Eski motorlarınızı özlediğiniz oluyor mu?
Reklamlar
-
daha önce 2 mopet bir de cup sahibi oldum,aslında maddi açıdan kolay erişilebilen motorlar olmasına rağmen ve şuanki motorum(cbf) onlardan daha iyi olmasına rağmen ben arada özlüyorum,nedeni ise motor dengesini ve temel prensipleri onlarda öğrenmem oldugunu düşünüyorum,bir de snapi ile atlattıgım maceralar geliyor aklıma
Reklamlar
-
şuan ilk motorumu kullandığım için fazla birşey diyemeyeceğim ama,
eğer bundan daha iyisine geçersem, bunun eksikliğini hissetmediğim sürece özlemem sanırım.
özlemem için bunda olupda, daha iyisinde olmayan birşey olması lazım.
-
İlk motorum cbr250 aşağıda garajda sürekli görüyorum. Daha özleyemedim
-
İlk motorumu serviste kaza yapmış halde görünce içim burkulmuştu. (Yeni sahibinde sıkıntı yok.)
-
Tabii ki. Yasanmisliklar nasil unutulur?
CB1000R'i cok ozlemiyorum sadece. 1.5 sene olmadan elden cikardim cunku... Cok iyi bir motosiklet degildi.
-
ilk motorumu arada özlediğim oluyor. onun atikliği ve ani hızlanmasını arada aradığım oluyor.
-
hepsinin gözümde değeri ayrıdır.Ve hemen hemen hepsiyle yaşadığım anılar halen aklımda.
2008 ybr 125-ilk göz ağrım
2008 dylan 150-apaçiliğin zirvesini yapmıştım onla,ilk kazam da onunladır.
2011 cbf 150-kısa sürdü ama güzeldi.
2005 er-5 ilk güçlü motorum.bu yoldaki en önemli basamaklardandır benim için.
2011 fazer8 ilk 4 silindir.alışana kadar akla karayı seçtim.
2010 r1 geçen hafta sattığım sahibi de satmış.içim burkulmadı değil.
2013 r1 bende az süre kaldı alışamadan satıldı.
2014 1000rr halem yola devam ediyoruz beraber.
2010 ybr 125 esd kahrımızı çekiyo halen. 60000 e geldi.geçende bi rektefe yaptırdım.eşek gibi biniyoruz.
Anılarımı teker teker yazsam beton yetmez memur bey.hepsinin tadı ayrıydı üzende oldu sevindirende.hiçbirine demir yığını gözüyle bakmadım.Duygusal bağlar vardı aramda.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
Emektar ile birkaç gün önce hasret giderdik.
-
Cbr 500r hemen hemen her konuda özlüyorum desem yeridir. Halen bakıyorum ilanlarına piyasasına
-
Mt 125..... Ahh gamzeli kiziimmm ozledim aaah ozledim
-
mondial drifti baya özledim
-
eski motorum yok, bu ilk motorum :(
-
çok çeşit motor kullandım 50 cc'den tut 1000 cc'ye kadar. bir zamanlar bir ybr kullanıyodum. hala onu özlerim arada alsam mı bir tane diyede düşünüyorum.
-
bi keresinde eski cbr250r ımı gittiğim üniversite kampüsünde görmüştüm, sahibi biraz mındar etmiş gibiydi
-
CBF150, Fazer6, Vstrom650,CBR1000RR ve XMax400 (halen kullanmaktayım) arasında en çok Vstrom u ozluyorum.. Daha seyrek de olsa Fazer6 düşüyor aklıma..
-
Kinetixi özlüyorum bazen ama konforunu yumuşak selesi ayakkabıları yolda çıkartıp serinlemeleri tamam çekmiyordu yokuşlarda ama yinede scooterin tembelliğini güzel yaşatıyordu insana :D 97 oktan satıldığı zamanlarda depoyu fuller sentetik 2t yağını koyar nonstop uzun yola vururdum tık demezdi :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)