Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBR250R

REKLAM ALANI

Motosikleti
    -
    abiler sonun da alacağım motor olarak CBR250R kararını vermiş bulunmaktayım yamaha yzf r125, cbr125 gittim geldim fiyat karşılaştırmasına baktım yamahanın parçaları pahalı cbr125 ile cbr 250'nin ikinci el fiyatları aynı 250 cbr alıp geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz? en fazla ne kadar para verilir cbr250'e parçaları bulunması zor mu grenaj kırılırsa pahalıya patlarmı bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

(bu arada başlangıç motorum değil 2 yıllık motor tecrübem var süpersport tarzı ilk olacak ve şehiriçi kullanacağım genellikle.)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ic-motoru.html

Adam linç yemekten korkup öteki konuda başlangıç motoru arıyorum 125 cc derken burada 2 yıllık tecrübem var demeye başlamış.

Forum olarak insanları cok olumsuz etkiliyoruz

cbr 125 ile cbr 250 nin fiyatları aynı mı? ilginç.

Neyse, cbr de yedek parça sıkıntısı cekmezsin.

Motosikleti
    -
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ic-motoru.html

Adam linç yemekten korkup öteki konuda başlangıç motoru arıyorum 125 cc derken burada 2 yıllık tecrübem var demeye başlamış.

Forum olarak insanları cok olumsuz etkiliyoruz

cbr 125 ile cbr 250 nin fiyatları aynı mı? ilginç.

Neyse, cbr de yedek parça sıkıntısı cekmezsin.
    valla abi ne yazsam direk dövecekler gibi yorum attıkları için artık bunu belirteyim ki kızmasınlar dedim evet fiyatlarına bakıyorum 125 lik için de 13.15 bin istiyor 250'lik için de aynı fiyat tabii km ve değişen boyanan vs parça etki ediyordur büyük ihtimal ama temiz yazıyor artık oraya usta ile karar veririm

atar yapmayı severiz forum olarak, birkaç dingil hariç sert cıkışlar genelde karşı tarafın iyiliği için.

tabi 5 parmagın 5ide bir değil, her fikrimiz herkese uymuyor.

aynı tutardakilere biraz baktım da yıl / km / hasar kaydı / motoru sıfırdan yaptırma gibi farklılıklar ile satılıyor.

SS motorların genelde anasını aglatıyor insanlar, japon diye düşünme sadece, alırken km kısmına da biraz dikkat et.

Motoru acılmış ya da eski tarih ve yüksek km bir ss alacağına temiz güzel 125lik alman mutlu edecektir seni, o nedenle motoru mutlaka servise götür.

her 2 Motorun tek yan grenajı 250-450 arası değişiyor bildiğim kadarıyla. tek ayna da 100-150 arası bişi. çin malı motorlarda bunlar 40 lira

Japon alıyor isen ki özellikle acemi isen ve grenajlı japon alıyor isen yedek parçayı önemsemen gerekiyor, bir düşüşün sana 800 liradan baslayan masraf acabilir.

Serviste motorun içine de iyice baktır, elektrik tesisatı balatası vs. derken binlerce lira tutabilir.

Motosikleti
    -
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atar yapmayı severiz forum olarak, birkaç dingil hariç sert cıkışlar genelde karşı tarafın iyiliği için.

tabi 5 parmagın 5ide bir değil, her fikrimiz herkese uymuyor.

aynı tutardakilere biraz baktım da yıl / km / hasar kaydı / motoru sıfırdan yaptırma gibi farklılıklar ile satılıyor.

SS motorların genelde anasını aglatıyor insanlar, japon diye düşünme sadece, alırken km kısmına da biraz dikkat et.

Motoru acılmış ya da eski tarih ve yüksek km bir ss alacağına temiz güzel 125lik alman mutlu edecektir seni, o nedenle motoru mutlaka servise götür.

her 2 Motorun tek yan grenajı 250-450 arası değişiyor bildiğim kadarıyla. tek ayna da 100-150 arası bişi. çin malı motorlarda bunlar 40 lira

Japon alıyor isen ki özellikle acemi isen ve grenajlı japon alıyor isen yedek parçayı önemsemen gerekiyor, bir düşüşün sana 800 liradan baslayan masraf acabilir.

Serviste motorun içine de iyice baktır, elektrik tesisatı balatası vs. derken binlerce lira tutabilir.
    valla inş abi artık tanıdık bir usta abimiz var onunla bakarız o da onay verirse hayırlısıyla alırız ekipman olarak da 2 bin lira bütçe ayırdım bakıcağım artık olmadı dediğin gibi güzel temiz bulursam 125cc de alırım bir kaç yıl sonra r25'e geçerim artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Alıntı nuriix3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla inş abi artık tanıdık bir usta abimiz var onunla bakarız o da onay verirse hayırlısıyla alırız ekipman olarak da 2 bin lira bütçe ayırdım bakıcağım artık olmadı dediğin gibi güzel temiz bulursam 125cc de alırım bir kaç yıl sonra r25'e geçerim artık
    hocam bajah pulsar rs200 nasıl sizce?

ABS'li motosiklet.

Hırsızlar cok sever, görünüşü cok iyidir. Özellikle sarısı mukemmel.

Forumda olumlu ve olumsuz cok yorum var ancak benim arkadaşımda var 4 yıldır bu alet, neredeyse hçbir sorun cıkarmadı.

ama oturuş itibari ile diğer tüm ss'ler gibi rahatsız bence.

E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Hocam ben motorumu satmayı düşünüyorum. Düşünürsen yaz özelden

fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(o)
    Sıfır tecrübe ile alınabilecek bi makina. Ama sakin kullanmanız lazım yine iyi gidiyor makina :D

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Yeni başlayan için de, yılların tecrübelisi için de iyi bir motosiklettir.

Alırken;

* Ekran aydınlatmalarında titreme olmamasına

* Özellikle 2-4.000 devir aralığında sabit gazda devirde fazla dalgalanma olmamasına

* Lastik durumuna (gerekirse pazarlık konusuna ekleyin)

* Akü durumuna (gerekirse pazarlık konusuna ekleyin)

* Zincir/Dişli durumuna

* Ön amortisörlerde eğrilik olmadığına bakın, kontrol edin. Almaya giderken en az iki kişi gidip bakın, karar verdikten sonra da eğer birlikte gittiğiniz kişinin gerçek anlamda mekanik bilgisi yoksa bir de ustaya gösterin.

Tercihen 2015 model üzeri almaya çalışın. Bu motosikletleri yıpratmak zordur ama milletimizin yeteneğini bu noktada küçümsememek gerek.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)