Arkadaşlar fuar yaklaşıyor suzukinin yeni modelini göreceğiz büyük ihtimalle ki ben bayıldım tasarımına vs. sizce lansman fiyatı ne olur bir öngörünüz varmı?
Arkadaşlar fuar yaklaşıyor suzukinin yeni modelini göreceğiz büyük ihtimalle ki ben bayıldım tasarımına vs. sizce lansman fiyatı ne olur bir öngörünüz varmı?
120k olur heralde.
Bu sene eski kasaların fiyatları 115 di. Kasa değişmiş hacim değişmiş. 125 150 aralığında olacaktır.
motoru resmen DrBig e döndürdüler.. 150 den geleceğini tahmin edemiyorum..malum tenere700 ve yeni africa fiyatları gel al beni diyor.
Bugün açıklanmış yurt dışı fiyatı.
Pricing and specifications have been revealed for the 2020 Suzuki V-Strom 1050 and 1050 XT following their launch at the Eicma show in Milan.
The headline figure is a starting price of £9999 for the standard V-Strom 1050, rising to £11,299 for the XT version.
125-140 arası koyarlar diye düşünüyorum. 3 tane satış yapmadan motorlar eskir showroomda.
Asıl sorulması gereken soru, bu tasarım ile sizce bu motor ne kadar eder ?
benım hiçbir zaman alamayacagım bir fiyatta olacağı kesin.
200 300 fark etmez o nedenle.
1 milyon tl olur inşallah
herkes tasarimina takmis
hatta motopixeltv youtube uzerinde fuarda yayinladigi tanitiminda cok gömmustu gereksiz yere
suzuki katana´da ayni sekilde fara bakinca 80-90li yillara gönderme var
ama v-strom tasarim konusunda öndeki far disinda cok eski durmuyor
fiyati uygun olsaydi bircoklari icin harika retro tasarim olacakti bundan suphem yok.
önceki versiyonlardaki fren ve suspansiyon zayifliklari yok gibi duruyor
tek eksi yani fiyati gibi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)