Hazır boş anıma geldi uzun uzun cevaplayayım o zaman
Öncelikle bu ilk motosikletin olacak, yani düşme-kaza yapma riskin çok yüksek bu yüzden yamaha,honda gibi markalardan önce
Bajaj,Mondial gibi kolay ve ucuz toplanabilir motosikletlere bakmanı öneriyorum.
Motosikletin ne olduğu hiç fark etmez önemli olan motosikleti SATIN ALMAK değil BAKIMLARINI YAPTIRABİLMEKtir bunu unutmadan hareket et
yani şu an 15.000 liraya R25 alırsın ama bakımları 500-600 lira
tek taraf ön karenaj 750 lira bunları ödeyebilecek misin motosikletin başına bir şey geldiğinde ? bunları hesaba katarak hareket etmelisin.
Keza ne kadar yaktığı da ülkemiz şartlarında önemli bir etken
Ben şahsen Mondial Rx3i Evo aldım uzun araştırmalar sonucunda, Enduro, Touring tarzında zaten 10-12 liraya başka motosiklet bulmak imkansız
gayet memnunum. bakımları ucuz, parçası ucuz, yakıtı gayet yeterli bana göre beni üzmüyor.
ha motosikletimi değiştirip, buradaki pistte biraz eğitim almak için supersport bir makineye geçmeyi düşünüyorum fakat bu motosikletin bana kattıklarını katmayacak hiçbir motosiklet
aklına takılan sorular olursa özel mesaj üzerinden bana ulaş herhangi bir sosyal medya aracılığı ile hızlı hızlı sorularını cevaplarım