Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

nova kinetics 135

Motovento
    REKLAM ALANI

selam arkadaşlar nova kineticks 135 hakkında bilgisi olan varmı?istanbulda bayii si varmı bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Herkese selamlar..uzun zamandır forumu okuyup bilgi edinmeye çalışıyorum,31 yaşında evli 1 çocuk babasıyım,İstanbul'dayım..10 yıl kadar önce Honda Kinetic kullanıyordum ve o motoru çok seviyordum koltuk rahatlığı,sürüşü herşeyi pratik ve keyifliydi..Bir scooter arayışındayım ama çin mallarından çok şikayet olduğu için pek gönlüm yok aslında mondial 150 zatı çok beğeniyorum ama çok şikayet var..neyse gelelim asıl konuya,artık Honda Kineticler çok eskidi,ilanlardan araştırma yaparken Kinetic Nova'yı farkettim ve hoşuma gitti fakat ilanı o kadar az var ki acaba piyasası olmayan tutulmayan bir motor mu diye düşündüm,Honda parçaları kullanıldığı ve aşırı az yaktığından bahsediliyor ilanlarda,fiyatıda bana uygun,tipi de hoşuma gitti rahat bi motora benziyor..bu başlık eski ama forum kirliliği yaratmamak adına bu başlık altında sormak istedim,ne dersiniz bu motor alınır mı?bana bu konuda vereceğiniz bilgiler varsa lütfen paylaşın,çok teşekkürler şimdiden..Cem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    valla hocam ben bi ara kinetic nova kullanıyordum motor çok hor kullanılıyordu bayada sağlamdı..

yakıt konusunda çok müsrif parçası çok pahalı ve zor bulunuyor servisi hiç yaygın değil ve servis kazık fiyat çekiyor..

kinetic nova 115 yada 135 aynı şasiye sahip tek farkları silindir hacmi...

bunun yerine honda activa 100cc yada honda beat 100cc şiddetle tavsiye ederim..

çok saglam bir makinedir activa sac kasaya sahip beat ise sert plastik kasaya sahip..

alt motorları birebir aynıdır yakıtı çok cimridir genç yaşlı fark etmeksizin çoğunluk bu motora yöneliyor..

umarım yardımcı olmuşumdur kazasız belasız bol km ler dilerim..

evet beat aklımda olan bi model..ama tipinde kararsızım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    hocam tipini boşver alt motoru sağlam olsun..

ayrıca activa ile kinetic nova birbirilerine benziyorlar..

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ama beatın tipi de güzeldir..

evet haklısınız beat de güzel ayrıca honda sonuçta..novanın tipi daha kalıplı geliyor gözüme ama parça sorunu vs varsa hiç uğraşamam vazgeçmek daha mantıklı..suzuki an 125 baktım bayisinde,oturdum inceledim çok ufak geldi rahat edemedim,aslında o fiyata göre bi suzuki markası çok iyi keşke az daha büyük olsaymış..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    hacı activa tam sana göre...

selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. benim sorunum honda kinetik nova 135 cc beyin lazım nereden temin edebilirim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler