Kadın Motovlogdan Beklentileriniz????
Reklamlar
-
23 Aralık 2019, 08:18
zaten bu ülkede ne yapsan abazanlık olarak görülüyor.
Konuyu acan arkadaş benden en az 10 ve forum geneli ortalamasından 15-20 yaş kücük gördüğüm kadarıyla.
Konuya salak sacma kadınsı unsurlar yazanlara abazan desen anlayacağız da yazılan mesaj sayısına laf ederek hepimize bu cümleyi kurmuş oluyorsun.
Reklamlar
-
23 Aralık 2019, 08:57
sırf destek olmak için izledim ,ve likedım.
Öncelikle amacınızı belirlemelisiniz sanat sanat için mi sanat toplum için mi sanat para için mi ?
Sanat sanat için ise diyor iseniz siz videonuzu çekersiniz kimsenin izleyip izlememesi umrunuz da olmaz. (Ama görüyorum ki like atın abone olun diyorsun bu değil amaç)
Sanat toplum için ise ona göre hedef kitlenizi belirlemeniz onların ihtiyaçlarına göre videolar çekmeniz lazım. (ditaktik yani ögretici videolar olmalı)
Sanat para için diyor iseniz o zaman büyük kalabalıkları hedef almanız lazım örnek abazaar baldır bacak açıp makyaj yapıp ,dekolte giyinip vs vs..
Öncelikle hedef kitlenizi belirlemeniz lazım , ;
Bence şuanda amacınız yok hedefinizi belirlememişsiniz gibi duruyor.
Sonuç olarak başarılar dilerim,
-
23 Aralık 2019, 10:00
motorla motovlog yap :D motorsuz sadece vlog olmuş oluyor
-
23 Aralık 2019, 11:56
sadece takipçi kasıp seviyesiz, bilgi amaçlı olmayan bi kanal olacaksa, sexy kıyafetlerle motor üzerinde birkaç poz bile yeterlidir. yapanıda çoktur zaten aradığınızda bulabilirsiniz.
sizin amacınız da az çok belli başlığa "kadın" yazarak çoğunluğu erkek olan forumda dikkati (takipçi) çekmek.
sen neler yapabildiğini bi göster, videolarını çek yayınla. Sonra buraya gel de ki arkadaşlar ben bunu yaptım sizce nasıl. Bizde ona göre yorum yapıp takip edelim.
Kadın olduğunu göze sokmaya çalışmana gerek yok
-
23 Aralık 2019, 12:00
izzmarit adlı üyeden alıntı
sizin amacınız da az çok belli başlığa "kadın" yazarak çoğunluğu erkek olan forumda dikkati (takipçi) çekmek.
Amacı o mu değil mi bilemem ama işe yaradı sanki
-
23 Aralık 2019, 12:01
Yanlış mevsimi seçtin Salihaaaaaaaaa
-
23 Aralık 2019, 13:36
Tek beklentim.
Çayı başka yerde içmesin.
-
23 Aralık 2019, 17:18
shruikan adlı üyeden alıntı
şu konunun sıcaklığı bi kaybolsun, aynı içerikle ben de bi konu açacam. bakalım 5'ten fazla mesaj gelecek mi?
KADIN olmayan MOTOVLOGGER diye başlık aç, belki düşen olur
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
23 Aralık 2019, 18:00
Angrypower adlı üyeden alıntı
Yanlış mevsimi seçtin Salihaaaaaaaaa
belki öyle belki de değil hiç bir yerimi açmadan 3 gün için gayet iyi bir izlenmeye ulaştım, ki devamında da günlük hayatta neysem yine o olacağım videolarımda.
İkinci videomu bu akşam yayınlayacağım (yine motorum yok çünkü motora nasıl başladığımı anlattım)
İzlemek isteyenler buyursun
-
23 Aralık 2019, 18:02
bence kadın ya da erkek farketmiyor, şu an bir ton beyinsiz vlogger var, cinsiyet fark etmeksizin bu beyinsizlerin yaptığı kötü şeylerden uzak durursa ve cidden motosiklet sevgisi ve bilgisi de varsa kaliteli bir vlogger olur, takip ederiz.
-
24 Aralık 2019, 07:11
Okadar saçma sapan muabbet varki..velevki dikkat çekmek için kadın dedi ne olacak.ne güzel hevesi ni de kursağın da bıraktınız ..afferin
-
24 Aralık 2019, 08:35
motorluyazar adlı üyeden alıntı
belki öyle belki de değil hiç bir yerimi açmadan 3 gün için gayet iyi bir izlenmeye ulaştım, ki devamında da günlük hayatta neysem yine o olacağım videolarımda.
İkinci videomu bu akşam yayınlayacağım (yine motorum yok çünkü motora nasıl başladığımı anlattım)
Alıngan olmuş bizim kız. Kıyamam
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
Ercü5259 adlı üyeden alıntı
Okadar saçma sapan muabbet varki..velevki dikkat çekmek için kadın dedi ne olacak.ne güzel hevesi ni de kursağın da bıraktınız ..afferin
Sende motovlog yap, seninde kursağında bırakalım
-
24 Aralık 2019, 08:41
motorluyazar adlı üyeden alıntı
o izlenmenin hepsi biziz zaten, forumdaki tek bayan olduğun için şımarma salihaaaa
acıkcası salih olmadıgına kanaat getirdim ancak motor sürmeyi bilmediğini düşünüyorum artık
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
24 Aralık 2019, 08:47
Konu uzadıkça uzamış. Şunları bekliyorum :
- Teknik anlamda güçlü olsun, Motopixel TV'deki eleman gibi olmasın
- Boş muhabbet yapmasın, saçmalamasın
- Marka tutmasın
- Ön yargılarını bir kenara bıraksın
- Motor tanıtacağım diye reklam filmi çekmesin
Yani diğerinden ne bekliyorsam aynısını bekliyorum. İçerik motosiklet tanıtımı olmayacaksa ben zaten izlemem, ondan bunları yazdım.
-
24 Aralık 2019, 08:51
Mersin İl Temsilcisi
Linki varsa ben de izleyeyim.
-
24 Aralık 2019, 10:34
Çok benimsemesem de şu cümleyi kurmak zorundayım: Elin yüzün düzgün, kamera önü için yeterli, ilgi çekip kendini izlettirebilirsin.
Şu cümleyi kurmak da benim için çok kolay: Kendini geliştirmelisin. Geliştirdikçe büyürsün.
Öneri: "Kadın" ya da erkek motovloger olma. Cinsiyetsiz motovloger ol.
Özetle, üstüne düşersen herkesin bildiği, izlediği bir motovloger olabilirsin.
-
24 Aralık 2019, 15:04
arndiol adlı üyeden alıntı
o izlenmenin hepsi biziz zaten, forumdaki tek bayan olduğun için
şımarma salihaaaa
acıkcası salih olmadıgına kanaat getirdim ancak motor sürmeyi bilmediğini düşünüyorum artık
https://www.youtube.com/watch?v=H0DXA_HyvY0
o zaman buna da bir el atıverin
-
24 Aralık 2019, 21:35
ahe adlı üyeden alıntı
Dişiliğinizi kullanarak hiç bir şeye sahip olamazsınız ne motosiklette ne normal hayatta
motovlog yapmanın cinsiyeti veya motosiklet sürmenin cinsiyeti olmaz. Ne kadın sürücüler var
he he öyle
-
24 Aralık 2019, 22:53
öncelikle motosiklet üzerinde bizi götüren kişinin cinsiyetinden ziyade içeriğine bakılır. içerik konusunda da bir videodan beklentimiz zaten ya iyi sohbeti olacak dakikalarca kendi kendine konuşurken ekran başındakileri eğlendirecek ya çok iyi motosiklet kullanıp sürüş becerisi ile etkileyecek ki hoş olmaz kitle de motorcudan çok ayrı tiplere dönmeye başlar yada çok güzel yollarda güzel bir seyahat geçirtecek. dediğiniz konuyla alakalı içerik çıkarın mesela kadın sürücülerin de olduğu onlarında gayet bilinçli ve dikkatli motosikletçi kardeşlerimiz olduğunu gösterebilirsiniz bunu yaparkende elbetteki sohbet becerileriniz öne çıkacak sonra da alır gidersiniz zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
vloglarınız gayet güzel ve keyifli darısı motovlogların başına havadan sudan bile bahsetseniz güzel bahsedersiniz sohbetiniz darıcı sıkıcı değil 9dakika izlemişim fark etmedim bile tebrikler yolunuz açık olsun
tekeriniz yere sağlam bassın...
-
25 Aralık 2019, 00:24
arndiol adlı üyeden alıntı
o izlenmenin hepsi biziz zaten, forumdaki tek bayan olduğun için
şımarma salihaaaa
Kesinlikle bilmiyorum bu yüzden yeni motor aldım
Bu fotodaki ablaya 100 kagıt verdim bu sefer çünkü motorda abla da güzeldi ne yapalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler