Yorum sizin...
Yorum sizin...
Alan olmayınca satanın... diye bir söz vardı. Benim yorumum bu yönde.
Tabi alan olursa ona bu sözü noktasız şekilde yazmayı tercih ederim oda ayrı.
bir ara elime regal raptor dd125 geçti honda cm125 klonu alt motor var, tüm türkiyeyi aradım bazı parçalar için ama nafile, distribütör bile getirmiyor siz düşünün gerisini
alanın elinde patlar
Satanda suç yok, alanda suç var bence . Havalimanlarında 0.5Ltlik suları 10 liradan aşağı satmıyorlar nedense. Ama kimse çıkıp bir şey demiyor ve ya diyemiyor. Çünkü alan var ki satıyorlar. Almayın, almayalım..
Adama sorsana bildgimiz Regal raptor mu .hani şu çin malı olan diye , belki başka özellikleride vardır.
Yildo -- Alan olmayınca satanın, aklına turp sıkayım -- şeklinde miydi o sözün doğrusu.
Ali abicim şimdi ne desem yalan olur, sözün devamlılığıyla alakalı.
Çok farklı sonlar ile yöreden, yöreye kullanıldığını biliyorum, sadece. İlk kim söyledi ve en doğrusu hangisi inan ki bir fikrim yok. Anonim bir halk değimi diye düşünüyorum.
garip bir durum ancak ülke piyasası ne yazık ki yüksek.
tabi satıcı kendi malına istediği değeri biçebilir bu en büyük hakkıdır orası ayrı bir konu, isterse 50 bin der.
Peki esas soru, satıcının ismini ve fotoğrafını afişe ederek rencide edilmeye calısılması etik mi?
Yani bu paralara cbr, ninja sl, gv250, daelim daystar falan var. Hiç mi piyasaya bakmaz bir insan.
Alan olmayınca satanın...
Cümlesine bende katılıyorum.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
Sen bu işi biliyorsun Şerif Titus.
Muhteremin birisi 2014 xmax 400 momo ya 32 bin tl yazmış 6000 km de. Sanırsın 1960 model klasik motosiklet satıyor. Yeni kasasını alırsın o paraya .Milletin aklıyla dalga geçiyorlar.
Gülşen in bi şarkısı var bilirmisiniz ? 🤣
30700 tl olmuş, "0" km si.
6 ay önce 9700 e sattığım motorumun aynısını almaya kalksam 13000 istiyorlar , hayret. 6 ayda %35 enflasyon mu yemişiz millet mi uyanık geçiniyor bilemedim.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Bence melek yatırımcı arıyor bu arkadaş.
Melek yatırımcı: anlamaz işten basar parayı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)