Honda'nin tokadı çok sert oldu
Reklamlar
-
Kim kimi bitirirse bitirsin, hiçbirini alamıyoruz neticede. Bir sene sonraya motor almak için para biriktirmeye kalksan, biriktirdiğin kadar zam yiyor.
Reklamlar
-
yokon adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Salih,
Hayırdır? Xmax'i satıp Forza mı aldın?
Ne Salihi ya,kendime hakaret sayarım bunu
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Foruma 2 gun önce üye olmuşsun,salihi iyi taniyor gibisin..
Salih demişken,burada kimsenin salihe nefreti yok.
Forumda hepimize yer var..
-
:D vallah benimde aklıma gelmedi değil bro
halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok
-
ulkerhan adlı üyeden alıntı
cbr250'de şekil ve güç alternatifsiz. ilaveten parça fiyatları da alternatifsiz
motoru bakıma sokmak, parça değiştirmek için bankadan 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekmek gerek.
6 ay bakımı 300 tl miş. Çok değil bence. Parçalar pahalıdır ama inşallah kaza yapmayacağız.
-
konuya sinek ilacı sıkın, bebe salih ağlayacak yine.
-
Honda Ducati gibi 1100 CC yapsaydi bunu çok ayıp ederdi.O 100 CC den de birkaç 10 beygir çıkardiii.
Ducati nin Türkiye de zaten Honda ya yaklaşmasi soz konusu olamaz da asıl tüm dünyada tokadi yiyecek Honda dan
Adv dunyasinda ise Africa Twin Adventure ES diye bir model çıkardi ki o da 1200 GS i kismen vuracak,850 GS i ise silecek.
Honda'yi bu sene çok sinirlendirmisler,acımıyor hiçbirine..
Panigale V4 ailesinin hepsi 1100cc değil. V4R 998cc 234hp 165 kg kuru ağırlık gerçi hadi full depo 180kg olsun. Motorun sıralı 4 değil V4 olduğunu söylemeye gerek yok heralde
1000RR-R ismi haricinde güzel olmuş fiyat/performans düzleminde Avrupalı rakiplerine göre önde olacağı kesin. Avrupalılar (Ducati, BMW, Aprillia vs) F/P markası değiller zaten.
-
nyk adlı üyeden alıntı
165 kg kuru ağırlık gerçi hadi full depo 180kg olsun.
Bu kuru agirlik olayi bayagi yaniltici. Olay sadece benzin degil. Kimi kuru agirliklarda asagidakiler yok: Motor yagi, antifriz, fren ve debriyaj hidroligi, benzin.
Benim motorun benzin kapasitesi 19 litre. Oradan hesap edin. Daha 3.6 litre motor yagi, 2 litreden fazla antifriz var... ustune bir de hidrolik.
Velhasil 165 kg kuru agirlik 190'a yaklasabilir... Sacma bir deger "kuru agirlik". Hic kullanilmamasi lazim.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bu kuru agirlik olayi bayagi yaniltici. Olay sadece benzin degil. Kimi kuru agirliklarda asagidakiler yok: Motor yagi, antifriz, fren ve debriyaj hidroligi, benzin.
Benim motorun benzin kapasitesi 19 litre. Oradan hesap edin. Daha 3.6 litre motor yagi, 2 litreden fazla antifriz var... ustune bir de hidrolik.
Velhasil 165 kg kuru agirlik 190'a yaklasabilir... Sacma bir deger "kuru agirlik". Hic kullanilmamasi lazim.
186 kiloymuş sanırım. Ducati hep kuru ağırlık paylaşıyor. Muhtemelen motorun kendi ağırlığı bu demek için ama kıyaslama alanında yanıltıcı olabiliyor evet.
Zaten V4R anormal pahalı bir motor kıyaslamak büyük haksızlık olur Honda’ya. Sadece teknik bir yanlışı düzeltmek için verdim. Ducati 1103cc hile yapıyor Honda 100cc büyük olsa daha fazla güç üretir denilmiş. Blok anlamında V4R bloğu 1103 değil 998cc ve 234hp güç üretiyor. 1103cc olan V4/V4s. Specialenin motorundan emin değilim o da 1103 sanırım.
-
Honda diğer üreticileri bitirmeye yemin etmiş resmen!
Ama onlarda kasındı biraz,Honda kaç defa uyardı bunlari..yapmayın beyler aşırı güçlü makinalar yapiyosunuz,o son 5 10 beygir için gereksiz paralar harcaniyor,birbirimizin ekmeğiyle oynamayalim diye kaç defa uyardi bunlari..dinlemediler.
Eee adamlarda MotoGp nin kralı,motor dünyasının bir numarasi..nereye kadar tutabileceklerdi kendilerini...
Alın dediler cbr1000rrr,tasarımsa tasarım.gucse güç,dayanikliksa klasik Honda dayanıklılığı..
Kim kaybetti? hadi şimdi onunla baş edemeyecek narin makinelerinizii cok daha pahalı olarak satmaya çalışın..
Honda,alemin kralı...kizdirmaya gelmez tokatlar adamiii, evet.
Tamam dostum şimdi elindeki klavyeyi sakince yere bırak,birazdan ambulans ile arkadaşlar gelecek ilaçlarını verecekler.
-
1000rr fireblade 117.400 TL iyi para
-
Bu 3x r = Real race replica mıdır?
-
-
nyk adlı üyeden alıntı
Zaten V4R anormal pahalı bir motor kıyaslamak büyük haksızlık olur Honda’ya. Sadece teknik bir yanlışı düzeltmek için verdim. DDucati 1103cc hile yapıyor Honda 100cc büyük olsa daha fazla güç üretir denilmiş.
Aynen. Bu seviyede %10 hacim ve güç farkı üzerine spekülasyon yapmak, benim babam senin babanı döver gibi bir yaklaşım...
Rakipler işte. Kimisi birini tercih eder, kimisi diğerini. Biri diğerinden mutlak üstün olsa piyasada tutunamaz. Kimse aptal değil.
-
hondanın yaptığı hiçbişeyin ucu yararlı da olsa zararlı da olsa bana dokunmuyo. ne bu tantana kardeşim
-
ha honda ha yamaha ha kawasaki ha suzuki japonlar göbeklerini tutarak gülüyorlar :D biz hala kendi uretemediğimiz şeyin tartışmasını yapıyoruz :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
ha honda ha yamaha ha kawasaki ha suzuki japonlar göbeklerini tutarak gülüyorlar :D biz hala kendi uretemediğimiz şeyin tartışmasını yapıyoruz :D
nası la, yerli motosikletimiz göklerdeydi
yok yerli ucaklarımız yerlerdeydi
yok ucaklı gemilerimiz dağlardaydı
cenderme cenderme
karıştı.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
2004ten beri 1000rr ya yürümez, yürüse de bozuktur kronik yağ yakar
ilk defa düzgün bir motor yapmışlardı hem yürüyo hem az bozuluyo hemde tipi fena değildi 2018-2019 ilk defa 1000cc honda için olumlu oldu 15 yılda
ne diye gidip bozdular ki? şimdi kimbilir ne problemleri çıkacak yine.
-
ulan bi zam geldi zannettim
sıfır honda almayı düşünürken şoke oldum
-
ryangt adlı üyeden alıntı
2004ten beri 1000rr ya yürümez, yürüse de bozuktur kronik yağ yakar
ilk defa düzgün bir motor yapmışlardı hem yürüyo hem az bozuluyo hemde tipi fena değildi 2018-2019 ilk defa 1000cc honda için olumlu oldu 15 yılda
ne diye gidip bozdular ki? şimdi kimbilir ne problemleri çıkacak yine.
Neresi bozulmuş?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)