Adresten Alınsın/Toplansın. (Ses Teröristleri)
Reklamlar
-
Egzoz'u delik/modifiyeli , ses teröristlerini tek tek adreslerinden alsınlar artık.
Huzur kalmadı aziizim , ilçeden kente evrişen bi yerde yaşıyorum , miss gibi Cg'leri hatta yüksek cc modellere dahi çirkef rahatsız edici ses üreten egzozlar ile kullanıyorlar.
Umarım emniyet/ilgili/yetkili kurum uygulamayı ev/adreslere taşıyıp , desibel ölçerler ile ve kamyonet/çekici ile kapıya dayanıp " açık alana alalım sizi buyrun , motorunuzu çalıştırın " deyip ölçümleme yapıp kusurluyu anında kamyonete atıp parka çekerler , tüm masraf ve yüklü cezayı sahibinin eline verirler , başka yolu yok. (bunları yurda sokan/üreten/modifiye eden/delen dükkan/ustalarada yüklü ceza yapıştırılsın, yetti be kardeşim)
Bizi fark etmiiiler , agzoz lazım aga , diyenler gidin be kardeşim 22 yıldır bu mereti kullanıyorum , daha egzoz sesinin avantajını görmedim ..
Reklamlar
-
Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır tabi ki şahsi fikrim egzos sesi fark edilmeyi ciddi olarak etkiliyor.
Ancak motoru araçtan saymayan bir güruh oldugu için egzos ile 2 km öteden sesini duyursan da işe yaramaz.
-
egzoz tok bir ses yapınca sorun yok ama patırdı veya tiz ses çıkarınca bende rahatsız oluyorum.
-
Ben orjinal egzos kullanıyorum. Motosiklet sessiz olmalı. Bir önceki motorumu (mt-03) akrapoviç egzoslar ile almıştım ve orjinali de bana verilmemişti. Kendim bile rahatsız oluyordum. Hatta bu yüzden hala tam iyileşmemiş bir ortakulak hasarım ( tinnitus) var. Ara ara çınlar sağ kulağım.
-
Karbon , her satırına , virgülüne noktasına kadar eyvallah. Altına bende imzamı atıyorum . Ayrıca (( ses teröristi )) ifadesi cuk oturmuş. Biz de - moto
terapi - deyimini motosiklet literatürüne kazandırmayı çok arzu etmiştik . Lakin forum ahalisi itibar etmeyince buhar oldu gitti. Bence ses teröristi de
bu literatüre kazandırılması gereken bir deyim. Hiç kimse , benim ve toplumun kulağının anasını dikme yetkisine sahip değil. Yalnız ,hayret edilecek bir
durum şu ; bu konuda hiç tolerans olmaması gerekirken, hem de ülkem maliyesi için güzel bir gelir kapısı olmasına karşın , sevgili trafik ekiplerimiz çok
da görevlerini yapmaya hevesli değil. Hiç kimsenin , başkalarının kulaklarına tecavüz etmediği , edemediği Türkiye'm dileğiyle.
-
Yakalaması da en kolay küsur hani. 1002 TL'lik tarifeyi bunlara da uygulayacaksın.
-
Efendi uslu her şeyi tam adamı yolundan çevirir, "gözünün üstünde kaş var" diye ceza yazarlar. Bunlar çevirmenin önünden kasksız cıbıl geçer, DARRRRRRR diye bağırta bağırta, umrunda olmaz polislerin. Çok acaip bir ülke gerçekten.
Dağıtsınlar polislerin eline desibel ölçer diyecem, delik egzozlulara, akreplilere yoşililere gene elleşmezler bu sefer gider orijinal egzozlu adama salça olurlar, Olmuşluğu da var sanırım.
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Efendi uslu her şeyi tam adamı yolundan çevirir, "gözünün üstünde kaş var" diye ceza yazarlar. Bunlar çevirmenin önünden kasksız cıbıl geçer, DARRRRRRR diye bağırta bağırta, umrunda olmaz polislerin. Çok acaip bir ülke gerçekten.
Dağıtsınlar polislerin eline desibel ölçer diyecem, delik egzozlulara, akreplilere yoşililere gene elleşmezler bu sefer gider orijinal egzozlu adama salça olurlar,
Olmuşluğu da var sanırım.
Kesinlikle haklısınız,aynısı başıma geldi. Full ekipmanım,beni durdurdu. Yanımdan birkaç tane kasksız vs geçti. Eee dedim niye bunları durdurmuyorsun ? Cevaba gel:Onlar zaten kaçıyo,durmuyor. İçimden saydım tabi. İşin ne yakala
-
çok doğru bir başlık olmuş. tek ve çift silindirli motorların hangi akla hizmet edip de egzos takmalarını anlayamıyorum. kafamızı s....lar. dört silindir sesine her zaman saygım var, çin malı egzos da taksan sesi güzel , ama şu mt07 ciler mt25ciler pulsarcılar,cbrciler artık bir bitsinler.
şunu da söyleyeyim egzoslu motor hor kullanılan motordur.
-
Mt7 ye lafım yok ama,
Alt cc de belki 1-2 beygir fazla alirim ayağina egzoz değişimi yapanlarin çoğunluğu zaten tapagaz ayni model bir motorun son hizda eline verme derdindeler,..
Bağirdiği kadar gitse yine lafim yok..
-
-
-
Motosiklet Eğitmeni
Emniyet birimlerince etkisiz hale getirilen bir egzoz!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
-
Çevre yolu evimin 200 metre önünden geciyor, balkonda otururken bazen öyle bir ses geliyor ki tank mı ulan bu diye yerimden sıcrıyorum.
Aha çıkan da bu
*
*
*
-
Bol miktarda beyin ve birazcık saygı ama malesef bizde soyu tükeniyor.
-
Fark edileyim diye takanlar da öne doğru yönlendirsin egzozunu.Ses arkaya gidiyor öndeki adama pek etkisi olmuyor.
Anca arkanızdan sövdürürsünüz
-
Şu tiplere gercekden ceza yazılsa yazmazlar bunlarin bir coguda ehliyetsiz tipler.
Bugun trafikde beklerken abarti egzoz ile yanima r25 geldi bakdi trafik polisi bekliyo yolun sonunda o trafigin icinde nasil geriye dondu goremedim bitmez bunlar bitmicek .
Esasinda cok basit bu egzozlari takanlara vericen cezayi bak bakim bida görebiliyoz mu.
-
4 silindirde olsa insanları rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok. Biraz makul olmak lazım. Mahalle aralarında sokaklarda ortalığı inletmenin bir manası yok.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Bunları direk şu şekil havaya uçurmalı.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)