600lük motora çin egzoz ?
Reklamlar
-
Merhaba, şuan üstünde akrapoviç egzoz var motorumun. Fakat karbon olduğu için kırıldı biraz. Diyorum ki çin egsoz başı alayım sadece. Ne gibi olumsuzluklar olabilir?
Reklamlar
-
Tavsiye etmem. Rolantide "gür gür gür" yerine "fan fin fon" diye ses çıkabilir...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Tavsiye etmem. Rolantide "gür gür gür" yerine "fan fin fon" diye ses çıkabilir...
Nasıl yani hocam 😂
-
Hiç bulaşma,alt motorun dengesini bozma
2.el boğazdan veya susturucudan orjinal egzoz kovala.
İlla akrep olmasi şart mi?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hiç bulaşma,alt motorun dengesini bozma
2.el boğazdan veya susturucudan orjinal egzoz kovala.
İlla akrep olmasi şart mi?
Hayır hocam. Yani öyle rahatsızlık derecesinde egzoz sesi istemiyorum zaten. Tok ve kaliteli ses olsun yeter bana.
-
OnlySounD adlı üyeden alıntı
Hayır hocam. Yani öyle rahatsızlık derecesinde egzoz sesi istemiyorum zaten. Tok ve kaliteli ses olsun yeter bana.
Dostum,alacağin o çin mali egzozdan ne kaliteli ses alirsin ne de tok ses.
2.el tiger bak.
Bu arada,karbon akrepi nasil kırdın?
Orjinal olduguna emin misin o egzozun.
Motorunun modeli ne?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Dostum,alacağin o çin mali egzozdan ne kaliteli ses alirsin ne de tok ses.
2.el tiger bak.
Bu arada,karbon akrepi nasil kırdın?
Orjinal olduguna emin misin o egzozun.
Motorunun modeli ne?
Kırma derken kenarından karbon yeri kalktı. Suzuki gsxr-600 2007.
Motoru aldığımda kırıktı açıkcası. Valla onu hiç sormadım ama orjinal gibi geliyor bana. Üstünde gerçi etiket vs yok.
-
Orjinalse tamir ettirmen daha iyi olur senin için, sonuçta tamir edilebilir parçalar. Gogılda Avcrom diye aratırsanız bir fikir edinebilirsiniz.
-
Motoru aldığımda kırıktı açıkcası. Valla onu hiç sormadım ama orjinal gibi geliyor bana. Üstünde gerçi etiket vs yok.
çin malı karbon kaplamayla qerçek karbonu ayırt edemiyorsan sen hiç eqzoz işine qirme hocam kitlerler sana çin malı eqzozu orjinal diye
-
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
çin malı karbon kaplamayla qerçek karbonu ayırt edemiyorsan sen hiç eqzoz işine qirme hocam kitlerler sana çin malı eqzozu orjinal diye
Keşke “q” yerine “g” kullansan hocam. O zaman emin ol hayat daha anlaşılır olacaktır.
Egzoz işine zaten girmeyeceğim hocam. Sonuç olarak bu egzozların belgesi vs. Oluyor.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bu nece güzel bir yorumdur ümstad
-
darkmotor adlı üyeden alıntı
Orjinalse tamir ettirmen daha iyi olur senin için, sonuçta tamir edilebilir parçalar. Gogılda Avcrom diye aratırsanız bir fikir edinebilirsiniz.
Hocam inanın orjinal olup olmadığını bilmiyorum. Çünkü üstünde etiket vs hiç bir şey yok. Motor yan yatma sonucu egzozun orası kırıldı. Bugün fotoğraf eklemeye çalışacağım.
-
Orjinal egzozu duruyursa onu tak.
Veya 2.el tiger bak.
-
karbon kırılgan bi maddedir zaten çin malı mars malı olması fark etmez kırılabilir. Kırığın olduğu nokta büyük değilse dolgu yaptırmanı tavsiye ederim.
-
Devcon epoxy ile orayı tamir edebilirsin
-
Orjinal egzozun üstünde her zaman seri numarası yazar, yazmıyorsa eğer o egzoz orjinal değildir.
-
ZXCornering adlı üyeden alıntı
Orjinal egzozun üstünde her zaman seri numarası yazar, yazmıyorsa eğer o egzoz orjinal değildir.
Tam olarak nerede yazıyor acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
YasinC adlı üyeden alıntı
Devcon epoxy ile orayı tamir edebilirsin
Hocam kırık parça yok yanımda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)