Admin fotograf Paylaşıyor.
Reklamlar
-
Admin foto paylaşıp durmuş falanca 2020 model fişmekan 2020 model fotoları ,Adam haklı...Anca fotografını görürsünüz.
Asgari ücret 2000 Tl doların 6 TL oldugu ENFLASYON %9 MUŞ olduğu ortamda daha bir on sene ülke toparlanmaz ,
On sene boyunca bu fotolara bakar bakar dururuz ,
Yoksa ben yanlış mı biliyorum ehomoni çok eyi..
hayırlısı bakalım
Reklamlar
-
Admin bunu paylaşsın artık
Şaka bir yana, elalemin malıyla hava attan züppeler gibi olduk. Yerli üretim olsun, mobilet olsun demedik. Hep daha fazlasını istedik. Sanal hayatlar yaşadık. Sonuç ortada.
-
ejder meyveli sumoti içerken bu konuyu okumak ayrı bir keyif
ekonomi coh eyi
-
Ekonomi iyi sizin istekleriniz çok uçuk
-
-
Şabanın filminde yaptığı gibi cama ekmek banar misali
-
ekonomi kötü diyen parasını pavyona yatırıyordur.
2020 tl asgari ücret
500 kira
50 elektrik
20 su
30 internet
20 telefon
200 mutfak
100 cocuklara harclık
50 kılık kıyafet
Toplam 970 Tl yapar.
Kalan 1050 TL ile alkol sigara ve pavyona gittiğiniz için yetmiyor yoksa ben asgari ücret ile 2 ev bakıyorum.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
2020 tl asgari ücret
500 kira
50 elektrik
20 su
30 internet
20 telefon
200 mutfak
100 cocuklara harclık
50 kılık kıyafet
Toplam 970 Tl yapar.
Kalan 1050 TL ile alkol sigara ve pavyona gittiğiniz için yetmiyor yoksa ben asgari ücret ile 2 ev bakıyorum.
50 de doğalgaz olsa..
-
onuriskender adlı üyeden alıntı
50 de doğalgaz olsa..
Dogalgaz mı? ! ne münasebet.
Bizim arkada arsa var, devlet bugün yarın uçan uçak tesisimiz için imara acıp lüks ve şanımızı yürütecek bir otel olsun diye yandaşına satacak. O arsadaki agacları hanım ile gizlice kesip yakıp ısınıyoruz.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Moderatör
Dogalgaz mı? ! ne münasebet.
Bizim arkada arsa var, devlet bugün yarın uçan uçak tesisimiz için imara acıp lüks ve şanımızı yürütecek bir otel olsun diye yandaşına satacak. O arsadaki agacları hanım ile gizlice kesip yakıp ısınıyoruz.
Uçan görünmez uçağımız göklerde şu an. Görünmediği için göremiyorsunuz. O imara açılacak alana elektriksiz elektrikli araba tesisi kurulacaktı en son bildiğim kadarıyla.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
SoN DAKIKA
Yerli ucagın fotoğraflanması sonucu tüm türk halkı gaza gelip başkanlık sisteminden hanedan sistemine geçip süper güç olma konusunda imza toplamaya karar verdi
-
-
Yani 60 ay ev kredisine girmeyi sorun gören insanımın 48 aylık telefon kredilerini alabilmek için sıraya girdiğini düşünürsek, bu motosikletlerin fiyatı pek sorun teşkil etmiyor gibi gibi...
-
eskiden nereye baksam 600rr,r1-6, gsxr600 görürdük şimdi nereye baksam r25, mt25
-
2020 tl asgari ücret
500 kira
50 elektrik
20 su
30 internet
20 telefon
200 mutfak
100 cocuklara harclık
50 kılık kıyafet
Toplam 970 Tl yapar.
0 kira
100 elektrik
100 su
140 internet
300 telefon
0 mutfak
0 çocuk
0 kıyafet
toplam : 640 ( ciddi rakamlar )
ama genede geçinemiyorum çünkü :
1300 motor kredisi
en az 500 yol parası ( benzin )
aylık ortalama 200 lira trafik cezası
kız arkadaşa para yedirme 1000 tl
arkadaşlarla dışarıda nargile içme 600 tl
sanırım devlet haklı lan asldhjlasjdlasd :D
-
ben hep 50 bin tllik alıyorum
-
evimiz e-5 kenarında ve eskiden her gece yoldan geçen racing motorların haddi hesabı olmazdı ama şu sıralar özellikle askerden geldiğimden bu güne kadar hiç duymadım desem yeridir.
abi millet fakirleşmiş farkında değil.
bakın yaptığımız iş henüz yarım ve ödemeyi tam almadık ama ara ara haşlık alıyoruz ve haşlık aldığımın 2. gününe varmıyor bitiyor. neden oluyor diye düşünürken bugün benzinlikte fark ettim ki benzini 7 lira civarı bir paraya alıyoruz. ben bile bunu unutmuşken yandaşların unutması garanti.
şu dakikada bile benzinin pahalıya satılması zoruma gidiyor. benzinin pahalıya satıldığını unuttuk mu yoksa? peki çok pahalıya satılan diğer tüketim ürünleri? zamları unutuyor muyuz?
-
aç, açıkta değilim çok sukur, ama istediğim aracı satın alamıyorum.
-
2020 tl asgari ücret
500 kira
50 elektrik
20 su
30 internet
20 telefon
200 mutfak
100 cocuklara harclık
50 kılık kıyafet
Toplam 970 Tl yapar.
2. Ev kuma mı?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
telike adlı üyeden alıntı
2. Ev kuma mı?
Ne güldüm ha :D Bu zamanda büyük lüks :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)