önce Motormu Yoksa Insan Mi
-
18 Ağustos 2006, 19:56
Arkadaşlar önce motormu yoksa insanmı? diye sormamın sebebi motoru seven kişilerin en başta insan sevgisi olması, lazım gibi geliyor bana...
Başka motor severleri kendinden aşağı görüp en iyi ben bilirim en iyi ben sürerim edalarıyla hor görmemeleri lazım.... Kendisi gibi diğer insanları tehlikeye atacak herhangi bir davranış içinde olmaması yaşamayı ve yaşatmayı sevmesi diye düşünüyorum.
Bunun için gerekli herşeyi (kurallara uymak, enbaşta kask takmak ve hoşgörülü olmak) yapalım.
Sevenlerimizi ve sevecek olanlarımızı lütfen üzmeyelim.
Evet motormu insan mı?
Reklamlar
-
18 Ağustos 2006, 20:16
tabiki insan motordan daha önemlidir, bunun sebebide önce kendimize verdiğimiz değer ve önemdir. Ayrıca normal bi insanın duyarlı olması gerekir dünyadaki herşeye önem vermesi hayatı, yaşamı önemsemesi, hafife alınmaması gerektiğini bilmesi gerekir. (kendini tehlikeye atmaması, bir anlık öfkeyle hayati tehlikeler, telafi edemeyeceği şekilde yanlışlar yapmaması gerekir) eğer insan bu söylenilenlerin aksini yapıyosa manic-depresif cizgilerinin normalden daha fazla inip çıktığını gösterir böyle bir insanında elinden geleni yapıp kendine 'DUR! BEN NAPIYORUM' demesi gerekir. Eğer kendini kontrol edemicek dereceyede gelmişse o insanın uygun bir sekilde tedavi olması şarttır! Hatasızda insan asla olmaz!
-
18 Ağustos 2006, 20:23
insan mı.?motor mu.?.....motor mu insan mı uffkarar veremedim iksde olsa olmuyo mu????
-
19 Ağustos 2006, 12:35
insan tabiki abicim... Motoru insan sahip oluo ama motor insana sahip olamıo...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
19 Ağustos 2006, 12:50
myheart adlı üyeden alıntı
insan tabiki abicim... Motoru insan sahip oluo ama motor insana sahip olamıo...
elbette insan ama motorda kalsın
-
19 Ağustos 2006, 20:16
a) motor
b) insan
c) hepsi
d) hangisi
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
19 Ağustos 2006, 20:19
TABİ Kİ İNSAN ARKADAŞLAR.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
-
19 Ağustos 2006, 20:22
sorunun amacı ve mantığını hala çözemedim
-
19 Ağustos 2006, 20:30
Ege kusura bakma kötü bi espiri olucak ama dayanamadım Çözücü getiriyimmi
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
19 Ağustos 2006, 21:29
EgeKnn adlı üyeden alıntı
sorunun amacı ve mantığını hala çözemedim
çok basit
motosiklet zevkimiz için hiçbir insanın hayatını malını tehlikeye atmaya hakkımız yok. her ne kadar motor aşığı olsakta
-
19 Ağustos 2006, 22:28
Arkadaşlar motor da bir insandır.Çok da iyi bir arkadaşımızdır.
Aramızda bu nicki olan arkadaşımızı kastettim.
-
guzel bi soru kutluyorum isabetli tabii ki insan sunu aklımdan cıkarmıyorum ben insanları seven herseyi sever
once karsı tarafı seveceksin kın ve nefret olmuo sonra istersen motorunu sev istersen baska seyi ama merhamet ve hosgoru es gecilmesin lutfen
-
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
25 ay sonra hortlayan bi topic
bu forumda benden bile eski.
-
javagirl adlı üyeden alıntı
guzel bi soru kutluyorum isabetli tabii ki insan sunu aklımdan cıkarmıyorum ben insanları seven herseyi sever
once karsı tarafı seveceksin kın ve nefret olmuo sonra istersen motorunu sev istersen baska seyi ama merhamet ve hosgoru es gecilmesin lutfen
tebrik ediyorum güzel bir konuyu hortlatmışsın arkadaşım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Önce insan, sonrasında tüm canlılar..
-
-
abi ben insanları sevmiyoum dunyanın neresinde insan azsa orası daha güzel geliyo bana bide bu insanların birbirirlerine yaptıklarını ekosistemdeki baska bi canlı yapmışmıdır acaba son olarakda insanlıgımdan utandıran bazi yaratıklarla aynı sıfatı paylaşmak istemiyorum ben kendime baska bişiydicem dusunim bulunca buraya yazarım
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler