R25 bu havada hararet normal mi ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Radyatör sıvısını kontrol edin, havasını alabiliyorsanız kendiniz alın. Ustaya da inanmayın hiçbir zaman için.
-
Benim motorunda garantiden geri çağırma sebebiyle radyatör hortumları kelepçeleri fln değişmişti böyle bir sorun yaşamadım. Kesinlikle servisin bir beceriksizliği söz konusudur. Öncelikle ilk yapmanız gereken genleşme kabında yeterli soğutma sıvısı var mı ona bakın. Ardından radyatör havası nasıl alınır araştırmaya başlayın..
-
Benim motorun da servisten çağırılıp radyatör hortumu değişti fakat bahsettiğiniz gibi bi sorunla karşılaşmadım, kesinlikle ortada bi hata var..
-
Servise gittiğimde yüksek devirde kullanmışsındır bizlik bir şey yok diyorlar. Bu hortum değiştirilmeden öncede yüksek devirlerde kullanıyordum ama hiç hararet 5 seviyeye gelmiyordu. Trafiğe girme dediler üstüne de bir dövmedikleri kaldı sanki benim suçummuş gibi !
-
Bence sorun radyatör sıvısında. Sıvı azalmıştır yada sıvıda hava vardır. Havayı boşalt kendin. Uygulaması için kitapçıkta yazar nasıl boşaltacağını.
-
-
Bendeki r25de devamlı hararet yapıyordu,servise gittim,ücretsiz hortumunu değiştirdiler.Ondan sonra düzeldi
-
motor yanındaysa motor suyuna bir bakıver sonrada yaz buraya
-
02 Aralık 2019, 19:18
Sıvı miktarını kontrol ettirin o kadar yükselmesi normal değil sıvı eksik olabilir ve mutlaka havasını aldırın.
-
02 Aralık 2019, 22:53
Hortum değiştikten sonra piste çıktık bi sıkıntı olmadı.Servise geri dönüş yapın bence
-
03 Aralık 2019, 06:50
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Hortum değiştikten sonra piste çıktık bi sıkıntı olmadı.Servise geri dönüş yapın bence
Servise geri dönüş yaptım, biz her şeyini düzgün yaptık dediler. 5. seviyeye çıkıp fan açıyorsa normalmiş, ben sıcak havalarda bile 5. seviyeyi görmedim dedim ama onlar için normalmiş. Başka bir servise gitmeyi düşünüyorum. Giderken 15 dk aralıklarla mola vererek gideceğim 2-3 saatlik yolu 15dk ara vererek gidersem fazla ısınacağını düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:42 ----------
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
motor yanındaysa motor suyuna bir bakıver sonrada yaz buraya
Motosikletin yedek haznesi yani soldaki antfriz seviyesi normal görünüyor. Radyatör kapağını açıp havasını ve suyunu koymayı da ben yapamam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:46 ----------
piri_reis adlı üyeden alıntı
Bence sorun radyatör sıvısında. Sıvı azalmıştır yada sıvıda hava vardır. Havayı boşalt kendin. Uygulaması için kitapçıkta yazar nasıl boşaltacağını.
Kitapçığa baktım ama bulamadım, bulsam bile eğer bir şeyi yanlış yaparsam hatayı kendilerinde bulmazlar garantide ki motoru garanti dışı bırakırlar. En iyisi başka servise götürmek.
-
03 Aralık 2019, 11:13
R25 in radyatör hortumu ile termostat akupledir , demekki yenisinde termostat daha yüksek derecede açıyor , fan açıp belli bir süre sonra kapatıyorsa sorun yoktur..eskiden 80-90 derecelerde çalışan motorunuz 100-105 e çıktı , bu motor performansı ve az yakıt tüketmesi için iyi bir şey ama soğutma suyundaki antifiriz miktarı tam ölçüsünde olmalı aksi taktirde su 100 derecede kaynamaya başlar..tahminimce hortum değişirken dökülen antifirizi de sadece su ile tamamlamış olabilirler !
-
03 Aralık 2019, 11:15
normal değil. bir şeyi eksik veya yanlış yapmışlar. ben de yazın değiştirdim yazın bile 3'ü geçmedi hiç.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)