Held Beden Ölçümü Hakkında
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhabalar,
fc-moto.de'den sipariş vereceğim. Bir held montu beğendim.
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...s/Held-Black-8
Fakat buradaki beden ölçüsü
Held'in kendi sitesindeki ölçüye bakıyorum uymuyor.
https://www.held.de/files/size-guide_en.pdf
Benim beden ölçülerim :
Göğüs(cheist): 115cm
Bel(waist): 116-118cm
Boy: 165cm
Burdaki değerler birbirini tutmuyor anlayamadım. Yardımcı olur musunuz bu konuda tecrübeli arkadaş var ise?
Teşekkürler.
Reklamlar
-
52 beden Dainese deri mont bana tam olurken 52 beden Held Hashiro deri montun fermuarı kapanmamıştı.
-
Mersin İl Temsilcisi
İmkan varsa, Held satan bir mağazadan giyip deneyip öyle sipariş etseniz?
Bu arada benimki de held.
Ve ölçüler tutuyor..
-
Bazen markaların farklı modelleri için ayrı beden tabloları bile olur. Farklı markalar satan siteler genelde ortalama veya standart tablolar kullanıyorlar. En doğrusu o ürünü üretenlerin tablosunu dikkate almaktır.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
52 beden Dainese deri mont bana tam olurken 52 beden Held Hashiro deri montun fermuarı kapanmamıştı.
Bende de aynısı olmuştu.
-
Maalesef droplu ürün yok. Bu drop ta affına sığınarak kendimde öyleyim. Tombalak demenin süslü hali yukarıdaki liste 6 Droptur. Sen ben bizim gibi sevimliler 4 drop giyer. Benim ellerde kasap eli gibi eninden olan eldiven parmakların hepsi ucundan boş kalıyor. Var mı acaba bu tarz ele sahip insanlar için eldiven?
-
sallami adlı üyeden alıntı
Maalesef droplu ürün yok. Bu drop ta affına sığınarak kendimde öyleyim. Tombalak demenin süslü hali yukarıdaki liste 6 Droptur. Sen ben bizim gibi sevimliler 4 drop giyer. Benim ellerde kasap eli gibi eninden olan eldiven parmakların hepsi ucundan boş kalıyor. Var mı acaba bu tarz ele sahip insanlar için eldiven?
Kendimi şöyle tarif edeyim; sanki göbeğim motosiklet sürüyor da ben onun artçısı gibiyim.
-
Şimdi yukarıdaki listeye göre boy "S-M", göğüs "XXX ile XXXX" arası, bel "XL" şimdi Allah'ı var gerisi "M" yani bacak arası "S" şimdi üretici ne yapsın. Yani kısa kol bacak, geniş beden, büyük boy göbek. Alpinestars mont aldım dirsek korumaları yerinde durmuyor. Omuz ve göbek sıkıyor.
-
Ben de Held Harvey 76'ya hastayım, zamanında alamadık şimdi de kalmadı Motomax'te. Fcmotoyu bir kurcalayayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)