Merhaba,
Ben diyorum ki Motosiklet.Net olarak Müge Anlı ile bir görüşme yapsak ve aynı
www.patibuldular.com gibi bir sisteme imza atsak. Şahsi fikrim Müge hanım bu proje içinde destek olarak elinden geleni yapacak ve konu olumsuz sonuçlanmayacaktır.
Bazılarınız Hadi Canım diye bilir elbette ama;
Toplum üzerinde büyük bir etkisi var bu programın. Ben şahsım adına ofiste arasıra izliyorum. Her zaman keyif almasam da bazen bazı konularda insanın hoşunada gitmiyor diyemem. Belki benim gibi aramızda başka izleyen insanlarda vardır. Bizim kitlemiz bir kenara programın kendine has Türkiye genelinde büyük bir kitlesi var. Bu kitle elbette motosiklet kullanıcı değil ama bu kitle toplumun büyük bir kısmını kapsıyor. İçinde anneler var bakkallar var bir " samimi " kitle var.
Biliyorsunuz motosiklet hırsızları ağırlıklı olarak yaşı küçük insanların içinde bulunduğu bir sektör. Bu ufaklıklar çaldıktan sonra çalıştığı bir ekip/yer yok ise kendi evlerine götürüyor motosikletleri, aldım diyordur ailesine de büyük ihtimalle. Bu çaldığı motosiklet ile mahallesinde geziyor ve bakkala gidiyor. Bu yüzden böyle bir proje motosikletlerin bulunma ihtimali ve hızını kesin olarak arttıracaktır diye düşünüyorum.
Şöyle bir garanti veririz ailelere de sistem içerisinde, şayet motosiklet başına çok kötü bir şey gelmediyse dava sürecine başvuru yapmaz, olayı büyütmeyiz. Bu karar ile anneler babalar da çocukları böyle bir şey yaptığı zaman korkmadan haber verebilirler.
Benim kişisel düşencemdir ve hem modülatör arkadaşların hemde Motosiklet.Net ailesinin görüş ve önerilerini bekliyorum.
Sencer abinin ellerinden Rebellion'ın gözlerinden öperim.
Saygılarımla.