Vizör Yağmur Kaydırıcı Jelatin Film
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba kışın da motosiklet kullanacağım için vizöre gelen yağmur damlalarını kaydırmak amaçlı bir çözüm aramaktaydım ki internette arabalar için üretilen şu ürünü gördüm..
Ürün Bu:
https://urun.n11.com/diger/otomotiv-...E&gclsrc=aw.ds
Hem yan aynalara hem de araba camına monte edilen bir ürün.. sanıyorum 2 kucuk 2 buyuk ped çıkıyor içinden.. soylediğine göre de 20 bin km kadar etkili oluyormuş. bana bu kışı geçirse yeter aslında.. seneye tekrar alırım gerekırse.. ürün linkinin içinde videosu da mevcut.. yan cam için üretilen parçayı kaskın önüne yapıştırabilir miyim sadece onu düşünüyorum.. Küçük parçalar motorun aynasına takılacak zaten.. işe yarar mı dersiniz? 39 tl vermeye değer mi?
Reklamlar
-
Denenebilir fakat bizim vizorlerimiz plastik oldugu icin ne kadar etkili olur bilemiyorum.
-
Format olarak yansıtıcı yüzeye uygun üretilmiş, bence olumsuz sonuc verebilir.
Olumlu olsa bile ekstra bir katman olacagı için gözleri yorabilir.
bence deneyin, pahalı değilmiş. bizi de aydınlatırsanız bende alırım belki
-
kanki kesinlikle denemeye değer diyorum fiyat olarakta bakarsan kesin denenmeli ama şöyle bir soru işareti oluştu kafamda bu ürün deforme olduğunda ya da çizildiğinde vs sökülmesi gerektiğinde vizöre zarar verir mi yoksa kolayca sökülebilir mi ? onun dışında kesinlikle mantıklı ve denenebilir diyorum
-
Aliexpress'ten sipariş verdim ben.
-
Genel görüş denenebilir şeklinde madem bize de alip denemek kaliyor
-
ama bilgisiz bırakma, bende denemek istiyorm aklıma yattı
-
deneme olayına +1 imle katılıyorum. işe yarıyorsa bize de mutlaka bilgi verin.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
yapı marketlerde yağmur kaydırıcı spreyler satılıyor. onları deneyebilirsiniz.
-
17 Aralık 2019, 21:00
1. Vizorun kavisli yuzeyine tam oturacak mi? Fotografta duz yuzeylere koymuslar.
2. Yeterince sert mi? Zamanla kolay cizilmeyecek mi?
3. Gorusu nasil etkileyecek, ozellikle gece?
Arabanin camindan disariyi her turlu gorursunuz, ancak kask vizoru biraz gozluk gibi... Temizligi ve seffafligi onemli.
-
17 Aralık 2019, 21:50
Gereksiz bir ürün.
Vizöre pamukla pasta-cila uygulayın, cila tamamen kuruyana kadar pamukla ovalamaya devam edin. Vizörden su tutunamadan kayıp gidecektir. Senede bir yapsanız yeter, hatta iki senede bir...
-
18 Aralık 2019, 08:53
Bir ara güneşten bunalıp, yedek vizör taşıma işini bırakmak istedim. Kaska gayet kaliteli ve arabamda da olan çok memnun olduğum bir markanın cam filmini uyguladım. Arabada çok net görüntü aldığım, hatta geceleri bile rahat gördüğüm cam filmi, kask vizöründe aynı etkiyi yapmadı. Bir kaç gün içinde çıkarmak zorunda kaldım. Etrafı daha bulanık görüyordum. Numarası düşük olmasına rağmen daha karanlık oluyordu. Birde garip bir şekilde hafifte olsa mide bulantısına sebep oldu.
Siz deneyin gene. Belki bu ürün benim kullandığım cam filminden daha uygundur kask için.
-
18 Aralık 2019, 14:21
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Gereksiz bir ürün.
Vizöre pamukla pasta-cila uygulayın, cila tamamen kuruyana kadar pamukla ovalamaya devam edin. Vizörden su tutunamadan kayıp gidecektir. Senede bir yapsanız yeter, hatta iki senede bir...
Cidden 1 sene dayanıyor mu?
-
18 Aralık 2019, 15:14
fb__ömer adlı üyeden alıntı
Cidden 1 sene dayanıyor mu?
Yılda bir yenileseniz fazlasıyla yetiyor.
Vizöre yeterince (kaliteli) pasta cila dökün, pamukla bunu vizörün dış yüzeyine iyice yayın ve dairesel şekilde hafifçe bastırarak ovalamaya başlayın. Pasta cila bu ovalama ile kendiliğinden kuruyana, pasta cila izi dahi kalmayana kadar sabırla devam edin. İşlem sonunda temiz bir parça pamukla vizörü tamamen silip bırakın.
Bu işlemden sonra vizörünüz en az bir sene boyunca yağmur tutmayacak, çamurlu su dahi çok daha hızlıca kayıp gidecektir.
-
19 Aralık 2019, 02:18
Ben aldım, kaskıma iç ve dışına yapıştırdım ve tecrübe ettim. İç tarafta neredeyse hiç buhar yapmıyor. Dış kısmına gelecek olursak hafif yağmur başlangıcında tam bir rezalet. Ufak damlalar akıp gitmiyor ve görüşü fena bozuyor ta ki film komple ıslanana kadar. Film ıslandığı zaman özellikle yoğun yağmurda mükemmele yakın bir görüş var. Arada bir görüntüde bir dalgalanma oluyor ama bence o kadarı da olsun artık
-
19 Aralık 2019, 08:59
Lengeli Fötr adlı üyeden alıntı
Ben aldım, kaskıma iç ve dışına yapıştırdım ve tecrübe ettim. İç tarafta neredeyse hiç buhar yapmıyor. Dış kısmına gelecek olursak hafif yağmur başlangıcında tam bir rezalet. Ufak damlalar akıp gitmiyor ve görüşü fena bozuyor ta ki film komple ıslanana kadar. Film ıslandığı zaman özellikle yoğun yağmurda mükemmele yakın bir görüş var. Arada bir görüntüde bir dalgalanma oluyor ama bence o kadarı da olsun artık
Ic kisimda pinlock alternatifi dlyebilir miyiz peki? Ama onda da boyut sorunu yasariz. Kucuk kalmaz mi?
-
19 Aralık 2019, 12:44
Deadly Sto(R)m adlı üyeden alıntı
Ic kisimda pinlock alternatifi dlyebilir miyiz peki? Ama onda da boyut sorunu yasariz. Kucuk kalmaz mi?
Aldığım ürün buydu
https://www.hepsiburada.com/microcas...za=Elektromaxx
Tam görüş alanıma geldi
Yanlız yukarıda paylaşılan ürün uygunmuş, gözümden kaçmış yoksa ondan alırdım
-
19 Aralık 2019, 14:19
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Gereksiz bir ürün.
Üstadım ufak bir düzeltme yapayım. Vizöre pasta diye bilinen aşındırıcı uygulanırsa vizörde çizikler meydana getirmeye başlar.
Sadece cila uygulanması güzel bir fikir. Ama onun da 2 yıl gidebileceğini çok düşünmüyorum. Malum wax cilalar genelde su, rüzgar gördüğünde aşınıp yok olup gidiyorlar. Genelde 2 ay gibi bir sürede etkisini kaybediyorlar.
Bu arada not olarak düşeyim. Vizörüne cila uygulamasını yaptıktan sonra, uygulamayı yenilemeden önce izopropil alkol ile vizörü temizlerseniz wax'ın tutuculuğunu arttırırsınız.
-
19 Aralık 2019, 15:55
Lengeli Fötr adlı üyeden alıntı
Sizce universal pinlock mu almalıyım yoksa bu filmi mi denemeliyim pinlock 80 tl bu 40 tl?
-
19 Aralık 2019, 17:02
Aydoxx adlı üyeden alıntı
Sizce universal pinlock mu almalıyım yoksa bu filmi mi denemeliyim pinlock 80 tl bu 40 tl?
Yağmurdan yana şikayetiniz yoksa pinlock derim. Çünkü bu film pinlock kadar uzun ömürlü değil diye biliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)