ne zinciri almalı? sfr,rk,cz vs
Reklamlar
-
pulsar 200 ns sahibiym. konuları inceledim fakat istedğim gibi bir cevap alamadım.
sfr choho gibi firmalar var bir tık ucuz. zaten çok bir bütçemde yok. fakat sfr den şüpheliyim cz ye baktım d.i.d kadar fiyatı var.
yoksa direk orjinalmi takmalı onada çok narin diyorlar.
Reklamlar
-
CZ'yi Karaköy Dinamik Zincir'den sipariş ettir. Yarın ara bir sor. Daha hesaplı bulabilirsin kanımca.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
CZ'yi Karaköy Dinamik Zincir'den sipariş ettir. Yarın ara bir sor. Daha hesaplı bulabilirsin kanımca.
İnternet te 520 120 olablar 600 e satiliyor.
Orjinal did 720 zaten abi ne kadar fark atarki
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
İnternet te 520 120 olablar 600 e satiliyor.
Orjinal did 720 zaten abi ne kadar fark atarki
Dinamik Zincir'den maksimum 250 TL'ye alırsınız aynı zinciri.
-
sfr çok ucuz 1000rr a takmıştım 3-5 ayda koptu ama 200cc de bişey olmaz sanırım
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
sfr çok ucuz 1000rr a takmıştım 3-5 ayda koptu ama 200cc de bişey olmaz sanırım
sfr yi 150cc apache ile 6 ayda limitlerine kadar uzattım.
rk zincirin üretimi, sss markayı tavsiye ederim. ilginç bir şekilde 6 ayda 1 defa gerdim.
rk'nın global sitesinde sss markası altında da üretim yaptıklarını yazıyorlar. n11 de var kalitesi iyi.
-
Sfr’yi dominara taktım ve 1000km koptu. Hatta sert gaz açmamıştım bile. Sfr pişmanlıktır.
-
Ben pulsarıma cz zincir takmıştım gayette iyiydi, orjinalinden daha sağlam diyebilirim, servis bile bununla orjinale kıyasla 2 katı km yaparsın diyordu, karaköyden dinamik zincirden 250 liraya aldım, internetten bakma çok pahalıya satıyolar
-
peruwasa12 adlı üyeden alıntı
Ben pulsarıma cz zincir takmıştım gayette iyiydi, orjinalinden daha sağlam diyebilirim, servis bile bununla orjinale kıyasla 2 katı km yaparsın diyordu, karaköyden dinamik zincirden 250 liraya aldım, internetten bakma çok pahalıya satıyolar
318 e aldim bu gun yarın elimde umarim. Ama fatura kestirdim ben
-
16 Aralık 2019, 23:45
choho zincir tavsiye etti bir ustam. Fiyatları 250-300 arası. Nasıl bişeydir bu acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
aynı zinciri 85 liraya satan da var çok saçma değil mi
-
21 Aralık 2019, 00:38
HRider adlı üyeden alıntı
choho zincir tavsiye etti bir ustam. Fiyatları 250-300 arası. Nasıl bişeydir bu acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
aynı zinciri 85 liraya satan da var çok saçma değil mi
değil replikadır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)