Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

250 cc Motor önerileri.

REKLAM ALANI

Merhaba abiler kardeşler yaklaşık 1 yıldır motor almayı düşünüyorum fakat çevremdeki insanlar ve arkadaşlarım çok bilgi kalabalığı yapıyorlar bu yüzden çok kafam karışık daha önce scooter kullanıyordum fakat vitesli motora geçmeyi düşünüyorum ama bir türlü kendime uygun bir şey bulamadım aradığım kriterler ;
    bütçesi 10-14 bin arası naked 250 cc bir motor görünüş olarak iyi bana yetebilecek birazda güçlü gösterişli birşey arıyorum aynı zamanda servis konusunda da sıkıntı çıkarmayacak bir marka olması lazım şu an için tnt 25 veya mt 25 düşünüyorum fakat çok kararsızım önerilerinizi bekliyorum bu arada boyum 1.70 kilomda 70

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    250CC ancak maxiscooter için ideal, yoksa en az 600 CC haricinde bir işe yaramaz ezik motorlar var

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    kafan o kadar karışıyorsa ikinci el sitesine gir bütçene uygun en çok hangi motor varsa ondan al , o kadar insan yanılıyor olamaz , spesifik özellikler arıyor olsaydın kimseye sormazdın çünkü belli bir tecrübeye sahipsin demektir..
    YAHYaONUR bunu beğendi.

Quantrell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hazır boş anıma geldi uzun uzun cevaplayayım o zaman
    Öncelikle bu ilk motosikletin olacak, yani düşme-kaza yapma riskin çok yüksek bu yüzden yamaha,honda gibi markalardan önce
    Bajaj,Mondial gibi kolay ve ucuz toplanabilir motosikletlere bakmanı öneriyorum.

Motosikletin ne olduğu hiç fark etmez önemli olan motosikleti SATIN ALMAK değil BAKIMLARINI YAPTIRABİLMEKtir bunu unutmadan hareket et
    yani şu an 15.000 liraya R25 alırsın ama bakımları 500-600 lira tek taraf ön karenaj 750 lira bunları ödeyebilecek misin motosikletin başına bir şey geldiğinde ? bunları hesaba katarak hareket etmelisin.

Keza ne kadar yaktığı da ülkemiz şartlarında önemli bir etken

Ben şahsen Mondial Rx3i Evo aldım uzun araştırmalar sonucunda, Enduro, Touring tarzında zaten 10-12 liraya başka motosiklet bulmak imkansız
    gayet memnunum. bakımları ucuz, parçası ucuz, yakıtı gayet yeterli bana göre beni üzmüyor.

ha motosikletimi değiştirip, buradaki pistte biraz eğitim almak için supersport bir makineye geçmeyi düşünüyorum fakat bu motosikletin bana kattıklarını katmayacak hiçbir motosiklet
    aklına takılan sorular olursa özel mesaj üzerinden bana ulaş herhangi bir sosyal medya aracılığı ile hızlı hızlı sorularını cevaplarım
    Kergit bunu beğendi.

Kergit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250
    mt 25 çok keyifli motor ancak o paralara bulamazsınız. Bulsanızda daha büyük masraflara gebe olur.
    ben o fiyatlara motor baksaydım önceliğim cbr 250 olurdu

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Kuzenime sym wolf aldık. Mis gibi motor. Ben İstanbul içinde kullanıyorum çaktırmadan. Şeklide fena değil motorun. Mt-25 alıp deli gibi yakan ama durmaya gelince iki kez düşündürecek bir motor değil. Ben zevk alarak kullanıyorum. Ayrıca yakıtı müthiş tasarruflu. Mt-07 ile aynı yakan ama sürekli gazlamaya teşvik eden bir 250cc’ye o kadar para verilmesi tartışılır. Karar senin ama mt-25 alacağım die kendini gazlamamalısın bence.

Mt-25 çeyrek altındır. Onun dışında çokça bir esprisi olmadığına inanıyorum.

YAHYaONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS/ Yamaha tracer 700
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafan o kadar karışıyorsa ikinci el sitesine gir bütçene uygun en çok hangi motor varsa ondan al , o kadar insan yanılıyor olamaz , spesifik özellikler arıyor olsaydın kimseye sormazdın çünkü belli bir tecrübeye sahipsin demektir..
    Şu yorumu hangi motor alsam acaba diye soran bütün arkadaşlara ithaf ediyorum. Eğer özel birşey istemiyorsan (ki sorduğuna göre istemiyorsun) bütçene göre en çok ilan verilen motorun modelini al.
    Ne olursa olsun fırtınanın şiddeti, martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı YAHYaONUR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu yorumu hangi motor alsam acaba diye soran bütün arkadaşlara ithaf ediyorum. Eğer özel birşey istemiyorsan (ki sorduğuna göre istemiyorsun) bütçene göre en çok ilan verilen motorun modelini al.
    Aklın yolu bir boşuna dememişler..

250 cc’nin tartışmasız ödüllü lideri inazumadır,başka hiçbir şeyi önermem,bu kategoride eline su dökebilecek başka motor yoktur.Motosikletin mercedes’idir.
    erensel bunu beğendi.

fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(o)
    Al bi tane "mekaniği sağlam" ns200. Grenaj falan çok takılma çizikmiş çarıkmış. Motorun yürürü sağlam olsun sana sorun çıkarmasın yeterli. Koyarsın yağını suyunu güzel güzel gezersin. Ben iyi ki temiz almamışım diyorum. Geçen sola yatırdım ilk motorum benim de baya üzüldüm bana bir şey olmayınca. O yüzden tecrübelenene kadar böyle bir motora binin ki sizi üzmesin. Sonra sağlam bir motor alırsınız.

Thesinner83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250-R25
    Kalın puntolu cümleyi görünce aklıma çiftlik bank mağduru kadın aklıma geldi
    espresso bunu beğendi.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tippygz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba abiler kardeşler yaklaşık 1 yıldır motor almayı düşünüyorum fakat çevremdeki insanlar ve arkadaşlarım çok bilgi kalabalığı yapıyorlar bu yüzden çok kafam karışık daha önce scooter kullanıyordum fakat vitesli motora geçmeyi düşünüyorum ama bir türlü kendime uygun bir şey bulamadım aradığım kriterler ;
    bütçesi 10-14 bin arası naked 250 cc bir motor görünüş olarak iyi bana yetebilecek birazda güçlü gösterişli birşey arıyorum aynı zamanda servis konusunda da sıkıntı çıkarmayacak bir marka olması lazım şu an için tnt 25 veya mt 25 düşünüyorum fakat çok kararsızım önerilerinizi bekliyorum bu arada boyum 1.70 kilomda 70

rahat oturuş ns200
    japon dersen inazuma (forumdaki arkadaşların aktardıgı kadar biliyorum cok saglammış)

SS der isen o paraya japon alamayacagın için (içine edilmemiş bulmak zor olur) RS200

200 cc olması seni şaşırtmasın, 250 performansı alıyorsun.

Alıntı Quantrell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazır boş anıma geldi uzun uzun cevaplayayım o zaman
    Öncelikle bu ilk motosikletin olacak, yani düşme-kaza yapma riskin çok yüksek bu yüzden yamaha,honda gibi markalardan önce
    Bajaj,Mondial gibi kolay ve ucuz toplanabilir motosikletlere bakmanı öneriyorum.

Motosikletin ne olduğu hiç fark etmez önemli olan motosikleti SATIN ALMAK değil BAKIMLARINI YAPTIRABİLMEKtir bunu unutmadan hareket et
    yani şu an 15.000 liraya R25 alırsın ama bakımları 500-600 lira tek taraf ön karenaj 750 lira bunları ödeyebilecek misin motosikletin başına bir şey geldiğinde ? bunları hesaba katarak hareket etmelisin.

Keza ne kadar yaktığı da ülkemiz şartlarında önemli bir etken

Ben şahsen Mondial Rx3i Evo aldım uzun araştırmalar sonucunda, Enduro, Touring tarzında zaten 10-12 liraya başka motosiklet bulmak imkansız
    gayet memnunum. bakımları ucuz, parçası ucuz, yakıtı gayet yeterli bana göre beni üzmüyor.

ha motosikletimi değiştirip, buradaki pistte biraz eğitim almak için supersport bir makineye geçmeyi düşünüyorum fakat bu motosikletin bana kattıklarını katmayacak hiçbir motosiklet
    aklına takılan sorular olursa özel mesaj üzerinden bana ulaş herhangi bir sosyal medya aracılığı ile hızlı hızlı sorularını cevaplarım

inceleme videosunda izlemiştim rx3i evo için aşırı titreyen yolda giderken parcalarını yolda bırakan bir motor diyorlardı , hatta video ceken bir arkadaşın video sırasında bir parçası düşmüştü

hatta bir kesim de mondial in en iyilerinden aşırı tutuldu, titreşim cok az uzun yola da gidiyor oldukca kalıplı bir motor diyordu

Alasım var da guvenemıyorum.

Bende vulture kullanıcısıyım, cogu motoru tokatlayacak kalitede bir alet

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Thesinner83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalın puntolu cümleyi görünce aklıma çiftlik bank mağduru kadın aklıma geldi
    bizim konuda insanlar bir ürünü inceliyor , kullanıyor yıllar içinde tecrübe ediyor ve tekrar tercih ediyor , Çiftlikbank ta ise ağzı laf yapan bir adamın şovuna inanan garibanlar mı desem çok kazanma arzusuyla gözü dönenler mi desem bilemedim :D

iki konuyu mukayese etmek doğrumu ? onu da bilemedim
    Thesinner83 ve espresso bunu beğendiler.

ardasen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hayabusa + hyosung
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250CC ancak maxiscooter için ideal, yoksa en az 600 CC haricinde bir işe yaramaz ezik motorlar var
    sizin motorcu olma ıhtımalınız cok zayıf neden bu forumdasınız ?
    espresso bunu beğendi.

Belli bir süre vitesli kullandım ama hiç vitesli sahip olmadım yani düşme kalkma konusu yine büyük konuşmayayım ama oraları geçtiğimi düşünüyorum uzun süresirde çeşit çeşit scooter kullandım ben istiyorum ki sıkıntı çıkartmasın beni rezil rüsva eylemesiin yolda bırakmasın illada 250 cc olacak diyede bir kaidem yok duke 200 mt 125 ve 200 ns de düşünüyorum ama bunların temizini bulmakta çok zor

Thesinner83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250-R25
    bizim konuda insanlar bir ürünü inceliyor , kullanıyor yıllar içinde tecrübe ediyor ve tekrar tercih ediyor , Çiftlikbank ta ise ağzı laf yapan bir adamın şovuna inanan garibanlar mı desem çok kazanma arzusuyla gözü dönenler mi desem bilemedim :D

iki konuyu mukayese etmek doğrumu ? onu da bilemedim
    Haklısınız. Aslında iki konuyu mukayese etmek istemedim o anda aklıma direk kadın geldi gerçekten. Konu ile alakalı olarak ise sizi veya konudaki arkadaşları tenzih ederek söylüyorum forumdaki arkadaşlar bazı motor veya sarf malzemelerle alakalı çok fanatık olabiliyorlar. Bu arada anlayışınız için teşekkürler
    espresso bunu beğendi.

sharkspeedr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc’nin tartışmasız ödüllü lideri inazumadır,başka hiçbir şeyi önermem,bu kategoride eline su dökebilecek başka motor yoktur.Motosikletin mercedes’idir.
    250 cc de lider ? bu kategoride eline su dökebilecek başka motosiklet yoktur ? ve motosikletin Mercedes'i ?

biraz düşündümde cidden nasıl oluyor bu ?

sym wolf 250 kullandım tereddüt ettim honda yamaha değil kalitesiz olur diye ama düşündüğümden iyi çıktı görünüş olarakta güzel parçası pahalı diyorlar benim parçaya ihtiyacım olmadı.kronik sorunları olduğunu söylediler wolf grubuna girip bakabilirsin.

Tnt25 yerine bn251 bakın o fiyatlarda rahatlıkla bulursunuz, aynı motor sayılır zaten fakat abs var. Şahsen olmazsa olmaz gördüğüm donanımlardan biri. Görünüşü de sizi hayli tatmin eder, ayrıca boyut olarak bayağı heybetli bi motordur.

Alıntı sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc de lider ? bu kategoride eline su dökebilecek başka motosiklet yoktur ? ve motosikletin Mercedes'i ?

biraz düşündümde cidden nasıl oluyor bu ?
    Evet düşünmeyin,üzerine bi binin ne demek istediğimi anlarsınız,konfor konusunda,dayanıklılık ve sorunsuzluk konularını kastettim,hız konusunda hepside geçer inazumayı.Altın elbiseli adamda çok güzel değerlendirmeleri mevcut,mercedes konforunda

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler