Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

aküye usb bağlama

REKLAM ALANI

Herkese merhaba , motoruma usb sarj cihazı ve alarm takacağım . bu ikisini de aküye bağlayacağım fakat ikisinin kablosu aküye bağlandığı yerde birbirine değmesi bir sorun olur mu acaba ? nasıl bağlamalıyım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    İkisine de ayrı ayrı sigorta bağlaman yararına olur. Aynı yere değmesinden kastın ikisini de kutup başlarına bağlayacaksın sanıyorum (?). Şu tarz bir aparat al:

Google Görseller

Her iki cihaz için (veya aküye kaç cihaz bağlayacaksan) ayrı bağla. Böylelikle herhangi bir kısa devre durumunda komple motosiklet yerine sadece kısa devreye veya arızaya sebep olan birim iptal olur. Tercihine göre araç tipi veya klasik cam sigorta uyumlu alabilirsin.

Kolay gelsin

tarikcapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    + ve - kutupları karıştırmadığın sürece alt alta üst üste yan yana fark etmez.. ikisine de ayrı ayrı sigorta takman iyi olur. Ben Aküden direk kablo çekerek koruma demirlerine ekstra ışık ( led ) ve bir oto şarj cihazını tek hatta bağlamıştım. ikisine tek sigorta taktim. 1 yılı aşkındır bu şekilde kullanıyorum. Gidonum da yer olmadığı için gidona takılan aparatları takamıyorum. oto usb şarjı ufak ve gidona kablo bağı ile bağlı.
    Yalnız ama Kafası Rahat Adam...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)