Mt25 kontağa anahtar girmiyor
Reklamlar
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Benim MT-07 için sadece kasko bedeli 4700 TL
Yamaha Kasko'dan fiyat aldım. 1482.20tl çıktı. Hdi sigortadan teklif verdiler.
Reklamlar
-
Bende 2019 cbr650r var. Yarın bi arayıp sorayım bakalım bana ne diyecekler.
-
Kaskolar can almaya devam ediyor 😅
Bu arada servisten arandım halledememişler kontak tamirini, yarına kaldı her şey.
-
Servis muhtemelen komple kontak değişimi diyecektir.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Yamaha Kasko'dan fiyat aldım. 1482.20tl çıktı. Hdi sigortadan teklif verdiler.
Kaskonun böyle çıkmasını birkaç motosiklet olmasına bağlıyorum. Bu da kendi kendime attığım kazık işe
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Servis muhtemelen komple kontak değişimi diyecektir.
eğer anlamadıgını fark ederse motorun komple elektrik tesisatını yenilemek lazım bile diyebilir
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
beklemedeyiz problem çözüldü mü
-
Mersin İl Temsilcisi
arndiol adlı üyeden alıntı
Demeyim demeyim dedim..
Kimsenin günahını almayım ama durum bu.
Maalesef kesinlikle servisler böyle.
-
Aslında kontağı servise söktürüp sanayide bir anahtatcıya götürürseniz açıp tekrar anahtara göre dizebilir...
-
Dediğiniz her şeye hak veriyorum ama bu zamana kadar bu servis beni maddi yönden sıkıntıya sokacak veya kötü hissettirecek davranışlarda bulunmadı.
O yüzden ortada birşey yokken kötü konuşmak olmaz, ki ne zaman gitsem işlerinde de iyiydiler.
Akşam iş çıkışı gideceğim bakalım yoğunluktan arayamadım son durumu bende merak ediyorum.
-
Mersin İl Temsilcisi
sutlusoda adlı üyeden alıntı
Dediğiniz her şeye hak veriyorum ama bu zamana kadar bu servis beni maddi yönden sıkıntıya sokacak veya kötü hissettirecek davranışlarda bulunmadı.
O yüzden ortada birşey yokken kötü konuşmak olmaz, ki ne zaman gitsem işlerinde de iyiydiler.
Akşam iş çıkışı gideceğim bakalım yoğunluktan arayamadım son durumu bende merak ediyorum.
Demek ki usta servismiş, belli etmeden yapabiliyor..
-
Sen servisin adını verseydin, biz arardık
-
Evet olay şöyle sonuçlandı. Birisi muhtemelen kontak içindeki dişlileri bozması ve motosikletimi çalmak için ya da pisliğine anahtar deliğinin içine küçük demir parçası gibi birşey atmış. Ben de anahtarı zorla sok çıkar dişlileri bozmuşum. Servisin dün dediğine göre anahtarcı gelip bakacaktı duruma. Bakmış ve yapmış gayet çalışır durumda şu anda motosikletin kontağı. Ve sonuç olarak 250 lira masraf çıktı. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama hep uygun olduğunu düşündüğüm servis bedeli bu sefer pahalı gibi geldi bana.
@yürekçe sen misin yoksa o anahtarcı 😄
Yinede komple kontak değişimi olmadığına çok sevindim.
-
Evet olay şöyle sonuçlandı. Birisi muhtemelen kontak içindeki dişlileri bozması ve motosikletimi çalmak için ya da pisliğine anahtar deliğinin içine küçük demir parçası gibi birşey atmış. Ben de anahtarı zorla sok çıkar dişlileri bozmuşum. Servisin dün dediğine göre anahtarcı gelip bakacaktı duruma. Bakmış ve yapmış gayet çalışır durumda şu anda motosikletin kontağı. Ve sonuç olarak 250 lira masraf çıktı. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama hep uygun olduğunu düşündüğüm servis bedeli bu sefer pahalı gibi geldi bana.
@yürekçe sen misin yoksa o anahtarcı ��
kontak değişeceği zaman komple set olarak geliyor (anahtarın girdiği herşey değişiyor) 250tl ile kurtarmışsın kontak seti değişimine gidilseydi ödediğin ücretin 5-6 katını öderdin. servise dua et tamir yoluna gitmişler çoğu servis direk değişime gidebiliyor. servis hangi servis ve nerede?
-
Bizim servis de arıza tespit o para bence ideal ya
-
@yürekçe sen misin yoksa o anahtarcı
İyi servismiş, ilgilenmiş, zaman harcamış, parça değişip para kazanmaktansa müşteri kazanmayı seçmiş. İçiniz rahat olsun, siz bizzat söküp götürseniz de belki bundan aşağıya mal olmazdı.
-
Benim sana önerdiğimi servis duymuş sanırım.
Senin adına sevindim
Ancak bu ücrete çok diyorsan.... Bilemedim yani..
-
motohazar adlı üyeden alıntı
Bizim servis de arıza tespit o para bence ideal ya
Doğrudur, dediğim gibi değişim olmaması zaten baya bi sevindirdi.
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Benim sana önerdiğimi servis duymuş sanırım.
Senin adına sevindim
Ancak bu ücrete çok diyorsan.... Bilemedim yani..
İlkkez başıma gelen birşey internette de değişim yada WD40 sıkından başka birşey yazmıyor.
Fiyat tahmin etmesi zor haliyle
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
İyi servismiş, ilgilenmiş, zaman harcamış, parça değişip para kazanmaktansa müşteri kazanmayı seçmiş. İçiniz rahat olsun, siz bizzat söküp götürseniz de belki bundan aşağıya mal olmazdı.
Evet sanırım öyle genel yorumlar baya uygun olduğu yönünde.
-
Mersin İl Temsilcisi
@yürekçe sen misin yoksa o anahtarcı 😄
Anca işte.. Sermayesi kurtarmazdı yoksa
( bana çilingirci yürekçe derler ) )
-
250 tl'ye şükret
motoru calacaklarmış ucuz yırtmışsın.
it köpek doldu .... memleketi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)