Debriyaj kaydırması ve yağ(yardım lazım)
Reklamlar
-
Arkadaşlar 6 yıl cub kullandım o da öyleydi şimdi sıfır lifan glint 100 var ne zaman motorun yağı değiştirsem debriyaj kaçırıyor 500 km sonra yag eskidikce kaydırma bi nebze azalıyor.mineral yağ(motul 3000) koydum dün yine aynı nasıl çözücez bu konuyu motordan soğudum artık
Reklamlar
-
Herseyin yolunda oldugunu varsayiyorum.
Motorunuza uygun kitapcikta yazan degerde yag alin. Sae mi jasomu hangi onaylari istiyor bunlata bakin buna göre alin
-
Bir kereliğe mahsus standart motorlar için üretilmiş MA standardı olmayan bir yağ deneyin, diğer bir değişle normal motor yağı. PO ürünlerinden 10W-40 yarı sentetikler veya 15W-50 madeni tiplerden alıp bir deneyin. İlgiçtir ki çinlilerin bazılarının MA sınıfı olmayan motor yağlarında daha iyi sonuç verdiğini gözlemledim. PO' yu uygun fiyatlı olduğu için önerdim, ancak fiyat performans ürünü olduğunu da belirtirim.
-
Söylediklerinizi dikkate alarak yağı degiştiricem.bu arada üretici 15w40 tavsiye etmis ben bu vizikozitede pek kaliteli yag bulamadim 10w40 koydum ama daha once denedigim 15w40da da bunu yaptı.anladıklarıma göre SAE 10w40 ya da 15w40 denemeliyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Bu arada bir onceki yağın kutusuna baktım eneos marka sae 10w40 onda da kaçırma yapmıştı bakalım po maximoto deneyelim
-
EMRE_R19 adlı üyeden alıntı
Söylediklerinizi dikkate alarak yağı degiştiricem.bu arada üretici 15w40 tavsiye etmis ben bu vizikozitede pek kaliteli yag bulamadim 10w40 koydum ama daha once denedigim 15w40da da bunu yaptı.anladıklarıma göre SAE 10w40 ya da 15w40 denemeliyim
15w40 motosiklet yağı yok diye biliyorum. PO'nun vardır, deneyin. Olmassa diye söylüyorum balata değişince düzelebilir.
-
zeynelhazan adlı üyeden alıntı
15w40 motosiklet yağı yok diye biliyorum. PO'nun vardır, deneyin. Olmassa diye söylüyorum balata değişince düzelebilir.
Motor sıfır ustam 500 km de rodaj yagini boşaltınca kacırmaya başladı zaten. Şuan 2500 km de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)