İstanbul'da yaşayanların dikkatine.
-
Selâm,
14 Aralık Cumartesi akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş Kazan Sk. da geri, geri aracım ile gelirken ufak bir kaza yaşadığımız motosiklet sürücüsü arkadaşa ulaşma amacı ile bu konuyu açıyorum.
Söz konusu arkadaş forum üyesi veya bir üyenin tanıdığı ise bana ulaşmasını talep ediyorum.
Arkadaşın aracı Siyah Yamaha Scooter ( 34 JX 1628 )
Benim aracım Mavi Audi ( 34 KXX 53 )
Motosikletinin masrafını servise sokarak bana iletecek olmasına rağmen hala bir telefon almadım. Bir ihtimal numaramı kaybetmiş olabilir veya yanlış kaydetmiştir diye düşünüyorum.
Bölge esnafına sordum, arkadaşı tanıyan yok.
Plakanın kayıtlı olduğu ikamet adresinde yaşamıyor.
Sağlık memuru olduğunu dile getirmişti.
Alt kısma Instagram adresimi bırakıyorum.
Bana ulaşması durumunda motosikletin de oluşan masrafları olay yerinde dile getirdiğim gibi karşılayacağım.
https://www.instagram.com/kagankalkavan/
Teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Takdire şayan bir davranış.
Bir motosiklet kullanıcısı olarak ben size teşekkür ederim.
-
Bir an Türkiye'de değil de bir iskandinav ülkesi ya da Kanda'da falan mıyız dedim.
-
hocam durumu polise bildirseniz onlar bulurlar bir şekilde.
zaten şikayet olmazsa dosyanız takipsizlik verilerek kapatılır.
-
Alkışlanacak düşünce 👏👏👏👏
-
vay arkadaş, duygulandım gerçekten de.
-
helal olsun vallla şasırtdım insanlik ölmemis 👍
-
Olay İsveç te olmuş olabilir mi?İstanbul'da böyle insanlar kalmadı artık,hepsi yurtdışına gittiler.
-
Mersin İl Temsilcisi
Sizi tanımak isterdim..
Ömür boyu mutluluk ve başarılar dilerim.
Umarım ki bu son kazanız olur
-
18 Aralık 2019, 20:19
İnsanligin olmedigini boyle hissedelim
-
18 Aralık 2019, 20:40
Plaka ile ikamet adresine nasıl ulaşılıyor ? merak ettiğim için soruyorum..
-
18 Aralık 2019, 21:37
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Plaka ile ikamet adresine nasıl ulaşılıyor ? merak ettiğim için soruyorum..
Plaka => Ruhsat => TC no => İkamet Adresi
=> SGK => İş Yeri Adresi
=> Adli Sicil Kaydı
=> Üzerine kayıtlı araç plakaları v.s... v.s.....
-
18 Aralık 2019, 22:23
Güzel bir üye kazanmış burası bugün.
-
18 Aralık 2019, 23:44
İnsan görmeye hasret kalmıştım.
-
18 Aralık 2019, 23:46
Konu sahibi yazmis iste, olay Kazan (Tataristan'in baskenti)'da gecmis. Turkiye olsa duramazdik.
-
19 Aralık 2019, 00:05
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Plaka => Ruhsat => TC no => İkamet Adresi
=> SGK => İş Yeri Adresi
=> Adli Sicil Kaydı
=> Üzerine kayıtlı araç plakaları v.s... v.s.....
yukarıdaki sıralamayı anlayamadım aracın sadece plakasından sahibinin adresine ulaşılabilir mi ? ruhsat , TC no vs sıralamışsınız , konuyu açan arkadaşda Yamaha'lı motorcunun telefon numarası bile yok sadece plakayı biliyor..
-
19 Aralık 2019, 03:47
GBT sisteminden plaka girilerek herşey bulunur hemde herşey
arkadaş kazanın olduğu bölgenin mesela Beşiktaş polis merkezine giderek plakadan çevrimdışı sorgulama talep etsin eğer izin verirlerse konuda bahsi geçen plakaya ait ruhsat sahibinin bilgilerine ulaşılır,ruhsat sahibinin tc sinden sistemde kayıtlı var olan tüm telefon numaralarına ulaşılır,eğer motosikleti süren ruhsat sahibi değilse,hiç değilse ruhsat sahibine sorulur motorun üstündeki kim diye ruhsat sahibi de söyler kim olduğu o kişinin polis merkezine gidip durumu anlat
eğer polisler yardımcı olmazlar ise plakadan şikayetçi ol adli dosya açılır ruhsat sahibi ifade için polis merkezine çağırılır,ruhsat sahibi polis merkezine ifade vereceği zaman sende gelirsen orada görüşebilirsin,eğer görüştükten sonra şikayetini geri çekebilirsen motoru süren ile tanışmış olacağın için şikayetçi olmayi sadece adamı tanımak için yapmış olursun
biraz çetrefilli ama hallolur
-
19 Aralık 2019, 08:09
Valla benım plakamı verip polisten adresimi alan olursa sikayetci olurum polisten.
Bu durumda trafikte her birbirine gıcık olan "ya geçerken aynasını kırdım da adresini verir misiniz parasını vereyim" diyip ortalıgı karıştırır.
Bir tarafın bilgilerini almak böyle kolay olmamalı.
-
19 Aralık 2019, 08:31
arndiol adlı üyeden alıntı
Valla benım plakamı verip polisten adresimi alan olursa sikayetci olurum polisten.
Bu durumda trafikte her birbirine gıcık olan "ya geçerken aynasını kırdım da adresini verir misiniz parasını vereyim" diyip ortalıgı karıştırır.
Bir tarafın bilgilerini almak böyle kolay olmamalı.
Aynen öyle zaten yasak zaten arkadaş çok zor durumda kalmış bir öneride bulundum belki polisler yol gösterirler
-
19 Aralık 2019, 10:06
Motorun çalıntı olma ihtimalide var. hatta o motorun başka bi işte kullanılıyor olma ihtimalide. servise sokacak kadar hasar varsa hiç bi motorcu duran otomobili kolay kolay bırakmaz. Yoksa bu memleket hepimizi biraz paranoyak mı yaptı. yada konuyu açan salih mi,çünkü mevzu gerçek olamayacak kadar güzel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)