La gardaş ben size ne ettim ??
Reklamlar
-
En çok tıklanan konular benim açtığım konular adamlar sayemde para kazanıyor tek bir hakaretim yok saniyesinde banlanıyorum bakın açtığım konulara herkes bana hakaret ediyor görmemeze geliyorum cevap vermiyorum bir tanesi ceza yemiyor bana hakaret edenler gerçekten taraflısınız ayıp şimdi hemen banlayın dakika geçmesin Allah’a havale ediyorum sizi
Salih diye biri yok artık bu forumda birdaha girmem
Reklamlar
-
Moderatör
İNTİKAM adlı üyeden alıntı
En çok tıklanan konular benim açtığım konular adamlar sayemde para kazanıyor tek bir hakaretim yok saniyesinde banlanıyorum bakın açtığım konulara herkes bana hakaret ediyor görmemeze geliyorum cevap vermiyorum bir tanesi ceza yemiyor bana hakaret edenler gerçekten taraflısınız ayıp şimdi hemen banlayın dakika geçmesin Allah’a havale ediyorum sizi
Salih diye biri yok artık bu forumda birdaha girmem
Salih bey hoşgeldiniz, forumdan ayrılmakla ilgili oylama konusu size aitti sanırım.
Barışalım mı ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Salih bey hoşgeldiniz, forumdan ayrılmakla ilgili oylama konusu size aitti sanırım.
Barışalım mı ?
Oo resmen zeytin dalı hadi tatlıya bağlayın şu işi de gelsin iksmakslar gitsin abeseler
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
Moderatör
yigozya adlı üyeden alıntı
Oo resmen zeytin dalı
hadi tatlıya bağlayın şu işi de gelsin iksmakslar gitsin abeseler
Salih'i ben hiç banlamadım gerçi ama diğer moderatör arkadaşlar adına da zeytin dalını uzatabilirim.
Geyik yapacak arkadaşlar zahmet etmesinler, çekirdeğini kolasını alsın, izlesinler. Cidden bugün Salih'in günü onu dinleyeceğiz hep birlikte. Tabi o da isterse.
Ne dersin Salih ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
Salih mesaim bitecek eve gideceğim, evde çoluktu çocuktu derken giremem foruma karışır buralar sen karar verene kadar, konuyu okuyorsun hala.
Uzattık elimizi havada kaldı
-
Oo salih gelmiş. Şirinler köyünün yaramaz şirini seni ya..
-
geçen xmax gördüm aklıma poliüretan geldi :D
-
Salih gardaş hoşgeldin..
Rahat duracaksan,patlat bir konu..zamaninda açtigin mantikli konular vardi,bu şekilde yürü gitsin..
-
Bende intikam die nick almış. Gene can sıkıp ergenlikten nasibini almamış. Forumda olmadığı süre zarfında da hiçbir yokluğu hissedilmedi. Forumda da banlanan arkadaşların tekrardan başka nickle foruma dönmeleri yasaktır kuralı olduğundan; tekrardan banlayın gitsin.
-
Reis umarım "Salih diye biri yok artık bu forumda birdaha girmem" lafının arkasında duracak kadar delikanlısındır :D
-
Niye sevmiyonuz la adamı . Tamam girmicem gayri diyor hala aşağılıyonuz adamı.
-
Gel salih kardeş gel. Arkadaşlar demeyin adama öyle. O hatalarından dersini almış da gelmiştir.
-
Salih'i bi salın artık ya, kargaşa ve kaos ortamını özledim. Ara sıra birbirimize girip enerji atmamız lazım.
-
İnsanın kendine ettiğini başka kimse ona edemez yeğen, uğurla ola..
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Salih'i bi salın artık ya, kargaşa ve kaos ortamını özledim. Ara sıra birbirimize girip enerji atmamız lazım.
Bir an gaza geldi,forumda beni istemeyen şu kadar kişi çikarsa birakacam burayi diye..
Kendi ayağina sıktı,yerden sekip diger ayağinada geldi..
Ama özünde iyi bir arkadaş,forumda biraz dengeli olsa epey ekmek yer..
Abs ve iksmaks ile alakali tek bir cümle etmeden takilacak,yeri gelecek geyikte yapacak,ciddi de takilacak..
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Salih'i ben hiç banlamadım gerçi ama diğer moderatör arkadaşlar adına da zeytin dalını uzatabilirim.
Geyik yapacak arkadaşlar zahmet etmesinler, çekirdeğini kolasını alsın, izlesinler. Cidden bugün Salih'in günü onu dinleyeceğiz hep birlikte. Tabi o da isterse.
Ne dersin Salih ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
Salih mesaim bitecek eve gideceğim, evde çoluktu çocuktu derken giremem foruma karışır buralar sen karar verene kadar, konuyu okuyorsun hala.
Uzattık elimizi havada kaldı
Banlanacak o kadar kişi varken (küfür, hakaret vs.) diğer moderatör arkadaşların muhtemelen yaratılış gereği şakacı (geyik) bir kişiyi ısrarla banlamaları ilginçtir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
https://i.hizliresim.com/nbDvPg.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Şaka bir yana ben seviyorum salih'i. Hep forumda kalsın istiyorum.
Bu ya da http://www.motosiklet.net/forum/gund...ml#post4505915 bu ya da telefondan yazdığım için alintilayamadigim onca yazı ban sebebi değil mi? (Hokahey size yürümüyorum sadece en kolayda siz vardınız). Hakaretlere, küfürlere ban yok, mizacı gereği geyik olan Salih Bey'e ban... Kurumsallık...
#Salihyalnizdegildir 😀
-
Zeybeks adlı üyeden alıntı
Banlanacak o kadar kişi varken (küfür, hakaret vs.) diğer moderatör arkadaşların muhtemelen yaratılış gereği şakacı (geyik) bir kişiyi ısrarla banlamaları ilginçtir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Bu ya da
http://www.motosiklet.net/forum/gund...ml#post4505915 bu ya da telefondan yazdığım için alintilayamadigim onca yazı ban sebebi değil mi? (Hokahey size yürümüyorum sadece en kolayda siz vardınız). Hakaretlere, küfürlere ban yok, mizacı gereği geyik olan Salih Bey'e ban... Kurumsallık...
#Salihyalnizdegildir 😀
Bunlar küçük mü'min latifeleri. Ancak Salih dozajı ayarlayamıyor. Durduk yerde forumu terk edeceğim diyerek anket açıyor. İlgi çekeceğim derken nefret objesi haline geliyor.
Temiz çocuk ama usülü hatalı..
-
İnsan insana bunu yaparmı be , haklısın Salih.
Salih kim yahu
-
Bunlar küçük mü'min latifeleri. Ancak Salih dozajı ayarlayamıyor. Durduk yerde forumu terk edeceğim diyerek anket açıyor. İlgi çekeceğim derken nefret objesi haline geliyor.
Temiz çocuk ama usülü hatalı..
Hocam dediğim gibi telefondan yazabildigim için sizden basit bir alıntı yaptım. Yoksa halen aktif olan üyelerden nice küfür, hakaret gördü bu gözler 😀
-
salih sen yokken çılgının teki 12 bin tlye ikinci el arka kampanalı cbf150 aldı bu işe bir el atman lazım
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
salih sen yokken çılgının teki 12 bin tlye ikinci el arka kampanalı cbf150 aldı bu işe bir el atman lazım
Hem kampanalı hemi de abesesiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)