Cbr 250 ile tek kontak ile kaç km yol gidilir.
Cbr 250 ile tek kontak ile kaç km yol gidilir.
uzun yolda tam depo ile 500 e yaklaşırsın. uzun yolda bir kere denedim 2.7 gibi bir şey yaktı. 3 litre desek 100 km de depo 13.5 litre. şura bura 500 e yakın yaparsın
peki cbr ile kaç tek kontaktan sonra bel fıtığı olursun sence?
ss'ler nasıl rahatsızdır yav öyle.
2 tane cbr 250 sahibi oldum inan oturuş pozisyonu hiçte ss gibi degil naked gibi rahat ama maalesef tek silindirin titreşimi bir yerden sonra avucu uyusturuyor iste o zaman durmak istiyorsunuz yoksa şahsen oturuş pozisyonundan hiç rahatsiz olmadim. Çok güzel motor tavsiye ederim 2017 modelini al alirsan
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Motor güzel ona lafım yok, ben commuteri chopper gibi dik sürdüğüm için doğal olarak hafiften eğilsem bile yorucu geliyor. (göbekten )
Dediklerimi yanlıs anlama ama cg motor sürücülerine karşı ön yargım var.
ama insan düşünüyor, o motora 200cc koyup ucuza satacağına başka çin modellere 200 cc koysa firma diye.
Zamanında bir çocukla tanışmıştım, Trabzon'da okuduğu için yılda birkaç kez Cbr 250 ile İstanbul-Trabzon yapıyormuş, öyle aman aman bir sıkıntı yaşamadığını söylemişti.
250 km si uzun, kalanı şehir içi olmak üzere artçılı vaziyette 360 km gitmişliğim var.
motoru normal şekilde kullandım, devri düşük tutmadım, şehirler arası 140-150 yapıştırdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)