Motoru odaya koydum fakat kokuyor?
Reklamlar
-
02 Aralık 2019, 12:19
Mallaca adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, acemi motorcu olduğum için bilgim çok eksik. Benim evimde kapalı otopark var. Kapalı otopark motorun kışlaması için yeterli, bir ortam mı? (Bu gün motor ile geldim işe sadece kar ve buzda kullanmam) Ayrıca diyelim bir ay kullanmadım motoru, akü boşalır mı bu sürede? Ne yapabilirim?
Ben 2 ay civarı motoru yatırdım çalıştırmak istediğimde tek marşta aldı sıkıntı olmadı ama motor 2018 modeldi yani akü eski sayılmaz. eğer sizin akünüz 3-4 sene veya daha eskiyse 1 haftada bile marş yapamayacak hale gelebilir. yeniyse 1 aydan sıkıntı olmaz. Diyelim ki bitti en kısa yöntem başka bir araçtan takviye yapmak diğer yöntemlerse aküyü şarj ettirmek vurdurmak diye gider
Reklamlar
-
02 Aralık 2019, 13:14
levend84 adlı üyeden alıntı
Ahh ulan odada olsunda varsin koksun..
Sen bekarsın değil mi ? . Evli olsan eşin o motoru evin kapısından sokmaz. Şahsen böylee bir şeyi teklif bile etmeye cesaret edemem ..
-
02 Aralık 2019, 13:29
kurubuz adlı üyeden alıntı
Sen bekarsın değil mi ?
. Evli olsan eşin o motoru evin kapısından sokmaz. Şahsen böylee bir şeyi teklif bile etmeye cesaret edemem ..
Mâlesef evliyim abi,
Aslan parcasi oglum ellerinden öper,
Hani bir espri varya,
Baliğa gidince ahaaa boyle kol kadar balik tuttum derler,ama eve gelene kadar o balik parmak kadar olur..
He işte o hesap,
İs ortaminda atıp tutuyoruz,yok şöyle yok böyle.ama evde hanimin sesini duyunca çıt kesilir..
-
03 Aralık 2019, 11:41
Yakıt ve yağ buharlaştıkça kokacak ve sokunması zehirli gazlar ortaya çıkacak. Büyük olasılıkla çamurlarda da bakteri ürer ılık sulu ortamda o da koku yapar. Gıcır fabrika çıkışı hale getirmedikten sonra yaşadığın yere koymamalısın. Bazı kafelerde filmlerdeki evlerde oluyor ama onların bütün filtrelerine kadar tertemiz.
-
03 Aralık 2019, 12:04
Tiar adlı üyeden alıntı
Yakıt ve yağ buharlaştıkça kokacak ve sokunması zehirli gazlar ortaya çıkacak. Büyük olasılıkla çamurlarda da bakteri ürer ılık sulu ortamda o da koku yapar. Gıcır fabrika çıkışı hale getirmedikten sonra yaşadığın yere koymamalısın. Bazı kafelerde filmlerdeki evlerde oluyor ama onların bütün filtrelerine kadar tertemiz.
Uretim bandindan çikan 0 motosiklet bile kokuyor,
Bayilere,showroom lara içeri girdiginiz an buram buram motosiklet kokuyor..
Lastik
Metal
Yağ
Vb.
250-600-1000 hepsinin kokusu bir başka...
Seyir esnasinda,öndeki magirus minibus,kamyon,otobusun egzozundan çikan gazlar(fabrika bacasi gibi)dogrudan yuzumuze vuruyor,odada duran çalişmayan bir motosiklet daha az zarar verir.
-
03 Aralık 2019, 12:25
Kocaman bir naylonun üzerine çıkartıp yan taraflar dahil komple kapatın . Bı de koli bandı ile sabitleyin yaza kadar kullanmayacaksaniz.
-
03 Aralık 2019, 13:08
zzf adlı üyeden alıntı
Kocaman bir naylonun üzerine çıkartıp yan taraflar dahil komple kapatın . Bı de koli bandı ile sabitleyin yaza kadar kullanmayacaksaniz.
bu ne gaz odası tarifi mi
-
03 Aralık 2019, 16:19
motosiklet yağmurluğu geçir üstüne.. örtü yere kadar iniyorsa koku falan çıkmaz..
-
03 Aralık 2019, 16:55
-
03 Aralık 2019, 16:57
Motosikletimi evin/odamın içine koymak hep en çok istediğim hayallerimden biri...
-
2 ay sonra askere gidiyorum,cbf satılmazsa odama koymak gibi bir fikrim var,eğer yaparsam fotoğraf atarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)