Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. BMW alma düşüncesi ile birlikte Borusan ile oluşacak yedek parça maliyeti ve geri satarken oluşacak zorlanma kısmını zaten göze almıştım. Satmak zorunda kalmadığım müddetçe, sırf keyfine ya da macera olsun diye motor değiştirecek biri değilim. Maddi imkanlarım el verirse NC700S i eşime verip , ben de bir F800ST alabilirim belki. Ama bunun için eşimin scooter dan naked a terfi edebilmesi lazım.
BMW nin eskisi mantıklı değil gibi bir yorum gelmiş ama , iyi bakılmış bir BMW bir çok Japonla aynı hatta daha uzun süreler yol arkadaşlığı yapabilir. S versiyonu da pek yayagın değil sanırım bizim ülkede GS olmadıkça BMW ye binilmiyor
NC den memnunum , aksesuar konusunda epey doldurdum makineyi , uzun yollarda yaptım, hiç üzmedi. Ama durduğu zamanki ağırlık ve ve virajda ön süspansiyondaki gel gitler ara ara rahatsız ediyor işte.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Mamba09 un videosunu izledim, o da bahsetmiş ciddi bir titreşim var diye. Ne ölçüde acaba? NC700S de de çift silindir var ama benim bildiğim paralel değil F800 bloğundaki gibi. Özellikle Yürekçe nin yorumu değerli benim için, Mamba09 zaten videoda belirtmiş. Videoyu izledikten sonra bu motorun tam bana göre olduğuna kanaat getirdim gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Mamba 09 videosunda titreşim var demiş , siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?