Benim oyum dominardan yana 💪
duke 390 düşünebilirsiniz
Duke / RC 390 A2'ye uygundur.
Kararımı 2018 Model MT 25 ABS den yana kullandım. Motoru henüz almadım noter aşamasında ufak bir sorun çıktı. Kısmetse yarın halledeceğiz.
bence de doğru karar. Türkiyede yaşıyorsan Japondan şaşmayacaksın parça sıkıntısı yok, bakımı uygun, hemide absli hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle... motorun üzerinde IRC lastikler varsa mutlaka kafanda lastik bütçesi ayır. kış şartlarında ırcler seni ilk virajda düşürür yazın bile doğru düzgün tutmayan bir lastik.
Tekrar selam. 2018 model MT 25 ABS ile arayışım son bulmuştur. TNT 25 den MT 25 e geçen ve TNT 250 kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki bu başka bir şey. Hani Japondan şaşma diyorlar ya ben çok umursamazdım ama gerçekten öyleymiş. Bu arada MT 25 ABS çok yakmıyor arkadaşlar. 250 km lik ortalamam şuan 3 litre. TNT 25 den bile az yakıyor aynı kullanım şartlarına göre.
MT 25 ABS
Teşekkürler.Mavi renk zaten.Kendinden nazar boncuklu
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------
Kısa vadede acil bir durum olmazsa satacağımı düşünmüyorum. Daha az zarar etmek için 9000 km de 2. el aldım bu arada. Arkaya kalitelisinden top case taktırdım uzun bir süre kullanırım diye ama hastalık bu ya bundaki tadı alınca kafa hemen tracer 700 - 900 lere kayıyor. Bir ara kendimi ilanları incelerken buldum
MT 25 ABS
Bismillah. Bari bir 10000km kullansaydın. 250km'de satışa getirmişsin aleti 10000/250=40 defanın daha 1 defasını halletmişsin
merhabalar.. benim motosikletim nc750x bir arkadaşım da dominar 400 aldı. önceki sahibi küçük dişli taktırmış (orijinal küçük dişli uydurma değil hindistanda opsiyon listesinde bu dişli), şöyle söyleyeyim. hiç geride kalmıyor. elbetteki geçebiliyorum 750 lik motosikletle ancak bir şile vs. yaptığımızda bazen basıyoruz bi bakıyorum aramız hiç açılmamış.. gayet rahat yetişiyor. egzoz sesi çok hoşuma gitti dominarın.. benimkinden güzel öyle diyeyim.. ha bir japon kalitesi mi elbette hayır. ama artı olarak yedek parçaları çok uygun fiyatlı.. yan grenajı 150 tl çamurluuk komplesi 200 tl falan.. o bakımdan yüzünüzü güldürür.. 17.5 a aldı daha 6 binde iken 2 3 ay önce.. çok memnun.. ben de kullandım benim boy biraz uzun olduğu ve nc nin yuksek selesine alıstıgım için (1.85 boyum) bana bir tık alçak geldi.. onun dışında herhangi bir problem hissetmedim.. eğer boyunuz 170-175 arasında ise sizin boyunuza tam gelecektir.
Ekleme.. hocam yeni gördüm mt25 almışsınız hayırlı uğurlu olsun.. japon motorları uzun ömürlü sağlıklı işleyen makineler.. kazasız belasız sürüşleriniz olsun..
Hayirli olsun. Buradaki insanlara ne alayim diye sormussunuz. Herkes dominar demis açıklamalar yapmis siz mt25 almissiniz :D bence forum kararsizliklari gidermiyor. Motosiklet secimini istediginiz gibi yapin arkadaslar ki oyle yapiyorsunuz. Baslangic motorlari belli zaten. Ben tercihimi ktmden yana kullanirdim. Baskasi dominar. Bir baskasi honda. Kendini kanitlamis markalari tercih ettiginiz surece sorun yok.
MT 25 ABS
Tamamen tercih meselesi. Ben de dominari tercih etmezdim. Dominar yerine yamaha alarak iyi yapmissiniz diyebilirim. Baskasi demez. Anlatmak istedigim oydu. Dominar alsaydiniz mutlu olmayacaktiniz belki ama simdi yeni motorunuzla mutlusunuz. Onemli olan da bu. Tekrardan hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegimle.
vardı biraz tabi ama ben sonucta normalde cıft sılındır kullandıgım ıcın bana acayip sarsıntılı gelmedi cok hafıf belli belirsiz bir titreşimdi.. arkadaşa sordum 160 tan sonra peglerde oluyor sadece biraz dedi.. normalde son hız 165 miş ancak küçük dişliden dolayı 192 ye kadar çıkabiliyormuş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)