Mt25 kontağa anahtar girmiyor
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar motosikleti bir mekanın önüne bıraktım kalabalık bir yer. 4 5 saat sonra geri döndüğümde anahtarın yarısının kontağa girmediğini farkettim.
Kurcalanmışa benzemiyor kuzen az sonra yağ ve wd40 getirecek. Bunları bi deneyeceğim ama başka bir çözüm daha var mıdır merak ediyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Reklamlar
-
Gidonu kilitlediysen,
Anahtari tak ve gidonu hafif sağ/sol yap bakalim boşa düşer mutlaka..
Kalabalik yerde İnsanlar yururken,on tekere çarptiysa kilit yonu tersine bir hareket olduysa normaldir.
-
Mersin İl Temsilcisi
Eeee?
Sonuç??
Bazı hırsızlık olaylarında, bu tip müdehaleler hırsızlar tarafından uygulanıp, motor sahibi çözüm aramak için motor civarından uzaklaşınca gelip çalıyorlardı.
Bir kişi, dükkanının önünde park ettiği motoruna hırsızlar tarafından disk kilidi takılmış, ona çözüm aramak için uzaklaştığında hırsızlar gelip motoru bir kamyona atarak çalmaya çalışmışlardı.
Eski bir konu.
Bu tip olaylarla karşılaşınca araç başından ayrılmayın ve arkadaşlarınızdan yardım isteyin.
Ayrılmak zorunda kalırsanız da, motoru sabit bir yere kilitleyin ya da polis çağırın.
-
kontağın içine bişi sıkıştırdılar herhalde. anahtarla zorlamak o şeyi dahada dibe itebilir. dikkatli olun.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Eeee?
Sonuç??
Bazı hırsızlık olaylarında, bu tip müdehaleler hırsızlar tarafından uygulanıp, motor sahibi çözüm aramak için motor civarından uzaklaşınca gelip çalıyorlardı.
Bir kişi, dükkanının önünde park ettiği motoruna hırsızlar tarafından disk kilidi takılmış, ona çözüm aramak için uzaklaştığında hırsızlar gelip motoru bir kamyona atarak çalmaya çalışmışlardı.
Eski bir konu.
Bu tip olaylarla karşılaşınca araç başından ayrılmayın ve arkadaşlarınızdan yardım isteyin.
Ayrılmak zorunda kalırsanız da, motoru sabit bir yere kilitleyin ya da polis çağırın.
Doğrudur abi inanirim..
Bir insan nasıl bu kadar soysuz olabilir??
Tohum bozuk,daha meyvada vitaminken bozuk..
Böyle bir işe kafa yoracağina,efendice emeğinle çaliş..ama yok,kisa yoldan gaftileyip bakacak yoluna...
-
Sonuç dün üç dört saat denedik bişey elde edemedik. Kitledim motosikleti eve geçtim. Şimdi servise gidip yol yardımı gibi birşey varsa onla motoru servise getirmeye çalışacağım. Bakalım sorun neymiş. Öğrenince güncelleyeceğim.
Cevaplarınız için tekrar teşekkürler.
-
geçmiş olsun takipteyim konuyu merak ettim
-
Şimdi geldim motosiklet sağlam duruyor kaskoyu aradım yarim saat bir saat içinde motosikleti alıp servise götüreceğiz. Bir umut denedim yine ama tık yok 😅
-
Mersin İl Temsilcisi
sutlusoda adlı üyeden alıntı
Şimdi geldim motosiklet sağlam duruyor kaskoyu aradım yarim saat bir saat içinde motosikleti alıp servise götüreceğiz. Bir umut denedim yine ama tık yok 😅
Hadi bakalım, sevindim.
Konunun takibindeyim..
-
Geçmiş olsun. Bu memlekette paranoyak olacaksın. Dün bende park ettim oturduğum yere tam masanın önüne. Araba vardı çıkacak. Adam geldi direk gidonla oynayıp kafasına göre motoru hareket ettirecek. Napıyo lan bu diyince bana bakıp bıraktı motoru. Valla millete güven olmaz.
-
Kasko olmazsa olmaz maalesef. Bu motosikletleri daha çok korumak ve kollamak gerekiyor. Benimde kaskom bitiyor. Hemen yenileceğim. Davar gibi motora sen gözün gibi bak, sonra bir gözü çıkasıca gelip seni dellendiriyor.
Serviste sorun çözülünce bende yazmanı bekliyorum.
-
fb__ömer adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Bu memlekette paranoyak olacaksın. Dün bende park ettim oturduğum yere tam masanın önüne. Araba vardı çıkacak. Adam geldi direk gidonla oynayıp kafasına göre motoru hareket ettirecek. Napıyo lan bu diyince bana bakıp bıraktı motoru. Valla millete güven olmaz.
Motosikletle alakası olmayan insanlar motosikletlerin ağırlığından bihaber. Starbucksın önünde park edili 1000rr ı az ileri alıcam diye motorla beraber ayaklığın tersine düşeni gördü bu gözler. 5 bin liralıkta olsa motosikletlerimiz çok değerli düzgün bir disk kilidi takalım en azından biri oynaşırsa ötüp uzaklaştırsın.
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Motosikletle alakası olmayan insanlar motosikletlerin ağırlığından bihaber. Starbucksın önünde park edili 1000rr ı az ileri alıcam diye motorla beraber ayaklığın tersine düşeni gördü bu gözler. 5 bin liralıkta olsa motosikletlerimiz çok değerli düzgün bir disk kilidi takalım en azından biri oynaşırsa ötüp uzaklaştırsın.
bisiklet olsa anlarim ama motora bisiklet muamelesi yapan hödükler insanin canini cok sikiyorlar.
izin almadan ustune oturup fotograf cekenler, kurcalayanlar, yerini degistirenler.
hayir bunlari yaparken motoru dusurse zarar verse parasini bile alamazsin
tam sopalik hepsi...
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Hem ağirliğindan bir haberler.
Hemde parça fiyatlarindan,
Kardeşim alt tarafi plastik yaaa,50-100tl vardir,hee servise gidip karenaj fiyatini duyunca,agzi makatina değiyor..
Hocam biz en iyisi tutanak tutalimda,ben sana yandan çarpmişim gibi,sigorta halletsin ayaklari..
-
Kasko fiyatları nedir ? Korkudan hiç soramadım
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
Kasko fiyatları nedir ? Korkudan hiç soramadım
birçok değişkeni var kişiye motora göre değişiyor, benim cbr650r a 3500 tl çıktı.
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
-
Mrt sigortadan sorgulatabilirsin. Bana 2470₺ çıktı. Mt-07 2018 için. Daha önceden 1 basamak hasarsızlık indirimim mevcut.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Mrt sigortadan sorgulatabilirsin. Bana 2470₺ çıktı. Mt-07 2018 için. Daha önceden 1 basamak hasarsızlık indirimim mevcut.
Benim MT-07 için sadece kasko bedeli 4700 TL
-
-
Motoru gidon kilitli olduğundan biraz sıkıntılı bir şekilde araca yükledik şimdi serviste.
Onlar da bir şey anlayamadı ilk bakışta bakalım ne kadar masraf çıkartacaklar.
Bir ekleme yapayım kaskoyu sadece ücretsiz yol yardımı için aradım ve hasarsızlığı bozmuyormuş bu durum.
Masrafı çok fahiş bir şey çıkmazsa servis bedelini de cebimden ödeyeceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)