Bir erkek diş doktoruna gidecek olsanız ne olmasını beklerdiniz anket yapalım
1- Yakışıklı alımlı bir erkek,
2- Albenisi yüksek kaliteli diş üniti
3- Çok iyi diş çekmeli, manevraları hızlı ve süratli dental türbin kullanmalı
4- Çekim esnasında muhabbet etmeli, hoş sohbet olmalı
5- Komik ve esprili olmalı, sesi güzel olmalı
6- Diş fırçası tavsiyesi vermeli, farklı diş fırçaları tanıtmalı
7- Tavsiye vermesin bacı benim diş taşlarını alsın yeter
8- Diş ünitinde yaşadığı olayları anlatmalı,
9- Kullandığı diş aksesurlarını tanıtmalı??
Benim aklıma gelenler bunlar hangileri sizin için önemli olurdu gidip diş çektirirdiniz? Başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyin konuşalım :D
bakin ne kadar da anlamsiz geliyor oyle degil mi?
isin kadını erkegi olmaz
erkek disci de kadin disci de disimi ceksin yeter
kadın motorcu da erkek motorcu da beni bilgilendirsin yeter
sevgili "motorluyazar", farkında olmadan kadını cinsiyet acisindan ayrıma surukleyen bir baslık actigini goreceksin belki de gormussundur
3 aydir motor dunyasini arastiran biriyim bu paylasimi gormeden once senin kanalinla karsilasmistim yani kanalin benim gibi motorculugu arastiran birinin karsisina cikip dikkat cekecek hale gelmis buna sevinebilirsin
Olmamış bu video. Bu kızcağız güzel başladı ama performansı yerlere çakıldı.
yahu kız geldi takipci kastı sonra kıcımıza tekmeyi bastı gitti hala burada videolarını paylaşıyorsunuz :D
Acıkcası videolarda yaptıkları genel olarak bilmeden denedikleri ya da muhtemel 1 gün önce araştırıp ertesi gün "denerken video cekeyim" tarzı oluyor.
Profesyonel ya da bilgili değil amatör ve bilgisizce.
Ancak kendini geliştirecektir.
Fakat niye her videosunda konuyu hortlatıyorsunuz, fan clubu falan mısınız kızın anlamadım
Turkiye gibi bir yerde mutlaka takipcisi olur kadin motovlog un ha ben destekliyor muyum hayir. Bu isi internetten okuyarak yayin yapip para kazanip unlu olup erkek secme oyununa ceviriyor pek cogu. Motovlog dan baska seylere gidiyor konu.
Benim bir beklentim yok sahsen. Takip de etmem. Birkac agabey var zamaninda firininda yanmis bu isin onlari dinlemek daha makul geliyor bana.
Baslik zaten irkci ona hic girmiyorum bile.
Ben de bu biz erkeklerin açlığına tilt oluyorum. Adamın teki uğraşıyor,ediyor hem bilgi,hem eğlence anlamında bana göre 10 numara iş çıkartıyor. Alınan like sayısı düdük kadar. Hanım kızımızın teki b.k gibi bir içerik sunuyor, hemen like sayısında patlama, hemen goygoy vay efendim "ilk like" vay efendim "kalp atsana".
".m var dediler geldik"e dönmüş konu iyice! herkes burda, ben de burdayım..
Hocam Youtube yine iyi, Instagram tam çöplük. Bakıyorum adam bir başına motoru indirmiş,toplamış birtarafına sallayan yok ya da bir başına dağları,tepeleri aşmış g.tüne takan yok. Hanım kızlarımızdan biri ama böyle palamut gibi biri ss görünümlü ama 140'ı geçemeyen bir motorun üzerinde taytla poz vermiş. Like.lar gırla, sanırsın dünyadaki son kadın. Velhasıl milletimiz biraz sıkıntılı.
abazan abazan.
şimdi evde ayna var, ne b.ka benzediğimin ya da benzemediğimin farkındayım. neyse konu ben değilim. ben lisede çalışıyorum, karakterleri bi görseniz g.tünüzla gülersiniz. instagramda 3-5 beğeni alan kendini dünya güzeli/yakışıklısı sanıyor. gelmiş karşıma şu kadar bu kadar kızla bilmem erkekle çıktım sevgili oldum diye çetele tutuyor. şeytan diyor vur ağzının ortasına kürekle!
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
40 yaşındayım, sosyal medyanın da ekmeğini yediğim günler oldu. Lakin daha hiç dombik bir kızın koca g.tünü çetirdiği bir resmine like attı diye o kızla güzel bir akşam yaşamayı başarmış bir adamla tanışmadım. Ben bu alemde Asil Özbay gibi kadınları tek geçiyorum. Sıfır cinsellik iması, bol bol gezi ve motosiklet.
kadın moto vlog'u ile ilgili hiç bir beklentim yok. çünkü böyle bir şey olsa izlemem zaten. iyi günler.
Erkegini de izlemiyorum. Instagram, facebook, twitter hesabim da yok... E-maille zor basediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)