Merhabalar,x-max 2019 model motor için bu iki kilit arasında kaldım. Aramızda kullanan elbet vardır,yönlendirmeleriniz benim için çok değerli olucak. Ayrıca aramızda 2.el olarak satan varsa ilgilenirim.
Merhabalar,x-max 2019 model motor için bu iki kilit arasında kaldım. Aramızda kullanan elbet vardır,yönlendirmeleriniz benim için çok değerli olucak. Ayrıca aramızda 2.el olarak satan varsa ilgilenirim.
Ben xmax 250 motoroum için Abus Granit extreme 170cm'lik zincirden almıştım. Disk kilidi olarak da alarmı ötsün yeter diye ayrıca dandik bir marka alarmlı disk kilidi almıştım. Evin önüne parkettiğimde ağaca zincirliylen kurcalayan olmamıştı.
Abus Granit Extreme dedğiniz ürün 8077'ler ile beraber satın alınabilen şu linteki ;
https://www.motosikletaksesuarlari.com/ABUS-8077-12KS120-BL-LOOP-zincir-kilit_21673.html?gclid=EAIaIQobChMIkN2chqa85gIVW4m yCh312gnWEAQYAiABEgJuNPD_BwE
Ürün mü?
bende abus 8008 ile 8077 arasında kalmıştım. Kilit bütçesinde sıkıntım olmadığı için en üst seviye olanı 8008 aldım.
7000rs1 daha çok kısa park etme süresi için öneriliyor koruma seviyesi 17. 8077 spiral ile 3 dakika civarında kesilen bir videosu var onunda koruma seviyesi 18. İkisi arasında kalmış olsam 8077 alırdım.
Spiralin 3 dakika çalışacağı yerlerde park edilmeyecek motor o nedenle 8077 yeterli gelebilir. 8008 in 8077 den ustunlugu nedır,alarmlı mı?
Yok, o değil, onun biraz daha kalın zincirlisi. ama disk kilidi olmayanı bu, sadece zincir kilit. Bunu gören hırsızlar belki cayar diye abus yazısı görenecek şekilde bağlıyordum.
https://www.motosikletaksesuarlari.com/ABUS-motosiklet-kilidi-GRANIT-EXTREME-PLUS-59-Zincir_665.html?search=abus%20granit%20ex
Disk kilitlerini geçiniz; çözüm >>şurada<< (Çift diskli motosikletler için U kısmı daha uzun modeli almak gerekir...)
Ben de mesajınıza cevap yazdım ancak aynen sizin gibi gönderilenlerde gözükmemekte.Size ulaştı mı acaba mesajım ?
7000 RS1 kullanıyorum oldukça kullanışlı bir kilit ancak bütçe varsa 8077 daha iyi olur.
Abus 8077 Granit Detecto ile 7000 aynı kategoride kilitler değil bildiğim kadarıyla, 8077 üst seviye, üst seviye olunca daha kalın çelik daha arttırılmış kesilmeme önlemi gibi farklar oluyor, zaten fiyat farkının sebebi de bu, arada dağlar fark yok ama iş güvenliğe gelince 8077 dışında düşünmeyin, ben de kullanıyorum gayet güvenilir bir kilit.
Saçma sapan fiyatlara çıkmış durumda şuan.Uygun fiyatlı nereden alabilirim ?
Üstad ben Urban UR6 ve Armor 812MV ikilisini kullanıyorum ve çok memnunum, bu modelleri de bir inceleyin bence.
Kasko yaptırın, kilit sadece acemi hırsızları caydırır. Kaskoyu ihmal etmeyin kafanız rahat olsun.
Kasko 3000 lira çıkıyor x-max için,inanılmaz saçma rakam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)