bilmem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
Sağolasın önerin için. Anamura kadar geldim. Şelale 130 km uzakta kaldı bana. Bir sonraki sefere kısmet olur inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
İkinci 10 günlük rota güncellendi. Mevcut konum Anamur. Yaklaşık 5000 km tamamlandı. Pazartesi 15 bin bakımına bırakıyorum. Yola çıkmadan önce 10 bin bakımı yapılmıştı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Bugün hızlıca Mersinden geçtim. Önümüz bayram diye hızlandırdım. Tarsusta Nusret mayın gemisini uzaktan gördüm. Pandemiden dolayı kapatmışlar. Kleopatra kapısınıda görüp Dürüm Time da tantuniyi yiyip devam ettim. Hakkını helal et geçerken haber edemedim. Mağlum korona.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Adıyamana çıktım. Urfaya önce uğramıştım. Halfetiye uğramak nasip olmadı.
Kahtaya bağlı Cendere köprüsü , Karakuş tümbülüsü , Nemrut dağı , Arsemia antik kenti nasip oldu. Cendere köprüsü başında çay bahçesinde kahvaltıda yaptım. Sahibi dayının muhabbeti güzel. Sağolsun güzel ağırladılar. Kahvaltısı 30 lira biraz pahalı. Turistik olmuş. Tortum uzundere şelalesine gittim ama jandarma nöbetteydi ve tadilat vardı. Uzaktan görmüş oldum. Bayburt tarafına çıkmadım. Aşağıya Diyarbakıra doğru devam ettim. Yolsa mıcırlı yokuşta motor devrildi. Diyarbakır kardeşler Yamaha serviste ilgilendiler sağolsunlar sorunlu parçalar değişti.
Link bende hata veriyor düzeltir misiniz ?
7000 km. 32 şehir 22 gün. Tur tamamlandı.
Didim sağtur sarıkumda karşılaştığım sizdiniz sanırım, ben ve oğlumla, umarım dönüşünüzde güzel geçmiştir
Instagramdan hayranlıkla takip ettim. Süperdi. Tebrikler.
Allah razı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
Aa evet. Teşekkür ederim. Yolculuk iyi geçti. Sorunsuz tamamlandı. Sizin gibi güzel insanların varlığı da ayrı bir keyif kattı. Didime selamlar.
Güncelleme;
Türkiye Turu İlk 10 Gün Rotası : Türkiye Turu İlk 10 Gün Rotası (Google Map)
Türkiye Turu İkinci 10 Gün Rotası : Türkiye Turu İkinci 10 Gün Rotası (Google Map)
Türkiye Turu Son 2 Gün Rotası : Türkiye Turu Son 2 Gün Rotası (Google Map)
Uzun yol videosu sevenler veya rotayı incelemek isteyenler için.
Toplamda yaklaşık 3 Terebayt veri var. Düzenledikçe atıyorum. Toplamda 22 video olacak. Her biri 2-4 saat arasında olur tahminen.
Rüzgar sesi tüm videolarda epey var.
Umarım daha iyisini, daha iyi ekipman ve daha iyi bir motosikletle sizde yaparsınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)