Yeni yılda ceza harç ve vergi oranları artış oranı yüzde 22.58 olarak belirlendi. Motorlu taşıtlar vergisi, pasaport harcı, ehliyet harcı, trafik cezaları yıl başından itibaren yüzde 22.58 zamlanacak.
Sözcü
Yeni yılda ceza harç ve vergi oranları artış oranı yüzde 22.58 olarak belirlendi. Motorlu taşıtlar vergisi, pasaport harcı, ehliyet harcı, trafik cezaları yıl başından itibaren yüzde 22.58 zamlanacak.
Sözcü
enflasyonu 8.55 açıkladıkları saatte açıkladılar bu oranı!
gözlerime inanamadım
tam üç katı,
küfür edebilen her yerim etti...
akılla izanla dalga geçmenin vücut bulmuş halidir bu.
Bi arkadaş gelip duyar kasmamış sizde kurallara uyun diye hayret.
Güzel ülkemde cezalar bütçe açıklarını kapatmak için uygulanıyor sadece.
Bizi düşünen yok aslında.
Uzun adam sağolsn.
şikayet etmeyin kiş geliyor silivri soğuk olur.
Zaten MTV'ye gelen %20lik zamdan belliydi. Çokta şaşırmadım açıkcası.
Devletimizin masrafları ağır bir ton yiyici yandas var el mecbur zam yapacaklar.
Dün bana diyor ki, "senin hiç elin ağrımıyor mu? Hiç gözlerin ağrımıyor mu? Neye bakıyorsun saatlerce?"
Arkadaş ben anlamıyorum; içkimiz, kumarımız, gece hayatı, kahvehane, hiçbir şeyimiz yok. Akşamları evde duruyoruz. Elimize telefonu alınca kıyamet kopuyor. Evi temizle, çocuklarla ilgilen, yemeğe yardım et; her şeye beygir gibi koşuyoruz ama yine de yaranamıyoruz.
Ben de baktım olmuyor, saldım gitti. Alıyorum telefonu elime. Forumlarda takılıyorum. Yararlı bilgiler ediniyorum.
Ne yapayım, kafayı bir şekilde boşaltmak lazım.
Yalnız, telefon işini abartmamak lazım, bağımlılık yapıyor..
Hokahey o işin sonu yok.Bir hikaye var belki denk gelmiştir internette. Adamın içkisi kumarı gece hayatı aldatması karısını çocuğunu dövüyor.
Kadının isteği bize şiddet uygulamasın yeter.
Bunları yapıp şiddet uygulamayan kadının kocasından isteği kumar oynamasın.
Kumar oynamayanınki aldatmasın. Aldatmayın ki her akşam dışarı çıkmasın. Dışarı çıkanınki haftada iki gün çıksın.İçkisi sigarası olanınki bunları bıraksın.........
Sonuçta bizim geldiğim nokta ben süpüreyim sen sil.Bulaşık makinesini sen doldur boşalt.Çamaşırlar çıkınca çorapları sen eşleştir katla.
Hadi hepsini geçtim ikiside 37 giyiyor çok zorlanıyorum
Haa ekleme yapayım.Yine yaranamıyoruz yine kötü kocayız .
Sorma üstat. Kadınlar erkekleri hükümleri altına almak istiyorlar. Erkekler tamamen kadının emri altına girince de sıkılıyorlar.
Aslında dünyayı kadınlar yönetip, kadınlar şekillendiriyor. Erkekler düz varlıklar. Çok fazla ihtirasları yoktur amma ve lakin işin içine kadın girince erkek, kardeşine bile düşman hale geliyor.
Abi hep ayni tantana,
Bende 4 baldız,4 bacanak var..
2.nolu bacanak iş seyahatine gidiyor,gönderiyorum ablasinin yanina rahatliyorum,gitmeden buzdolabini yemekle fulletiyorum 4-5 tencere.
3.nolu bacanak ne guzel balık hastasiydi,beraber gider balik tutardik,amma baldiz onunda yularini aldi,cikartmiyor dişari..
Evde tek takilirken,Baktim sarmadi,lahmacun,tantuni,kumru,ne denk gelirse..akşamlarida mekanda arkadaşlarla okey çeviriyorum..kendime geliyorum..
Fazla evde durma,haftada en az bir,iki akşam çık hava al,fethiyedesin motora atla turla,veya in aşaği çalişa doğru çay kahve patlat..
ben zamdan şikayetçi olduğuma dair yorum atacaktım konu nerelere gelmiş, neyse anlatın lazım olur bi gün :D
muhalefetin en ufak bir tepkisi yok zamlara, berbat hayat şartlarına. ekonominin hepten kötüleşip akp oylarının düşmesini beklemekten başka yaptıkları birşey yok.
Muhalefet ne yapsın.Bu millet insanı kanser eder.Şu durumda bile bu gün sandık koysan yine %40 oy alır bu hükümet.Bırak bu milletin ne halleri varsa görsünler.Halk isyan eder bir talepte bulunursa o zaman o telepleri yerine getirmeye çabalarsın.Millet halinden memnun bence.
örneğin;
saray yolu incedir
aman ne karanlık gecedir.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Allah emeği geçen her devlet kurumunun ve yetkili kişilerin çoluğundan çocuğundan kuruş kuruş çıkarsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)