Vaaşş, ön amortisör kartuş yenilenmiş ve preload ayarlı, arkaya da rebound dampening ayarı gelmiş. Cillop olmuş 2020 model.
80000 TL YENİ bi orta sınıf motorumuz daha oldu
Parasıda iyi olmuştur bunun şimdi
Motorun önünü Zontes tasarlamış herhalde
Bir sonraki motorum Tracer olur diyordum, bu tasarımla olmaz o iş.
mt09 uyarlaması bu iğrenç tasarımı yamaha yavaş yavaş her motoruna uygulayıp kullanıcıyı soğutmayı başaracak galiba en azından benim için
şu ön far tasarımını sevemedim gitti. Motosiklet dediğin yuvarlak farlı olur la.
Yeni Tenere'yi sevmedim herkes sevmiş.Bunda da tam tersi yeni Tracer 700 herhalde bir tek benim hoşuma gitti.Renkler ve zevkler...
tasarım göreceli iş, eski model sahibi olarak ön tasarımı pek sevmedim ancak seveni olacağı da kesin, ayarlı amortisörler ve geniş gidon ise çok hoşuma gitti, full lcd ekran demekle ne değişti onu tam anlamadım, şuan ki ekrandan renk çeşidi olarak mı farklı veya ekran bilgileri mi arttı anlamadım, sele kimine kötü geliyordu bana ise hiç sorun çıkartmadı bunda daha da iyileştirmişler o zaman daha da güzel, led sinyaller standartsa iyi ama çok önemli bir gelişme diyemem, egzoz sesi konusunda benim pek bir şikayetim yok, daha yüksekse tabi ki iyi, yalnız orta sehpa neden halen yok anlamış değilim, arkadaşım bu uzun yol ve şehir motoru, neden olmaz bu basit detay, gidip manifolda giden borulara boş havadan bir grenaj veyahut koruyucu takmak yerine standart bir orta sehpa olmaz mı? Bir de şu camı biraz daha büyütseniz de 180 boyundaki insanlara kadar uysa, yani eski modellerde led farlar aksesuarsa ve şimdi artık standartsa o zaman biraz daha büyük bir cam yeni modelde olsun artık, fiyat kesin güzel oturtma olacak ama ne ucuz ki, ha bir de brembo frenler, çelik hortum falan bu gibi detaylarda olsa da bari yeni fiyatına yakışsa. Ben eski modelinden memnunum umarım bu model de tutulur da her zaman piyasası canlı olur.
Bazı motorlar vardır daha ilk görüşte "hah, işte tasarım budur!" dedirtir. Maalesef bu onlardan biri olmamış
Adamlar sanki motorun kafa grenajı tasarımını yapıp sonra da aha far koymayı unuttuk deyip far yerine 2 tane sis farı takıp geçiştirmişler. Hiç zahmet etmeselerdi keşke, sadece boşluğu bıraksalardı biz çinden getirtip takardık far niyetine
Belki amortisörler ve diğer güncellemeler ile çok rafine bir motor olmuştur ama tasarımı herkese hitap etmeyecek gibi...
Bu far tasarımı nedir yahu?
Kullanıcıların geri bildirimlerine yanıt verip eksikliklerin giderilmesi güzel olmuş da biz bu kazançla ülkedeki kazıklı vergilendirme sistemiyl ancak rüyamızda görürüz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-motorlar.html
listeye yamaha da mı girecekti
mt07-Naked ve Tracer 700 bu piyasada en uygun orta segment idi arkadaşlar. Torklu iyi giden ve ulaşılabilir makinelerdi, halede öyleler. Peki neden çünkü süspansiyon tırtdı, frenler iyi değildi, elektronik destekler yoktu, ne kadar emek o kadar köfte muhabbetiydi ama güzelde doyuruyordu kullanıcıyı memnun eden aletlerdi.
Süspansiyon güncellemesi çok çok gerekli idi çok güzel fakat ekran, koltuk, frenler ve ses biraz traş geldi bana ama bakcaz.
Eğer ki bu alet bu güncellemelerle 75-80 bin tl bandında girecek olursa ulaşılabilir orta segment olmak yerine lüx olacak.
Yeni tasarıma gözümüz alışık değil şuanda, hani ilk saçları kısa kestirince aynada kendine bakamazsın sora sora gözün alışır güzel gelir o muhabbet.
Ama görür görmez beni heycanlandırmadı, hele bi gelsin bakalım.
Gel hele gel...
R1 inde bu far tasarımını hiç beğenmezdim. Bunda da olmamış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)