Salih trolluk yapmak için nasıl kandırdı seni ben hala orasını anlamadım
Yeni motorun hayırlı olsun
Salih trolluk yapmak için nasıl kandırdı seni ben hala orasını anlamadım
Yeni motorun hayırlı olsun
Okumuş kültürlü motorcu imajı... İlgiiiinç...(sondaki kütüphane görüntüsü)
Motorcular genelde apaçi olur...
Yargıda Ümraniye ile Üsküdar karıştırılıyor olabilir. Üsküdar, oldukça eski bir yerleşim yeri olduğu gibi sakinleri de oldukça eski ve kültür düzeyi yüksektir. Üsküdar'ın adının geçtiği nice eserler de görmeniz muhtemeldir hakkında övgüler olan.
Elbette ki bizzat karşılaştığım misaller üzerine bu tahlilde bulunarak kendi menzilime uygun bir genel intiba paylaşıyorum.
Kitap konusunu çok anlamadım ancak ben ve çevremde motosiklet süren arkadaşlarımın da kitap alışkanlığı olduğu gibi aralarında birden fazla enstrüman çalabileni, şiir/kitap yazanı dahi var. Motosiklet kullanma becerisine sahip olan birinin bunları icra etmiyor olması daha şaşırtıcı bana kalırsa.
Motovlog işini ciddi anlamda temsil eden kişi sayısı bir elin parmakları kadar bile yok bizim memlekette. Mesela sokaktaki motosiklet kullananları durdurup sorsanız Barkın (AEA)'dan sonra bi işi kotaracak kimse henüz çıkmadı der. Belirli bir kısım da belki 1 veya 2 isim söyleyebilir lakin 3 ismi sayamazlar. Örneğin Motopixel Selçuk ve MetinRR Metin güzel/kaliteli işler yapmaya çalışıyorlar.
Bu yüzden erkek ya da kadın olmanız hiç önemli değil, önemli olan içerikleriniz ve bunu kime ne kadar ne şekilde aktardığınız. Vlog hayatınızda başarılar, tüm motosiklet kullanıcılarına ve özellikle kadın sürücülere ilham verip örnek olmanız dileklerimle.
Kesinlikle katılıyorum bu motorcu algısı çok mantıklı değil.
Ben kitap okuyan ve şu an 'Kan Taşı' isminde bir roman yazmakta olan piyano ve gitar çalan, şarkı söyleyen biriyim mesela. Motor kullanmam bana ayrıca hayal gücü ve olaylara farklı açıdan bakabilme, her yol kapandığında farklı bir çıkış yolu bulabilme yeteneği de kazandırıyor en azından böyle olduğunu düşünüyorum
Aramızda Fenerbahçeli var mı
Varsa belki izlemek istersiniz
Clickbait İçin Tesekkür Ederiz Motorlu Yazar
Tavsiyem bundan sonra her yaptığınız videoyu her üç başlığa da post etme niyetinizi tekrar düşünün. Bakın videolarınızı gören gördü, abone olan oldu. Daha da habire milletin gözüne sokmak itici bulunabilir, spam olarak algılanabilir, ve tepki görebilirsiniz.
Kendi şahsıma bakmıyorum hiçbirine Size de öneririm
Sevgili motorcu arkadaş, bu vlog işine neden girdin? amacın ne idi.. birkaç video paylaştın hepsine bakmamış olabilirim yalan yok ancak baktıklarım arasında herhangi eğitici bir bilgi, ilgi çekici bir içerik, insanların en değerli şeyini yani zamanını sana ayırmasına değecek bir ayrıntı göremedim. o sebeple tekrar soruyorum bu kanalı açmandaki amaç ne idi diye..eğer bu işi devam ettirmek istiyor isen, sana değerli dakikalarını ayıran insanlara birşeyler sunman gerekiyor.. kimi vloglar gerçekten eğitim veriyor.. motosiklete başlama niyeti olmayan insanları motosiklet sevdalısı yapıyor, o insanlara sen de yapabilirsin umudunu aşılıyor, kimisi çeşitli akrobasi hareketleri yapıyor. tek teker üstünde makas atan insanlar bile var(tasvip etmiyorum elbette), ama videoyu izlerken heyecanını karşısındaki izleyiciye geçirebiliyor bu insanlar, o bakımdan değerliler.. senin yolu bile doğru dürüst gösteremediğin kameranla, şehiriçinde 20 30 la giderken nereden niye geldiğin, şehr-i İstanbul'a alışma süreçlerin neden bizim ilgimizi çeksin.. tekrar rica ediyorum, ya bu işi yapma, ya her başlıkta reklamını yapmaya çalışma ya da yapacaksan hakkını ver.. insanlar videonu izlediği zaman bugün de şunu öğrendim, bu video bana şunu kattı, bakış açımı değiştirdi diyebilsin.. aksi takdirde her başlığa bu videoları ataçlaman, tacizden öteye gitmiyor.
İnsanlar böyle eğitici şeyler bekliyor, halkın sesine kulak ver 😀
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)