Arkadaşlar Mt serisinin 2020 Modeli çıktı biliyosunuzdur bu ön far kafa kısmı çok agresif ve hoş olmuş eski kasaları önden naked değilde kurye motorunu anımsatıyordu 2019 altı bi model alıp 2020 model gibi yapabilir miyiz ön far sistemini?
Arkadaşlar Mt serisinin 2020 Modeli çıktı biliyosunuzdur bu ön far kafa kısmı çok agresif ve hoş olmuş eski kasaları önden naked değilde kurye motorunu anımsatıyordu 2019 altı bi model alıp 2020 model gibi yapabilir miyiz ön far sistemini?
Yapamazsın muhtemelen ön kısım tasarımı eski modele uyamayacak şekilde değişikliğe uğramıştır
Yaparsın da değer mi bilinmez? Bende 2018 mt-07’ye xsr700 farı takmayı düşünüyorum bu aralar.
Ben yuvarlak farlı motosikletleri inanılmaz hoş buluyorum. Orijinal far yerine çok daha makul fiyata bir benzerini piyasada da bulabilirsiniz. Ben olsam şayet farı değiştirme kararı alınca kuyruk içimde bir şeyler düşünürdüm. Fazla agresif durduğu için oluşacak retro görüntüyü bozacaktır.
Aslında biraz da abuk-subuk olsun ama herkesten başka dursun die düşünüyorum. O yüzden sadece far ile oynaşayım diyorum.
Ya 2016 bi Mt 25 Alasım var eğer bu ön far işini çözebilirsen 2 Bine falan hallolur mu dahamı pahalıya patlar modifiye ile haşir neşir olanımız yok mu
İndonesiadan adamlar Türlü Türlü Modifiye Yapıyolar
Model yeni çıktığı için nereden ne şekilde makul fiyata temin edebilirsiniz bu farı önemli olan o. İşçilik olarak maliyeti yüksek olmayacaktır. Farı makul fiyattan satın alabilirsiniz 2.000 TL tutmayabilir.
Bana biraz Kawasaki far modelini andırdı. Araştırmak lazım detaylı. Gerçekten benziyorsa, çıkma bir Kawasaki farı takılabilir.
Ben MT'nin farını pek beğenmiyorum o yüzden değişince daha güzel olacağına inanmaktayım.
nakedlarda bu olay daha kolay. iyi bir motor ustasına yeni modelin kafa demrini takacak şekilde bir aparat yaptıracaksınız. sadede götserge uymaz.
Orijinal far 3000TL'den asagi olacagini hic zannetmiyorum.
Cakmasi ise onunuzu aydinlatmaz, ya da karsi tarafin ve ondekinin gozunu alip hem ona hem size tehlike olusturur.
Far ve gosterge paneli civari kablo dolu. Orijinal dizayn bile bazen goze batabiliyor. Eski tip motosikletler neyse de modern naked'i kesip bicerseniz heder etmis olursunuz bence.
Far bir aksesuar degil. Guvenlik ekipmani. Amerika'da araclarin guvenlik testlerine farlari da dahil ettiler son 5 senedir. Bir cok arabanin yetersiz bulunmus. Motosikletlerin cogu rezaletti zaten... Son 5 senedir toparliyorlar...
Satmayi dusunurseniz ikinci el kaybi da hesaba katin. Insanlar yaptiklari modifikasyonun guzel oldugunu dusunuyorlar ama bir cok insan oyle dusunmuyor gercekci olacak olursak. Ikinci elde ne kadar orijinal, o kadar iyi.
bende 2019 mt125 sahibiyim bayide iken mt 125ler değişmeyececk dendi sonra değiştiğini öğrendim :D öyle veya böyle bende farı veyahut göstergemi güncellemek isterim yeni göstergeler çok şık ve güzel ayrıca farşar kawasakiden ziade çinli marka zontesin naked modeline benzemiş diye insanlar kopya mopya özenti demiş anlamadım doğrusu berki adamlar tasarımcıyı işe aldılar tasarımları çok başarılı kim yapmışsa hem yamahanın hem zontesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)