Başlangıç motor seçimime yardım edermisiniz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hero Karizma benim de markajımdaki motordur, rx evo3 alamazsam onu alacağım yaza
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
hero karizma akraba evliliğinden doğmuş gibi, kıçı ile başı cok uyumsuz.
kafasını tasarlayan kör olmuştur muhtemel
ama o paraya alınabilecek en kral motorlardan birisidir bence
-
arndiol adlı üyeden alıntı
hero karizma akraba evliliğinden doğmuş gibi, kıçı ile başı cok uyumsuz.
kafasını tasarlayan kör olmuştur muhtemel
ama o paraya alınabilecek en kral motorlardan birisidir bence
Yani bi çin almaktansa biraz tipsiz olsun tama ama beni üzmesin yeter ya kafamı ağrıtmasın tamam yani uzun yola gelsin 300 200 km gidebilsin araba sollaya bilsin benim için büyük nimet
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Hero Karizma benim de markajımdaki motordur, rx evo3 alamazsam onu alacağım yaza
ya istanbul da hero bulunuyor ama samsun yok aga ya
-
Bütçeni arttırma imkanın olmadığı sürece seçeneklerin çok azalıyor. Çin malı diye de hor görme, o Çin malı motorla 300 km.yi bırak 900 km yaptım ve 2 gün sonra 900 km geri döndüm. 300-400 km gezileri konforundan feragat ederek de olsa yaparsın her motorla. Önce emekleyerek bir temel oluştur, sonra tecrübe ve eğitimle koşarsın. İleride bütçen arttığında daha kuvvetli ve donanımlı motorlara binersin.
-
4 sene önce 2012 model Tvs apache rtr 150 ile başladım. 7800 km.de 2.el aldım. 20 bin km sürdüm. Kendimin ve motosikletinin kapasitesini biliyordum, çok keyifliydi. Hiç sorun çıkarmadı. Rtr 180 daha güçlü ve biraz daha özellikli bir model. Forumda @levend84 arkadaş epey kullandı. Detaylı paylaşımları vardı, aratıp okuyabilirsin.
-
Valla benim bütçe de o sularda geziyor, bakalım kp150, hunk, karizma, Thriller, apache rtr 150 dönüp duruyor. Önceden cbf kullanmıştım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler