Ne diyorsunuz arkadaşlar, elalem ne der demeden, küçümser bakışlara aldırmadan monte edeyim mi domates kasasını?
Allahım, çok işlevsel bir şey ya bu domates kasası. Köylü hislerime karşı koyamıyorum!
Ne diyorsunuz arkadaşlar, elalem ne der demeden, küçümser bakışlara aldırmadan monte edeyim mi domates kasasını?
Allahım, çok işlevsel bir şey ya bu domates kasası. Köylü hislerime karşı koyamıyorum!
Valla bizimoğlan ben bisiklet iç lastiğiyle bağlardım eskiden mobilete, çok kahrımı çekti o tomate kasası😀
Yaşlı ve acemi nickli abi zaten kullanıyor. Adam uluslararası yollarda dert etmiyor da sen ilçe içinde gezerken mi edeceksin?
Tak tak cekinme. Pratik faydalari malum. Psikolojik olarak hazirlamissin kendini de. E forumdan OK de aldin. Bekledigin hata. Son bi gaz daha vereyim tam olsun: Bulsam ben de takacam da yok burada.
Cbf'e domates kasası takan 2. Kişi olacaksın abi. İlk kişi yozgatta yaşlı bir dayı. Domates kasasında mangal yakıp mısır közleyip caddede satıyordu. Ek gelir niyetine.
HONDA
#BZ3082
Bizim motorlara çanta bile yakıştıramıyorum,sen domatez kasası diyorsun hocam
Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Fonksiyonel olması, tatmin etmesi yeterli benim için. Gerisi teferruat. Şimdi bir domates kasası bulup güzel bir şekilde takacağım. Fotoğraf atarım. Saygılarımla.
Atkasına 2-3 tane reflektif kırmızı bantta yapıştır ama. Kasaya değil kedi gözlerine takılsın milletin gözleri
Bidaha mı gelicen dünyaya, tak gitsin Şekil yapacaz, karizma olacaz diye diye kasıntı olmaya gerek yok.
Yükle nevaleyi vur kendini yeşil çayırlara miss gibi pikniğini yap. Millet şekil olacam diye üçgen sandvich kemirirken sen yak mangalı, somun ekmeğinin arasına ver sucuğa köfteyi, bak misss gibi et kokusu burnuma kadar geldi ohhh beeee
Domates kasasını bilmem ama, 2017'de Floransa'ya doğru yaklaşırken, Aydın'lı bir arkadaş'a denk geldim, takım çantasını topcase gibi takmış Avrupa 'da dolaşıyordu... Biz de 15 bin'e 3'lü çanta seti alalım..
Olur mu olur...
https://www.enucuztoptan.com/super-b...SABEgLNqPD_BwE
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
UTYAWOOD markasını tavsiye ederim.
Gayet sağlam ve şık.
Diğer markaların taban tahtası pek sağlam değil.
Bir kaç yağmur yedi mi hamura dönüyor.
Ya da şu;
illa domates dersen;
Bu da kasaların fiyatını görünce lazım olacak.
Bu arada şunu gururla söyleyeyim.
İlk motorumu domates kasası çakarak almıştım.
Bu nedenle gerçekten ihtiyacım olsa hiç gocunmadan takarım o kasayı motorun arkasına....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)