Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motor aksesuarları ve hijyen...

Motovento
    REKLAM ALANI
    chess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Arkadaşlar merhaba, şu sıcak yaz günlerinde montunuzu, kaskınızı, eldiveninizi tere, toza, kokuya karşı nasıl koruyorsunuz?
    Ben en son kaskımın içliğini çamaşır makinesine atmış, başında sağ çıkar mı diye kaygıyla beklemiştim. Sağ çıkmıştı ama canı da çıkmıştı, bir daha zor. Siz ne yapıyorsunuz?

İyi ve serin günler....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Elde yıkamanı tavsiye ederim arkadaşım.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    ben bauhausdan dan motorrad vs die bir sprey aldım.bu sprey hem kask içini hem de dısını temzilemeye kullnaılıyor.sıktıgın zaman bir köpük cıkıyor ince bir kopuk sonra bezle siliyorsun.açıklamasında steril ettiği soyleniyor ve kaskın içinde rahatsız etmeyen taze bir koku oluyor tavsiye ederim.kozyatagı bauhaus da oto bakım ürünleri satılan kısımda kasaların solunda dipte.orada ufak bir bolumu motor bakım urunlerine ayırmışlar.10 ytl civarı bişeydi

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    locco, kızıltopraktaki dükkanlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda, yarısı bu köpüğün kask içindeki kimyasalllara zarar verecegini, dayanıklılığını azaltacagını ve aslında bir devir daim olmadıgı için hijyenik bir temizlik olmadıgını, en iyi çözümün balaklava oldugunu söylerken diğer yarısı da kullanabilecegini söylüyor, kararsız kaldım bu yüzden
    montlar içinse özel bir şampuan gördüm, yanlış hatırlmaıyorsam 20 euro gibi birşeydi, makinaya ataraken yastık kılıfı gibi bir şeyin içinde yıkayın dedi satıcı, ama almadım o sırada bu yüzden işe yarayıp yaramadıgını bilmiyorum

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Merhaba ,
    yeniden başlık açmadım sanıyorum bu başlıkta aradığım cevapları bulurum.

Kevlar pantolon ile motor kullanıyorum ve maalesef bir kaç defa tüm günü pantolon ile geçirmek zorunda kaldım. Daha doğrusu ofiste yedek elbiselerim vs olmasına rağmen tekrar motora bineceğim için değiştirmeden kaldım. Sanıyorum ciddi tahrişe yol açtı bugün hastanede randevum var muayene için.

Normalde aynı kıyafeti ikinci defa bile giymem ama korumalı pantolonun yedeğini almadığım için ve son güzel havaları da kaçırmamak adına bu kuralı bir kaç kez yıktım.

Sorum şu ? Bu ya da benzer olaylar (pişik, kıl dönmesi , isilik vs ) başına gelen var mı ya da ben mi çok pis davranmışım bu konuda ?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler