BMW R1200 GS ADV Motosiklet İncelemesi
Reklamlar
-
Herkese merhaba !
BMW deyince akla gelmiş,filimlere konu olan,dillerden düşmeyen bir motosiklet;BMW R 1200 GS ADVANTURE bu haftaki konuğumuz.Dünya'da ve ülkemizde de hem kendisi hem de sahipleri hakkında epey konuşulan bir motosiklet olan BMW R1200 GS ADV'yi sahipleriyle birlikte uzun uzun anlatarak incelemeye çalıştık.
Gerek gidişiyle gerek duruşuyla gayet başarılı olan BMW R1200 GS ADVANTURE hakkındaki klişeleşmiş algı ve tabuları yıkmaya çalıştık.Umarım sıkılmadan izlersiniz.
Videoyu beğenmeniz durumunda videoya yorum yapmayı,videoyu beğenmeyi ve en önemlisi kanalımıza abone olmayı unutmayın
İyi Seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=LnmgMFDOB_w
Reklamlar
-
liste fiyatı 204 bin olan motor. bizim ülkede maalesef zengin oyuncağından ötesi olamaz
-
Birader senin nasıl bir çevren, ne değişik bağlantıların var öyle? Suzuki,Aprila, Ducati, Gs falan..Like attım hunharca.
-
Zenginler nasıl zengin olduğunu anlatarak para kazanıyorlar ya, bu tarz videolar da o hesap. Biz fakirlerin sadece videolarda gözden görüş izleyebileceği motorları paylaşıp servetlerine servet katıyor köftoorlar
-
Genelde traktör derler hiç bahsetmemiş.
-
Moderatör
-
mfBulut adlı üyeden alıntı
Zenginler nasıl zengin olduğunu anlatarak para kazanıyorlar ya, bu tarz videolar da o hesap. Biz fakirlerin sadece videolarda gözden görüş izleyebileceği motorları paylaşıp servetlerine servet katıyor köftoorlar
Benim 25 yıla varan Türk iş dünyasındaki deneyimim şu ; Bu memlekette lüx içinde yaşayan "iş adamı" görünümlü "zengin" kişilerin büyük bölümünün devlete vergi borcu başta olmak üzere , birçok yere borcu vardır ödemez.. Bu memlektte şirket ortalama ömrü 7 yıl.. Yani bu şu demek. Şirketi iş yapsın diye değil , kurnazlık yapıp sağı solu tokatlamak için açan çok..
Dünya yolsuzluk & üçkağat paritesinde 2. sıradayız. Çok şükür ki müslümanız ya olmasaydık.. Mazallah kazara isveç norveç gibi olurduk..
-
newmoto76 adlı üyeden alıntı
Benim 25 yıla varan Türk iş dünyasındaki deneyimim şu ; Bu memlekette lüx içinde yaşayan "iş adamı" görünümlü "zengin" kişilerin büyük bölümünün devlete vergi borcu başta olmak üzere , birçok yere borcu vardır ödemez.. Bu memlektte şirket ortalama ömrü 7 yıl.. Yani bu şu demek. Şirketi iş yapsın diye değil , kurnazlık yapıp sağı solu tokatlamak için açan çok..
Dünya yolsuzluk & üçkağat paritesinde 2. sıradayız. Çok şükür ki müslümanız
ya olmasaydık.. Mazallah kazara isveç norveç gibi olurduk..
İşletme mezunuyum. Okulda bile mecburen bu tip şirketleri ve kullandıkları yolları bize gösteriyorlar ki bu tarz yerlerde çalışarak veya onlarla iş yaparak kendimizi sokacağımız riskin farkında olalım. Mali tablo analizi dersinde incelediğimiz şirketlerin çoğu şirkete borç alıp bunu bir şekilde şirket ortaklarına aktarmış olanlardı. Buram buram “Biz batacağız yakında. Bizden hiçbir alacağınızı alamayacaksınız” kokan bilanço ve gelir tabloları vardı
Hadi o ülkeler neyse. Ya dinsiz Japonya gibi olsaydık yanlışlıkla. Sonra ne yapardık biz
-
mfBulut adlı üyeden alıntı
İşletme mezunuyum. Okulda bile mecburen bu tip şirketleri ve kullandıkları yolları bize gösteriyorlar ki bu tarz yerlerde çalışarak veya onlarla iş yaparak kendimizi sokacağımız riskin farkında olalım. Mali tablo analizi dersinde incelediğimiz şirketlerin çoğu şirkete borç alıp bunu bir şekilde şirket ortaklarına aktarmış olanlardı. Buram buram “Biz batacağız yakında. Bizden hiçbir alacağınızı alamayacaksınız” kokan bilanço ve gelir tabloları vardı
Hadi o ülkeler neyse. Ya dinsiz Japonya gibi olsaydık yanlışlıkla. Sonra ne yapardık biz
Malesef öyle .. Hukukun olmadığı memlekette IQ seviyen kazara 2 basamağı gördüyse istediğini yapabiliyorsun.. Diyelimki bir şirket açtın , çek karnen var..İstediğin kadar yaz abicim.. Sonra da ödeme.. Sonra mahkemelik ol.. De ki benim işlerim bozuldu ödeyemedim ama ödeyeceğim, mahkeme 1 yıl sonraya ertelesin. Şu batan ayakkabı firmalarının üreticiye 24 ayın üzerinde vadelerle borcu var.. Ama maalesef birşey alamayacaklar.. Memleket muz cumhuriyeti..
Büyük şirket ve holdinglerdede durum daha çok ihale kapma ve vergiden muaf olma metodolojisi geliştirmekle geçiyor.. Kendi halinde işini düzgün yapmaya çalışan bir şirket isen vay haline..
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Birader senin nasıl bir çevren, ne değişik bağlantıların var öyle? Suzuki,Aprila, Ducati, Gs falan..Like attım hunharca.
Çok teşekkürler :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Genelde traktör derler hiç bahsetmemiş.
Frenlerinden de bahsetmediğimi video bitince farkettim :D
-
1200 gs mi kaldı kardeşim piyada yeni jenerasyon 1250 geldi 1200 tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı bile
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler