Ruhsatsız cup motorum çalındı
Reklamlar
-
Herkese selamun aleyküm cup motorum vardı yeni almıştık 2 hafta oldu 10dk markete girdim alışverişe çıktığımda yoktu şöyle bir sorun var motorun plaka ruhsatı hiç bir şeyi yok ben polise şikayet etsem polis motoru bulsa bukduktan sonra bana demiceklermi plaka ruhsat nerde yoksa sendemi birinden çaldın (bu arada çalmadım kimlik fotokopisi ile verdiler) polis plaka ruhsat olmadığı için bana verirmi motoru geri yoksa motoru bağlarlarmı veya bana ceza yazarlarmı ve bu arada köyde biniyorum polis yok arada bir sadece jandarma geliyor yakalanma riskim çol düşük
Reklamlar
-
Nereden tutsan elinde kalır hocam. Ne diyelim ki?
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Hiç bir hak iddia edemezsin. Geçmiş olsun bir bardak soğuk su iç. Ruhsatsız motosikleti sana vermezler ve zaten komple belgeleri yoksa motosiklet bağlanır hurdaya gider.
-
Kimlikle motor satanları gördüğümde "ulan alıyorlar mı bu sekilde cidden" diyordum ki evet alıyorlarmış öğrenmiş oldum.
Bu arada vermezler hocam
Şase no var mıydı? Var ise şase no dan ürünün son sahibine kadar sorgulanabiliyor, ona ulaşırlar bulunur ise.
Aldıgın adam kimlik fotokopisi ile sattıgına göre "motorum calınmıstı" falan diyecek bir tip de olabilir, başın belaya girer.
Riske girerim diyorsan buyur.
-
Sagol kardesim yapacak bsy yok polise gidemem o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
Kimlikle motor satanları gördüğümde "ulan alıyorlar mı bu sekilde cidden" diyordum ki evet alıyorlarmış öğrenmiş oldum.
Bu arada vermezler hocam
Şase no var mıydı? Var ise şase no dan ürünün son sahibine kadar sorgulanabiliyor, ona ulaşırlar bulunur ise.
Aldıgın adam kimlik fotokopisi ile sattıgına göre "motorum calınmıstı" falan diyecek bir tip de olabilir, başın belaya girer.
Riske girerim diyorsan buyur.
Sase no vardı ama bilmiyorum motor bulunsa bile bana ceza gelirmi plakasiz ruhsatsoz oldugu için
-
Sanki biraz iyimser bir hava sezdim.Polise gittiğinizde bulunacağı ihtimali üzerinde durmuşsunuz ama öyle bir şey olmayacağı için motor bulunmasa da size beyanınız üzerine bir ceza kitleyip gönderebilirler.
-
Mümkünse kendin bul bi şekilde büyükler filan araya girer alırsın motorunu. Yasal yollardan zor. Kaldı ki ruhsatlinin peşine düşmüyor polis
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
şimdi hırsız buna motoru satmış 2 hafta sonra geri almış bi başkasinada böle sata sata yolunu bulmuş.
motosiklet senin deyil polise gitsen neyle gidicen fotokopi ile mi ?
-
Eğer bayiden sıfır aldıysanız faturası ile polise gidebilirsiniz.
Yok eğer ikinci elden aldıysanız geçmiş olsun.
-
Mersin İl Temsilcisi
Her fotokopiyle gelip, bu motoru ben bu şekilde aldım diyenler için pozitif işlem yapılsa, ilk GS 1200 motoru gördüğüm yerde bu motor benimdi, kimlik fotokopisiyle bana satmıştı, geri almış diye şikayetçi olurdum ondan alıp vana verirlerdi nasıl olsa
Haa, mümkünse 2019 model olsun..
-
O motosiklet o yolun yolcusu hiç peşine düşme. O yolunu çizmiş elden ele dolaşır artık.
-
Geçmiş olsun.
-
Şu an zaten resmi olarak motosikletin sahibi sen değilsin, bu yüzden sen motorumu çaldılar diye şikayet edemezsin, motorun ruhsat sahibi kimse o şikayet etmeli, velev ki bulundu, sigorta cezası, muayne cezası, otopark a çekilecek otopark parası falan fistan... git 500 tl ye 1 tane daha al daha iyi...
-
Adana cgsi demek? Neden plaka ve ruhsat yok? Biz enayi miyiz vergi verip + üstüne hgs vergi muayene veriyoruz.. Bir karşılığı var. Müstahaktır.
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Bardak mütevazi olmuş sen oraya bir damacana koy
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
dostum geçmiş olsun maalesef hukuki yollardan bir hak talebinde bulunamazsın. kendi imkanlarınla bulabilirsen bulursun onun dışında polise gitsen motorUM çalındı diyebilmen için aracın plaka veya şase no sorgulamasında senin üzerine veya bir tanıdığının üzerine çıkması gerek bu olmadığına göre
istersen köyde istersen dağın başında tek başına yaşa plakalı ruhsatlı muayenesi olan, sigortası herşeyi tam araç kullan. sana ders olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)