dün arkadaşımın yanına gittim , motorsikletli almış motoranın 100 lük bi scooter 'ini bende deniyim dedim, yerlerde ıslak oldu için orjinalmiş lastikler arkaya basıyim dedim kaydı başta arkası, öne bastım kaymadı rampa aşşağı dört yol ağzında duruyim dedim kombine yapıyim dedim olmuyo direk arka fren kitliyo yapamdım, öne hafif bastım baya yavaşlayınca öne hafif dokunsum durmak için ve ön lastiğin birden kaymasıyla düşmem bir oldu . aynası kırıldı motorun , benimde diz gitti , topllaya topallaya kenara giderken araba geldi üstünden geççekti dur dedim kenara geçtim , ne durup bişey varmı? sormak ne de kenara geçmem e izin vermek var gerçekten bu insanlarda insanlık denen bişey kalmamış büyük araca binen ne yaya ne küçük araç tınlamıyor, ama kendileri bindiği zaman küçük araca veya yayken isyan ediyor yada birisi kaza yapıtında durup halini hattını sormayınca isyan bayraklarını çekiyor. yani kendimize yapılamsını istemedimizi başkasına yapmamalıyız. lütfen birbirimize saygılı olalım trafikte yürüken heryerde saygılı olalım en azından kaza gördümüzde durup soralım, herkese kazasız belasız sürüşler .
siz bu duruma ne diyorsunuz?