Karbon fiber kaplama, Boyama vs. Hakkında?
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorun plastik aksamları gün geçtikçe canlılığını kaybediyor bende hep canlı kalsın diye motulun parlatıcılarını kullanıyorum artık bıktım.
Plastik kısımları karbon fiber kaplama yaptırsam iyi gözükeceğini düşünüyorum fakat, satış değerini vs. düşürür mü? Yada kaplama değilde boyamı yapmak mantıklı ? yada sıfırdan karbon fiber parçamı yaptırmak mantıklı sizce hangisi mantıklı olur? Eğer elimde varolan parçanın tamamen karbon fiberini yapabilen bildiğiniz yer var mı ? Ne tavsiye edersiniz?
Teşekkürler
Reklamlar
-
Karbon fiber görünümlü film kaplat geç.
Karbondan kumaştan parça yaptırayım dersen hiç kolay ve ucuz olmayacak muhtemelen. Reçinesi meçinesi, vakumu kalıbı falan yapılacak gibi değil.
Onun yerine, orjinal parçaları temin etmek daha mantıklı sanki.
Film kaplatınca işçiliğe bakar ama yine de çok hoş durmayabilir.
Bizim ülkede ki boya takıntısı malum. Alıcıya anlatmak zor olabilir. Fiyat kırmak isteyebilir.
Bence pasta cilaya devam
-
Boya kolay kolay solmaz motor eski mi neden günden güne canlılığını kaybediyor?
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Boya kolay kolay solmaz motor eski mi neden günden güne canlılığını kaybediyor?
Eski değil de ben takıntılıyım :D
-
Sürekli yıkamak veya yıkarken yanlış şampuan kullanımı da boyayı bitirir. motorun üzerine fazla düşme sakınan göze çöp batar
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Sürekli yıkamak veya yıkarken yanlış şampuan kullanımı da boyayı bitirir. motorun üzerine fazla düşme sakınan göze çöp batar
çok fazla yıkamıyorum ama işte sanki soluyor gibi geliyor bana.
-
İstanbul'da karenajları karbon film ile kaplatacağım,kaplama yapabilen biryer biliyormusunuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)