Kıvırcık kızıl sarı saçlı, sağ ayak bileği yıldız dövmeli kadın Africa Twin sürücüsü
Reklamlar
-
Sana laflar hazırladım.
Yok be ne lafları? Tek lafım var: Öküzsün...
Bu akşam E5 Çağlayan Mecidiyeköy mevkiinde, Boğaziçi Köprüsü istikametinde, şeritle bariyer arası boşlukta ilerlerken önündeki ufak scooter'ı dakikalarca korna selektör ve el işaretleriyle neden taciz ettin? (Aşırı yavaş da gitmiyordu...)
Sen hiç acemi olmadın mı? O taciz ettiğin kişi önünde olmasa kazanacağın en fazla 30sn. 30 sn. için önündeki sürücüyü belki panikle kazaya sevketmeye, en hafifi taciz ve rahatsız etmeye ne hakkın var?
Kadını böyle olan milletin adamı da böyle olur; sonuçta bütün diğer öküzleri kim yetiştiriyor, babaları mı!?
Eğitim şart da yukarıdaki profilin eğitimsiz olduğunu hiç zannetmem...
Neyse, saldım gazımı ben kaçarım, hepinize iyi hafta sonları.
Reklamlar
-
Motorcunun en büyük düşmanı motorcular zaten.
-
Mersin İl Temsilcisi
arndiol adlı üyeden alıntı
Motorcunun en büyük düşmanı motorcular zaten.
Ağzımdan aldın lafı..
Akrep gibiyiz..
Yok yok, insanız!
-
Ben bariyere gireyim, arabaya toslayayım, zararım kendime olsun problem değil ama en korktuğum şey başka bir motosiklet sürücüsüne kaza yaptırmak.
-
Bana denk gelmiyor böyleleri. Kim kimin aklını alıyormuş, çok güzel örnekleri ile gösterirdim. Otomobiline, otobüsüne, minibüsüne söveceğim de motorunu mu es geçeceğim???
-
Öküzlük cinsiyet, dil, din, ırk, meslek, yaş tanımıyor, arabalı/motorlu/yaya/kamyonsürücüsü vs olmanıza bakmıyor ne yazık ki. Öküz kaç yaşında, hangi cinsiyetten olursa olsun, ya da neye binerse binsin, ne kadar okumuş olursa olsun vs yine öküz.
Türkiye'de çokça da bulunuyorlar.
-
Trafikte 3-5 saniye kazanabilmek için, yalnız bir araba boyu öne geçebilmek için aç köpek gibi selektör, korna ile taciz eden, aynı amaçla zırt pırt şerit değiştiren, kendi canını ve başkalarının canını tehlikeye atmaktan geri durmayan cahil ve çiğ insanlar ne yazık ki trafiğin %70-80 ini oluşturuyor. Ha motor, ha 4 teker.
Hastası olur, hayati aciliyeti olur, büyük bir olay vardır 3-5 dk bile önemlidir o ayrı, ne yazık ki bu olaylardan acele eden belki de yüzde bir. Gerisi sadece tezcanlılık, iş/aile hayatındaki yetersizlik ve kazanamama hissinin ya da hırsının trafikte yansıtılması. En temel nedeni ise ne yazık ki cahillik ve dar görüşlülük.
-
Aşağı yukarı 2-3 ayıdır motorlara yol vermiyorum el kol yapiyorum. Yakında sıkıştırmaya da başlayacam. Motorcunun malı da ayrı bir mal oluyor.
-
Sağ ayak bilegini nerden gördün
-
20 Aralık 2019, 21:03
Yalnız anlattığın kadarıyla hanımefendi seni baya etkilemiş, betimlemen çok başarılı (:
-
20 Aralık 2019, 21:44
snappy x adlı üyeden alıntı
Sağ ayak bilegini nerden gördün
Kenardan destek almak için uzattığında gördüm. Pergel gibi açıp destek aldığı anlar oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Simsar adlı üyeden alıntı
Yalnız anlattığın kadarıyla hanımefendi seni baya etkilemiş, betimlemen çok başarılı (:
Etkilendiğim kadına öküz dedim, o halde 7 yaşında ilkokul 1. sınıftayım
-
20 Aralık 2019, 22:10
Bizim arka sokağa gelen CRF'li kadın olabilirmi diye düşünmedim değil. Arkadaşın A.Twini kullanmış olabilir.
Merak ettim pazartesi ayaklarına bir bakayım. Bileğinde dövme varsa uyarırım.
-
20 Aralık 2019, 22:54
bayan sürünün her türlüsü sıkıntı uzak duruyorum.
-
21 Aralık 2019, 00:01
ADV motoruna sis farı takan yolun hakimi oluyor heralde.Emniyet şeridinde sürekli yol istiyorlar.Solun solunda selektör yapıyorlar.
Eğitim falan da olmadığına eminim.
-
21 Aralık 2019, 00:09
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
ADV motoruna sis farı takan yolun hakimi oluyor heralde.Emniyet şeridinde sürekli yol istiyorlar.Solun solunda selektör yapıyorlar.
Eğitim falan da olmadığına eminim.
Onların güvenlik balonlarına R25'liler musallat olsunlar
-
21 Aralık 2019, 00:24
Angrypower adlı üyeden alıntı
Onların güvenlik balonlarına R25'liler musallat olsunlar
Mt25 Liler Olsun Her Zaman R25 Olucak Halı Yokya
-
21 Aralık 2019, 01:11
zuluman adlı üyeden alıntı
bayan sürünün her türlüsü sıkıntı uzak duruyorum.
Hic duzgun kullanan kadin gormediniz mi?
Tum erkekler cok iyi mi kullaniyor?
Oyleyse genelleme ihtiyaci niye?
-
21 Aralık 2019, 02:46
hasmet adlı üyeden alıntı
Agzina saglik genelleme ihtiyaci niye sorusu guzel bir soru. Kendini bir bok sanan o kadar erkek var ki. Hem araba suruculeri hem motosiklet suruculeri. Arac lan bu kizi erkegi mi olur. Sadece kizlar arabalarla biraz gec tanisiyor diye bir sifir geriden geliyor. Bu da tamamen yetistirilmeyle alakali. Ustlerine kizlar kotu suruyor imaji yapistirirsaniz, boyle icinizden gecerler imajdan kurtulmak icin. Ayrica cinsiyetcilige hic gerek yok kadini boyleyse erkegi boyle olur falan. Insana insan olarak bakmak lazim. Egitimsizin teki belki. Egitimsiz bir erkek de aynisini yapardi hatta daha beterini yapanlar var. Hem egitim saygi ve hosgoru kazandirmaz. Ayrica profilden egitimli oldugunu anlaman da cok iyiymis. diplomaya ne gerek var ise girerken sana dovmesini kizil sacini gosterip gecsinler. Bu teknigi gelistir biraz, sonra seminerler falan ted talks ordan yurursun hauahau.
Erkeklige bok surdurmemek var ya bizde o yuzden belki kizlarin bizden iyi araba motor kullanmasini istemiyoruz. Hic denemesinler diye de kizlar beceremez yapamaz diyoruz. Cogu da inaniyor ha erkek miyim ben araba surecem diyen vardir. Yazik be. Kiz olmak zor. Ustlerine gitmeyin bu kadar. Dunyayi onlar yonetiyor haa. Hem bok at hem de aşık ol :D Kızlar motor suremez de anlamaz da de. Sonra motorla kızlara şekil yap. Kizlar anlamiyorsa ne artislik yapiyonuz lan iyi araba/motor suruyoruz diye. Kivircik kizil sari nasil oluyor cift renkli miymis saci sari uclari mi kizil? Saci kizil uclari falan mi sari merak ettim. Aralarda mi kizil. Yarisi kizil yarisi sari mi.
-
21 Aralık 2019, 03:06
-
21 Aralık 2019, 08:02
hasmet adlı üyeden alıntı
Erkek iyi kullanıyor diye bir durum yok.
Sizin memleketi bilemem ancak trafiğe az cok hakim olan her sürücü aracların kullanılma şeklinden cinsiyetlerini belli ediyor.
Sacma sapan süren insanın kadın olduğunu tutturma oranım %90 civarındadır.
Önceden ayrımcılık yapıldıgında abartıldıgını söylerdim ancak kadın sürücülerin hataları cidden erkek sürücülere göre farklı olarak kendini belli ediyor.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)