La gardaş ben size ne ettim ??
Reklamlar
-
4. köprü söylentisi gibisin Salih. Siteye girince açtığın konu hemen 3-4 sayfa oluyor sana sarmaktan.
Reklamlar
-
-
-
-
son durum nedir şimdi?
salih foruma döndü mü dönmedi mi?
döndü ise eski nick ile mi döndü yoksa yeni nick İNTİKAM ile mi?
salih foruma dönmediyse, moderatörler savunma olarak " ne istedide vermedik" dediler mi?
bu arada salih kim?
-
UzunYolAdami adlı üyeden alıntı
son durum nedir şimdi?
salih foruma dönmediyse, moderatörler savunma olarak " ne istedide vermedik" dediler mi?
bu arada salih kim?
Salih fotodaki arkadaki arkadaş, namı diyar istanbul gezgini midir öyle bişi idi.
Banlanmaz ise bende kask önerisi isteyenlere vs. alakalı alaksız xmax abs önerip cıvkını cıkarmayı planlıyorum
-
UzunYolAdami adlı üyeden alıntı
son durum nedir şimdi?
bu arada salih kim?
o bir poliüretan! o bir ikismakıscı! o bir kendini gizlemek için at kafası takan eybiesin yılmaz savunucusu halk kahramanı! vs vs :D
-
Cevap yazmayacaktım ama ben size ne ettim başlığı gözüme takılıp duruyor. Aslında hiç muhatap almayacaktım görmemezlikten gelecek yok farz edecektim. Ama insanlık bende kalsın bu niye böyle davranıyor sorusuna bir cevap vereyim belki anlar bazı şeyleri değiştirir hiç sanmıyorum ama neyse.
Zamanını hatırlamıyorum ama bundan aylar önce acılan bir konunun mevzusu yirmili yaşların başında ki bir gencin motosiklet kazasında vefat etmesi idi. Bu arkadaş o konuya yorum yapmış zevzek zevzek xmax sı olsaymış abs si olsaymış böyle olmazmış falan filan. Adeta yirmili yaşlardaki gencin vefatıyla başak geçiyor. Benimde o yaşlarda oğlum var o an kendimi oğlu vefat eden babanın yerine koydum.
Tarif edilemez bir duygu dünyanın en büyük acılarından biri başınıza gelmiş şunun yazdığı yoruma bak içine düştüğüm ruhsal durumu tarif edemem.
Not: Söz vermiyorum ama o konuyu ve yorumunu bulmaya çalışacağım. Bulursam da burada paylaşacağım.
-
-
Bir üst yazımda yaptığı bir yorumu bulmaya çalışacağım demiştim onu ararken başka bir kaza için yaptığı yorumu buldum onu yazıyorum. Maalesef benim ilk yazımda bahsettiğim yazısını bulamadım.
Bu kazada trafik kazasında şehit olan 29 yaşında ki Hayrettin YILMAZ dan bahsediyor. Üstelik bu kazada şehit olan memur tali kusurlu başkasının yaptığı hatanın sonucu şehit oluyor.
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
motorcu da zaten patates çuvalıydı onun baktığı kimse yoktu....
Bu da konun linki
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...ml#post4472425
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Bir üst yazımda yaptığı bir yorumu bulmaya çalışacağım demiştim onu ararken başka bir kaza için yaptığı yorumu buldum onu yazıyorum. Maalesef benim ilk yazımda bahsettiğim yazısını bulamadım.
Bu kazada trafik kazasında şehit olan 29 yaşında ki Hayrettin YILMAZ dan bahsediyor. Üstelik bu kazada şehit olan memur tali kusurlu başkasının yaptığı hatanın sonucu şehit oluyor.
Bu da konun linki
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...ml#post4472425
abi kaza vb. durumlarda billur gectiğini hatırlıyorum bir cok yerde.
Ya da bir cok üyeyi aşağıladığı, hatalı bilgi verdiği motorları ile dalga gectiği de olduç
Ancak bu örnekte bana motorcuya hakaret değil tam tersi ironi yapıyor gibi geldi.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
abi kaza vb. durumlarda billur gectiğini hatırlıyorum bir cok yerde.
Ya da bir cok üyeyi aşağıladığı, hatalı bilgi verdiği motorları ile dalga gectiği de olduç
Ancak bu örnekte bana motorcuya hakaret değil tam tersi ironi yapıyor gibi geldi.
Aynı şeyi yazacaktım tam. Katılıyorum.
-
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir. |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)