Buyrunuz efenim. Motorsuz motovlogger olarak yeni videom ile karşınızdayım.
Buyrunuz efenim. Motorsuz motovlogger olarak yeni videom ile karşınızdayım.
benjamin button musun saliha seni, her videoda biraz daha kücük gösteriyorsun.
motorun olmadıgı için izlemedim , protesto ediyorum.
Amme hizmetidir.
https://www.youtube.com/watch?v=H0DXA_HyvY0
Moral bozmayım ama, sırf ' moyoea başlama hikayesine ' bile(!) 80+ abone.. Sizce, gerçekten motorunuzla ya da anılarınızla mı ilgileniyordur?
Ömer Seyfettin'in ' Yüksek Ökçeler " kitabını okuyunuz..
Çekirge 1 zıplar, 2 zıplar. 3.de şeytanın bacağına kıracağına eminim. Benim halen umudum var. Mfö’nün dediği gibi
yeğenim her video çektiğinde konu açacaksan işimiz zor
Habersiz çek panpa 😍😍😍 başarılar..
Umarım videolarıda bu fotoğrafı çektiğin ütüyle çekmezsin. izlemem o zaman
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Hızı 1.25 yapın daha güzel oluyor . Çok yavaş konuşuyorsun, biraz hızlandırmalısın kendini. Birde "ııı"ladığın yerleri kesersen daha akıcı olur diye düşünüyorum. Motorun hayırlı olsun.
Bayan olduğunuz için değil de, iyi ve kaliteli bir ürün ortaya koyduğunuz için videolarınızı izlenesi yaparsanız, işte o zaman bir bayan olarak bu işi doğru yaptığınızı söyleyebiliriz.
Biraz daha özenli çalışma, belki daha ince teknik ile yapılabilecek daha kaliteli videolar bekliyoruz. Benim videolar gibi olmasın yani, onu anlatmaya çalışıyorum Sonuçta benim videolarımda izlenmiş izlenmemiş derdi yok, belli ki siz çalışmalarınızın izlenmesini önemsiyorsunuz. Bunun için videolarınıza hem ön hazırlık açısından, hem de kurgu ve edit olarak daha fazla zaman ayırmanızı öneririm.
Dost acı söyler. İlgi çekici bir içerik yok. En azından düşmanınız değilim. Güzel bir hikaye, başarı bir sunum için çok çalışmanız gerekiyor. Bunları yapınca izlenme ve takipçi sayılarınız artar mı? Günümüz şartlarında belki de düşer. Ama yaptığınız işin güzel olduğunu siz de başkaları da bilir.
yine motora binmiyorsun ki en son fıtı fıtı 5 metre gidiyorsun video bitiyor. (arada kacırdıgım yer olabilir belki)
hala söylüyorum bence motosiklet sürmeyi bilmiyorsun Salih'in yeni fake hesabısın
Bir emek harcıyorsun ve izlenmesi önemli tabi, ama bunun zamanla gelişeceğini düşünenlerdenim çünkü ben hayatım boyunca ne kamera karşısına ne de sahneye çıkmış biriydim, artı çok da çekingen biriydim. Bunu atmaya da çalışıyorum bir taraftan umarım zamanla hem hazırlıklı güzel içerikli videolar hem de doğal ve rahat bir şekilde videolar çekebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
Sana da yaranamıyoruz valla
Sürmeyi bilmeyen adam 5 metreyi de gidemez neyse sonuna kadar izleseydin de izlenme oranım düşmeseydi bari
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
hahaha 3 güzel oldu bence
daha da güzel olacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)