Dün yaşadığım bir garip hadise
Reklamlar
-
Dün, akşam saatleri nedenini anlayamadığım aşırı yoğun trafik saat 6 civarı Tem O-2 Seyrantepeden girdim İkitelliye gideceğim.
Trafik çok yoğun olduğu için, emniyete girdim. Yavaş yavaş gidiyorum. Arnavutköy sapağını geçtikten sonra, arkamdan bir siren sesi duydum fakat öyle böyle bir taciz değil. Dat dat dat dat viyuv viyuv dat dat dat. Bir an, ambulans sandım içinde çok acil hasta var diye. arkamı döndüm. Sivil araçmış. Sola baktım, giricek yerim yok. Emniyet şeridi dar. Üzerimden geçmesin diye hızımı büyük bir ivmeyle arttırdım gittim engel olmamak için araca.
Daha sonra emniyet şeridinin bittiği tali yol çıkışının orada arkadan geldi, "Baksana bi" diye bir cümle kurdu.
Arkamı şöyle bir döndüm, baktığımda arkadaş çok net bir şekilde badem bıyıklı, malum siyasi partinin %100 üyesi idi.
Buyur abi dedim, çünkü ilk başta sorunun ne olduğunu anlamadım. Anlatmaya başladı, niye gider yapıyosun da sen kaza yapsan da burda arkadan sana vursam da nolucak ta bilmem ne.
Malum siyasi parti üyesi olunca iq seviyesi de pek gelişmediği için. Sağına soluna bakmaktan aciz olan arkadaş, onunla yarışmaya çalıştığımı zannetmiş. Dedim ki abi ben sana yol açmak için bastım gittim dedim. Eliyle hey allahım yarappim gibi bi işaret yapıp uzadı gitti..
Acaba ben mi yanlış düşündüm? Sizden de yorumlarınızı bekliyorum, akşam saatleri yorgundum belki o kafayla yanlış anlamış olabilirim memur arkadaşı.
Reklamlar
-
yarışmaya calıstıgını kendi söyledi mi siz mi öyle algıladınız?
hem arkanından hem dar bir alandan gelen araç ile nasıl yarışabileceğinizi düşünmüş merak ettim doğrusu.
Motorların emniyet şeridinden gitme olayını sevmedikleri için ne laf carpsam diye ıkınmış olabilir
-
arndiol adlı üyeden alıntı
yarışmaya calıstıgını kendi söyledi mi siz mi öyle algıladınız?
hem arkanından hem dar bir alandan gelen araç ile nasıl yarışabileceğinizi düşünmüş merak ettim doğrusu.
Motorların emniyet şeridinden gitme olayını sevmedikleri için ne laf carpsam diye ıkınmış olabilir
gerçekten bana öyle geldi, garip afra tafralara girdi ki, emniyet şeridinin bittiği yerde önüm açık olmasına rağmen ticari bir aracın 10cm dibine kadar girdim taciz sirenleri sonrası. ardından böyle bir tepkiyle karşılaştım
-
Başına gelen şey garip değil. Unuttun mu yoksa burası banana cumhuriyeti
-
Garip değil ki, istanbulda hergün yaşanan olay.. Sen pek trafiğe çıkmıyorsun sanırım
Not: Mevsim Lalesine abi demeseymişsin iyiymiş.
-
Yarın iktidar değişince o adamın camında rahmetlinin imzası yada resmini görebilirsin beklemede kalın :D Öküzlüğün ismi değil cismi değişiyor sadece :D
-
kurt ile eşek tartışıyorlarmış.
kurt: çimen yeşildir.
eşek: çimen sarıdır.
sarıdır yeşildir derken tartışma büyümüş. konuyu ormanın kralı aslana taşımışlar.
aslan kurt"a bir ay hapis cezası, eşşeğe de özgürlük kararı vermiş. kurt şaşkınlıkla aslana yaklaşmış ve sormuş
hakikaten sen çimeni sarı mı görüyorsun?
aslan hayır çimen yeşildir.
kurt o halde bana neden bir ay hapis cezası verdin?
aslan: eşekle tartıştığın için
-
Birgün öyle bir çalarlı arkamdan geliyordu. Yapıştırdım gittim bende. Kimse kimseyi sallamıyor. En son bir ara buldum ve yol verdim. Polis herkese anons yapıyor; yolu açın die, motorlu sende yavaş git diyor. Paşa abim sen zorlamasan ben zaten 30-40-50 ile gidiyorum İstoç’un oradan
-
Badem bıyıklının bu kadar acelesi varsa, sen yol verdikten sonra neden durup sana laf anlatmaya çalışarak vakit kaybediyor?
-
28 Aralık 2019, 02:14
Siyah passat, bi de geniş. 5cm yanımdan geçti bi de inat etti soktu kafayı hahaha ruh hastası
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)