Özellikle şu marka şu model ürün kışın çok iyi iş görüyor mutlaka bu olmadan yapmam dediğiniz neler var ? Özellikle link paylaşarak atarsanız güzel bi içerik paylaşımı olur bence
Özellikle şu marka şu model ürün kışın çok iyi iş görüyor mutlaka bu olmadan yapmam dediğiniz neler var ? Özellikle link paylaşarak atarsanız güzel bi içerik paylaşımı olur bence
Şu içi yünlü elcik kılıfları var ya onlar çok iyi iş görüyor, en pahalı eldivenden daha iyi, hem de 50 60 tl gibi bir fiyatları var. Böyle bir elcik kılıfım yoksa kışın kesinlikle uzun yola çıkmam.
Hocam aynısından var 1 senedir kullanıyordum, daha sıcak tutan daha ergonomik içlikler var termal tabir edileni denemeni tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Ayrıca bu şekilde birşey uygulamayı düşünüyorum, film ısıtıcı olmasa bile rezistans teli ile yapabilirim, daha proje aşamasında :D
Boldpilot'ın link verdiği Decathlon içliği ben de kullanıyorum. Mont içine neopren yelek giymek de rüzgar ve soğuğun etkisini kırıyor.
https://urun.n11.com/termal-giyim/mo...ode-P385457051
Termal içlik altı+kayak eldiveni goratex kumaşlı olan+elcik ısıtma ve beering bruce deri mont 3 dereceye kadar bindim böyle üşümedim. Unutmadan bir de yünlü çorap zevki ayrı :D
18 derecede giydigim ekipmanin icine sadece alt iclik giyiyorum, birde 10 derece civarina gelirse elcik isitmayi aciyorum mis. Revit i bu yuzden begeniyorum icindeki termal astar firin gibi tutuyor normal bir kazakla kisi gecirmistim gecen sene govdem hic usumeden. Bacaklarimda 6-7 dereceye kadar usumedi, tek sknti yagmurluk giymeme ragmen bi zaman sonra popomun islanmasi, herhalde dikislerin arasindan su aliyor tum su seleye birikince
Ekstra ekipmana gerek yok TATSUMO olmak hayat kurtarır.
Linç edileceğim farkındaym.
İşin özünde ıslaklık durumunda hızı korumak ve amatörmüşcesine sakin dikkatli kullanman gerek.
Ekipman olarak da arkadaşların önerisi olarka normal ekipman ın üstüne yağmurluk giymek yeterli. Ben içi polar bacak koruma ve deri eldiven ile çözdüm olayı.
içlik deyince aklıma Kemal Sunal'ın film sahneleri geliyor, çok köylü işi. Termal tayt daha bir modern ve seksi
alttaki üstüne bir de yagmurluk giyeceksin, kar camur fark etmiyor
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
kış için olmazsa olmaz bot yağmurluğu ayaklar üşür veya ıslanırsa şifayı kaparız
konuyu takip ediyorum
birde kullandığınız yağmurlukları paylaşsanız iyi olur yağmurda binmiyoruz ama yolda denk gelirsek ıslanmayalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)