Kışlık Eldiven ve bot tavsiyesi Tavsiyesi
-
prosev m102 de alternatif olabilir. bence fiyat performans urunu
Reklamlar
-
spidi nin kışlık ve yazlık eldivenlerini kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
bot ise yds den şaşma kullanıyorum alsam gene yds alırım
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
nasıl girecek hocam?
Ceketten sızan yağmur eldivenin üstte olursa aradan sızmaz mı içeri ? Ben sızar diye ceketin altına giren eldiven aldım. Yanlış mı yapmışım ya
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
Ceketten sızan yağmur eldivenin üstte olursa aradan sızmaz mı içeri ? Ben sızar diye ceketin altına giren eldiven aldım. Yanlış mı yapmışım ya
hocam motorda seyir halinde iken rüzgar önünüzden eseceği için elinizden kolunuza doğru gider, o yüzden ceket üzerine geçirilen eldiven daha rahat olur. o eldivenlerin sıkma yerleri oluyor ayrıca, tam olarak oturttuğunuzda herhangi bir açıklık kalmayacaktır.
-
Bende Bot yok. Eldivenim Spidi h2 Out ( TIKLA) Kısa olduğu için koruma konusunda bişey diyemem, ben montumun kollarını eldivenin üzerinden cırt cırtlıyorum, soğuk ve su girmedi hiç. Eldivenin hissi iyi, Soğuk konusunda işaret ve orta parmaklarımın uçları 1 saat sürüş sonunda üşüyör, ama elimin üstü ve diğer parmaklarımda kesinlikle üşüme olmadı hiç. El üstü ve parmak üstülerinde soft korumalar var. Bütçene uyarsa bir bak derim.
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Merak ettim nasıl bir kaza idi? Benimse tam aksine 2tane kazada ellerimi koruduğu gibi halen de giymekteyim. Eğerki basit bir darbeyi ele veriyor ise hemen yeni eldiven siparişi vereceğim. Güvenlik önce gelir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...zuv-kaybi.html
burada anlatmıstım.Ortalama 30-40km bir hızla yaptım
eldivenimde
https://www.rapi.com.tr/urun/five-gl...iABEgIRGPD_BwE
konuda yanından gecerken demişim ama orta şeritte çizgiye yakın gidiyordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Benim kanguru derisi Held yazlık eldivenin sol işaret parmağı yırtılmıştı. Avrupa yakasını bilmiyorum ama Kadıköy'de 30 TL.ye deri yama yaptırmıştım, 2 günde de teslim aldım, sorunsuz kullanıyorum 3 aydır. İlgilenirseniz adresi verebilirim.
adres ve telefonu alabilirsem çok sevinirim.
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
benimde uygun fiyatlı bot tavsiyesine ihtiyacım var. motomaxta satılan 4riders botlar var ama adı bot güvenilir bir ürün mü bilmiyorum
4riders yazlık kullanıyorum,tavsiye etmem.Topuk koruması topuğa denk gelmiyor nereyi koruduğu meçhul.Tabanı normal spor ayakkabıdan bile daha kaygan.Alınmazzz.
Kışlık olarak 4riders a yakın flyatlarda Rockwell Dna sipariş ettim,memnun kalırsam paylaşırım tekrar.
-
Türkiye'de bu fiyata alınabilecek bütün eldivenlerden kat kat iyidir, tavsiye ederim; https://tr.aliexpress.com/item/40003...chweb201603_55
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
Dükkanın ismi ya da telefonu maalesef aklımda değil ama şöyle tarif edeyim ; Kadıköy Söğütlüçeşme caddesinde Burger King'in tam karşı çaprazında Altıyol Pasajı vardır. Pasaja girin sağda merdiven göreceksiniz, aşağı kata inin, sağ tarafta en dipte olan dükkan.
-
İlgilenen olursa yarı fiyatına verebilirim ihtiyacı olanın işi görülsün
https://www.motodium.com.tr/urun/kno...kislik-eldiven
L Beden, çok temiz durumda.
-
sandıkçı adlı üyeden alıntı
4riders yazlık kullanıyorum,tavsiye etmem.Topuk koruması topuğa denk gelmiyor nereyi koruduğu meçhul.Tabanı normal spor ayakkabıdan bile daha kaygan.Alınmazzz.
Kışlık olarak 4riders a yakın flyatlarda Rockwell Dna sipariş ettim,memnun kalırsam paylaşırım tekrar.
Rockwell DNA Flash Low bende var, gecen kis kullandim. Soguk yok, tabani iyi, su almiyor. Amaaaa rahatsiz, kesinlikle sert bir bot. Kalin corapla filan giymeyince ayagima tam uygun olsa bile vuruyor.
-
Ben Rockwell bir botunu kullanmıştım yazlık olan. Önce iyi yorum da yapmıştım ama tavsiye etmem ömrü çok kısa her yerinden parçalanıyor zamanla. Şimdi aklım olsa 100 200 daha koyar yds alırdım.
-
sandıkçı adlı üyeden alıntı
Gelen Rockwell Dna 'yı iade ettim.Epey yaşlandırır,uzak durun.Rahat değil kormalar ne kadar iyi olsada yürümek zor.Galiba en mantıklı seçenek YDS..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)