Kışlık Eldiven ve bot tavsiyesi Tavsiyesi
Reklamlar
-
Arkadaşlar kışlık eldiven ve bot seçmek konusunda biraz kararsız kaldım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
ELDİVEN
1. https://urun.n11.com/eldiven/kislik-...ucu-P304361984
2. https://urun.n11.com/eldiven/scoyco-...ven-P266983436
Bot konusunda biraz kararsızım ne gerek var normal bot giy devam derseniz oda bir seçenek Son geçirdiğim kazadan dolayı kanguru derisi eldivenin parmak kısmı yırtıldı bunun tamiri mümkünmüdür,mümkünse istanbul avrupada tamir ettirebileceğim iyi bir yer var mı?
Reklamlar
-
kışlık ise bileği uzun olanı tavsiye ederim, ceketin üzerine geçirirsiniz, kolunuza soğuk girmez.
-
2 eldivende kötü bilgin olsun. Scoyco olan yaptığım ufak bir kazada darbeyi olduğu gibi elime iletti.
-
rockbiker yazan bende var evet çok güzel sıcacık tutuyor amam il giyince biraz değişik geliyor 2 3 katlı bir yapısı o yüzden
-
sandıkçı adlı üyeden alıntı
2 eldivende kötü bilgin olsun. Scoyco olan yaptığım ufak bir kazada darbeyi olduğu gibi elime iletti.
peki sizn tavsiye ettiğiniz başka bir eldiven varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
rockbiker yazan bende var evet çok güzel sıcacık tutuyor amam il giyince biraz değişik geliyor 2 3 katlı bir yapısı o yüzden
yagmuru ve sogugu engellemesi nasıl ?
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
peki sizn tavsiye ettiğiniz başka bir eldiven varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
yagmuru ve sogugu engellemesi nasıl ?
sağanak yağmurda bakırköy-4.levent arası sorun yaşamadım ki yoğun dur kalklı mköy trafiğinede girmiştim ortalama 45 50 dk sürdü eve geçmem ama eller kuruydu birde o zamanki motorum nc700x elcik koruma ve ısıtmada mevcuttu bunuda göz önünde bulundurun cbr 250 de belki biraz soğuğu hissettirebilir yağmurda ama kuru havada sıcak tutuyor sorunsuz
-
rockbiker olanı ben de 80 liraya Çin'den almıştım geçen sene. Anca kullanmaya başladım.
+Su ve soğuk konusunda çok başarılı geldi bana. Üstündeki plastik çok sert.
-Rahat bir his vermiyor kullanırken. İçindeki polar farklı hissettiriyor. Eldivenin dışıyla senkron değil sanki.
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
kışlık ise bileği uzun olanı tavsiye ederim, ceketin üzerine geçirirsiniz, kolunuza soğuk girmez.
Bu şekil olunca yağmur eldivene girmez mi ?
-
sandıkçı adlı üyeden alıntı
Merak ettim nasıl bir kaza idi? Benimse tam aksine 2tane kazada ellerimi koruduğu gibi halen de giymekteyim. Eğerki basit bir darbeyi ele veriyor ise hemen yeni eldiven siparişi vereceğim. Güvenlik önce gelir.
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
Benim kanguru derisi Held yazlık eldivenin sol işaret parmağı yırtılmıştı. Avrupa yakasını bilmiyorum ama Kadıköy'de 30 TL.ye deri yama yaptırmıştım, 2 günde de teslim aldım, sorunsuz kullanıyorum 3 aydır. İlgilenirseniz adresi verebilirim.
-
Tavsiyemdir, eldivende en iyi fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum. Ancak kışlık ve su geçirmez diyemem. Hava alması için eldivende küçük birkaç delik var. Fakat verdiği hissiyat ve kalitesi fiyatının çok üzerinde. Toplamda 3 adet aldım. İlk aldığımı beğendiğimde eşimde bir adet ve sonrasında sağlamlığını gördüğümde de yedeğe bir adet alıp koydum.
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Bu eldiven yazlık değil miydi?
-
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Benim kanguru derisi Held yazlık eldivenin sol işaret parmağı yırtılmıştı. Avrupa yakasını bilmiyorum ama Kadıköy'de 30 TL.ye deri yama yaptırmıştım, 2 günde de teslim aldım, sorunsuz kullanıyorum 3 aydır. İlgilenirseniz adresi verebilirim.
Benim deri eldivenimin sol isaret parmagi asinarak delindi. Yama ihtiyaci var. Kadikoy'de nerede yaptirdiniz? Genelde parmak ucu dar oldugu icin makine girmiyor diye biliyorum da...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
Merak ettim nasıl bir kaza idi? Benimse tam aksine 2tane kazada ellerimi koruduğu gibi halen de giymekteyim. Eğerki basit bir darbeyi ele veriyor ise hemen yeni eldiven siparişi vereceğim. Güvenlik önce gelir.
Guvenlik on planda ise, eldivenin adina soyadina, markasina bakmayin. Bakacaginiz tek sey uzerindeki CE EN13594 etiketidir.
Hep su ornegi veririm; Celik kasa cok saglamdir ama yumurta tasimak icin karton kutu kullaniriz. Onemli olan saglam gorunmesi veya sert olmasi degil, amacina uygun uretilmis olmasidir.
Benim yazlik ve kislik iki eldivenim de CE onayli. Neyse ki guvenligini deneme sansim olmadi ama kafam rahat artik.
-
Deadly Sto(R)m adlı üyeden alıntı
Benim deri eldivenimin sol isaret parmagi asinarak delindi. Yama ihtiyaci var. Kadikoy'de nerede yaptirdiniz? Genelde parmak ucu dar oldugu icin makine girmiyor diye biliyorum da...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Guvenlik on planda ise, eldivenin adina soyadina, markasina bakmayin. Bakacaginiz tek sey uzerindeki CE EN bla bla etiketidir.
Hep su ornegi veririm; Celik kasa cok saglamdir ama yumurta tasimak icin karton kutu kullaniriz. Onemli olan saglam gorunmesi veya sert olmasi degil, amacina uygun uretilmis olmasidir.
Benim yazlik ve kislik iki eldivenim de CE onayli. Neyse ki guvenligini deneme sansim olmadi ama kafam rahat artik.
Kadıköy Söğütlüçeşme caddesinde Burger King'in tam karşı çaprazında Altıyol Pasajı vardır. Pasaja girin sağda merdiven göreceksiniz, aşağı kata inin, sağ tarafta en dipte olan dükkan. Burası aynı zamanda Hasanpaşa'daki bazı motosiklet mağazalarına da terzilik hizmeti veriyor. Ben zamanında Difi deri montumu daralttırmıştım, işçilikleri başarılı. Ancak eldiven tamiri için içten yama yapmasınlar yine yırtılıyor,deliniyor. Dıştan yama yapsınlar.
-
Var,bu eldivenden almayı düşünüyorum.. https://urun.n11.com/eldiven/scoyco-...yah-P362976772
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
40 km hızla giderken Sym Joymax ile kendi hatam yüzünden düştüm.Eldivenin avuç içi kısmında slider bulunması gerekiyor.Bu malzeme çarpma etkisini azaltarak ,elinizin yeri tutmamasını yani sürüklenmeyi sağlıyor.Bu eldivende slider yok, tam tersi şekilde yeri tuttu ve 1 haftadır bileğim ağrıyor,şanslıydım kırmadık.Ayrıca içindeki astar kötü ve hemen su alıyor.Yani sıradan traş bi eldiven...
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kadıköy Söğütlüçeşme caddesinde Burger King'in tam karşı çaprazında Altıyol Pasajı vardır. Pasaja girin sağda merdiven göreceksiniz, aşağı kata inin, sağ tarafta en dipte olan dükkan. Burası aynı zamanda Hasanpaşa'daki bazı motosiklet mağazalarına da terzilik hizmeti veriyor. Ben zamanında Difi deri montumu daralttırmıştım, işçilikleri başarılı. Ancak eldiven tamiri için içten yama yapmasınlar yine yırtılıyor,deliniyor. Dıştan yama yapsınlar.
Bilgi icin cok tesekkurler. Ben daha once Hasanpasa'da Budax Lostra ile gorusmustum, ki Ferhat ustada butun botlarimin tamirini yaptiriyorum, makine parmak ucuna girmez demisti.
Sizin soylediginiz yere ugrayacagim mutlaka. Umarim cozum olur.
2006 Honda Activa (2006-2009) > 1996 BMW F650 (2007-2008) > 2016 Mondial RX3i Evo (2016-2017) > 2006 Yamaha XT660R (2017 - 2020) > 2017 Honda CRF 250L ABS (2020 - 2021) > 2022 Mondial X-Treme Maxx 200i (2022-...)
-
Deadly Sto(R)m adlı üyeden alıntı
Bilgi icin cok tesekkurler. Ben daha once Hasanpasa'da Budax Lostra ile gorusmustum, ki Ferhat ustada butun botlarimin tamirini yaptiriyorum, makine parmak ucuna girmez demisti.
Sizin soylediginiz yere ugrayacagim mutlaka. Umarim cozum olur.
İşaret parmağımın boğumdan sonraki uç kısmı yamalı. Görüntü ve hissiyatta problem yok. Lakin yine aşındırmaya başlamışız
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
Bu şekil olunca yağmur eldivene girmez mi ?
nasıl girecek hocam?
-
benimde uygun fiyatlı bot tavsiyesine ihtiyacım var. motomaxta satılan 4riders botlar var ama adı bot güvenilir bir ürün mü bilmiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)